Kaynanam kendinden soğuttu?

Kaynanamin bana birsey dedigi olmaz ama sürekli trip atiyor sevgilisiymisim gibi. Daha nisanliyken esimle birlikte denize gitmistik ozaman basladi tripleri. Sürekli esimle bana trip atiyordu benide götürmediniz denize diye. Daha sonra hep benimle biryerlere gitmek isterdi ama islerim olurdu ve daha yeni evliydim evimi bir düzene sokmaya calisiyordum bana gelirdi mesela onunla disari cikmami isterdi bende gelemeyecegimo söyleyince yine trip atardi. Ev esyalarimiza karisirdi mesela ben sari koltuk isterdim illa onun istedigi koltuk olsun isterdi. Ilk siralar esim bosver takma desede daha sonra esimide benden soguttu. Sürekli yaninda istiyordu ayri eve cikmamizida hic istemiyordu bizimle yasayin dedi durdu hic sesimi dahi yükseltmedim ama icine attigim icin simdi piskolojimi bozdu ve evimi sevmiyorum artik evimde kalmak istemiorum kendi evine geliorum burdada mutlu degilim. Esimde ilgisini cekti. Heleki bir sözü vardi kaynanamin orda cok sogudum ondan artik nefret ediyorum. Ben kücük bir sehirden geldim istanbula gelin bana sen benim oglumla İstanbul'da yasamak icinmi evlendin demisti. Ailemden uzagim ve artik bu kadina tahammül edemiorum nekadar iyi olsada artik sogudum. Baska bir sehire tasinsak sizce cözümmü? Benmi abartiyorum bilmiorum.
Kaynanam kendinden soğuttu?