Hoşlandığım adamın benden 17 yaş büyük olması bu kadar büyük bir sorun mu?

karşı komşumuz kendisi ben kuzenimle beraber yaşıyorum 20 yaşındayım o 37 yaşında herkes ondan hoşlandığımı öğrenince şoka giriyor 2 yıldır hoşlanıyorum ondan annem babam yok benim bana olan korumacı şefkatli tavırları hoşuma gidiyor başta abi gibi gördüğümü düşünüyodum ama sonra etkilendiğimi kabul ettim benden 4 yaş küçük kızı var beni kızından ayırmıyor karısıyla boşanmış çocuğuna yemek yaptığı zaman bana da getiriyor sürekli okulda sıkıntı var mı diye kontrol ediyor bi şeye ihtiyacım olursa söylememi istiyor kendi evine alışveriş yaparken bize de yapıyor kuzenime de aynı şekilde davrandığı için başka türlü algılayamıyorum zaten çok belli sürekli abicim diyor sevgilim olup olmadığını soruyor biri rahatsız ederse ona söylememi istiyor uyumadan önce kapımın önüne ayakkabısını koyuyor... ben bu adamdan hoşlanmayayım da ne yapayım zaten çok yakışıklı
Güncellemeler
+1 yıl
sanki şefkatli merhametli davranışını suistimal ediyomuşum gibi hissediyorum çok kötü hissediyorum çocuklu işinde gücünde adam ve genel olarak herkese karşı çok şefkatli bana özel değil bu durum
Hoşlandığım adamın benden 17 yaş büyük olması bu kadar büyük bir sorun mu?