Lütfen bi yardım edin akıl verin?

selam ben Zeynep bir işe girdim babamın zoruyla babam da orada çalışıyordu hem kıyafet hem de kurs için para biriktirmem gerekiyordu işime geldi bir yandan girdim tek ben çalışıyordum rezidansın kafesi işletiyordum daha doğrusu adam genelde il dışında oluyordu ama aşırı derecede mobing vardı bir şeyi yapamadığımda hakaret ediyordu sen kız mısın? Seni kim alır? Vb tarz şeyler söylüyordu kafeye fazla kişi gelmiyordu ama bi anda bi kaç kişi aynı anda gelince zorlanıyordum bende insanım herneyse ben buna işi bırakıcam dedim 15 gün önceden maaşı almama 3 gün kala sinir krizi geçirdim terkettim sabahına ben artık gelmiyorum 3 günün parasını kesersiniz diye mesaj attım gene hakaret içerikli mesaj atmış ben gene zor tuttum kendimi bir şey dememek için iban attım görüldü atmış babama da yanıma gelsin öyle vericem parayı demiş benim de içimden hiç gitmek gelmiyoe normalde ibana atıyordu parayı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin biliyorum hatalıyım ama ben ona paranın hakkım olan kısmını istiyorum 22 vereceğine 20 versin yani ama hakkımı versin.
Lütfen bi yardım edin akıl verin?