Kafam Karışık Yardım?

Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem ve derdimi dökmek kafam o kadar karışık ki çünkü düşündükçe kendimi yiyorum kısaca kendimden bahsedicem ben 19 yaşındayım Üniversite 1. Sınıfım uzaktan öğretim ama ideallerim var üniversite belki 2. Üniversite veya 3. Gibi ben bişey yaptım 5 ay boyunca telefonda bi çocukla konuştum ikimiz de İzmir'de yaşıyoruz ama çocuk barmenlik yapıyo ki benim ailem böyle bi aile değil daha sonra garsonluğa geçmiş vs vs işte bana cinsel muhabbetler felan açıp duruyodu o 5 aydan sonra buluştuk sarildik öptüm felan elimi felan tuttu bi kafede buluştuk daha sonra boş tenha bi yere gittik beni orada elledi özel bölgemi vs ama ben istemiyorum diye asla benim istemediğim bişey olmadı ama sonradan ben pişman oldum böyle bişey yaptığım için onunla konuştuktan sonra bana şey dedi ben tek başıma yapmadım işte sen de yaptın sen kendini kaybettin vs vs sonra işte bende bidaha olmasın dedim oda tamam dedi ben çocuğu seviyorum napıcam bu saatten sonra ne yapmalıyım kafam çok karışık lütfen yardımcı olun?
Kafam Karışık Yardım?