Anneme karşı hissettiğim duygulardan korkuyorum onu görmek bile istemiyorum normal mi bu?

Arkadaşlar benim 4 yıldır sevdiğim biri var. Üniversitem bitti nu yıl Nişan yapma kararı aldık onunla. 4 yıllık sevgilimi 2 yıldır annem de biliyordu. Neyse işte sevgilim annesini annemle konuşması için gönderdi. Konuştu ilk sonra sonucu öğrenmek için geldi kadın bu kez de annem saçma sapan davrandı kadına kovarcasina. 3. Kez sevgilim tekrar konuşmaları için annesini ikna etti gönderdi. Annem eve gelmedi ısrarla yanımda olması için aradım. Seni görmeye geliyorlar zaten ben gelmiyorum gibi saçma sapan tavırlara girdi telefonda konuşmayı babam duymuş geldi dövdü beni. İşimi bu kadar zorlaştıran annem. Hiç yapıcı yaklaşmadı. Benim en doğal hakkım değil mi böyle bir durum da onunda yanımda olmasını istemem. O yanımda destek olacağına köstek oldu. Aileler bir birine girdi. Sevdiğim adamı neredeyse annem yüzünden kaybedecektim. İçimde ona olan öfke çok fazla. Nasıl geçer bilmiyorum. Korkuyorum bu niye böyle yapıyor ki. Bazen yaşamak bile istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Anne gibi yar olmaz demişsiniz ama ben çocukluğumda , gençliğim de bir gün hasta olduğum için başımda beklediğini, nazımı çektiğini bilmem. Ona göre hep iyi olmalıyız. Akıllı uslu... Hatta bir ara babaannemin yasında bayıldım. Milletin içinde kızın hasta mı dedirteceksin nasıl bayilirsin diye günü daha da zehir etmişti. Çok tuaf bunun gibi nice şeyler...
Anneme karşı hissettiğim duygulardan korkuyorum onu görmek bile istemiyorum normal mi bu?