Her şeyi ile 10 numara biriydi ancak ben sadece dış görünüşünü yargiladim. Bir süre çıktık ancak hep kendimi aşık etmeye ikna etmeye çalıştım ancak olmadı. Sonra bitirmek istediğini söyledim bitirdik.
Ancak şu an pişmanlık çekiyorum ve dahası neden insanları tipiyle yargiladigimi bilmiyorum. Benim için kriter gibi bir şey bu.
Ancak şu an pişmanlık çekiyorum ve dahası neden insanları tipiyle yargiladigimi bilmiyorum. Benim için kriter gibi bir şey bu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende zamanında oldu öyle pişmanım bende
Peki sonra ne yaptınız bir süre sonra ulaştınız mı? Yoksa hiç bir şey yapmadınız mı?
Bunu duygu sömürüsü yapmak veya ipine göre yargıladığım için kendimi haklı çıkarmak için yazmıyorum ama daha önce böyle bir soru sormuştum gizli üye olarak ve biri şey demiş İşte yaşadığın o zorbalıklardan dolayı sen de aslında içten için intikam almak istiyorsun demişti Ancak ben bunlara rağmen hani üstünden de geldiğimi düşündüm ve teklifini kabul ettim ancak olmuyor ama bakarsa o kadar iyi bir insan ki
Esprili Zeki komik iyi birbirimizi tanımadan önce konuştuğumuzda o kadar eğlendim ki yüzümü güldüren biriydi ve hayatında uzun zamandır gülmüyordum ben de çok hayat yaşamışım gibi konuşuyorum ama biraz depresyondan çıktıktan sonra pek fazla bir şeyleri tepki gösteremedim Ama bu olumlu tepki o kadar iyi geliyordu ki ben erkenden araştırıp Hani kim diye merak ettim bir ön yargım oluştu ancak dedim Hani bunu yapmamam gerekiyor ancak devam da ettiremedim hani hayalimde başka bir tip koyup konuşuyormuşum gibi davranıyorum ya da onu daha böyle farklı bir hale getiriyorum kafamda ama olduğu gibi kabul edemedim
Hayır ulaşmadım tekrar şöyle ben lise aşkımla evlendim biz sevgiliyken ayrılmıştık sonra bu kişiyle çıktım ama işte bazı sebeplerden ve dış görünüşünden dolayı ayrıldım ama eşimi sevmeseydim geri dönme unudum olmasaydı ayrılmazdım bazı konularda eşim mi o mu dersen o derşm
Akıllı ses tonu çok güzel Kendine güveni olan biriydi ve ben ne yapacağımı ya da ne yaptığımı bilmiyorum Evet dün kendimi bir karar aldım dedim ki hani Hatta böyle 30 dakika boyunca yazdım yazıya baktım göndermeden Doğru mu değil mi diye çünkü şunu biliyorum mesela hani yalnızlık duygusu hiç Sevmediğim biriyle konuşmaktan daha az acı verici bir duygu ancak yani gör ki şu anda yalnızlıkta daha acı çekiyormuşum gibi hissediyorum ama diğerinde de stres seviyem daha fazlaydı Yani belki de hani hayatımın yoluna koyduktan sonra ne yapmam gerektiğini düşünmem gerekiyor Senin tavsiyelerin neler
Bence fazla zorlama bırak derim bu sefer de belkide mutlu olamayacaksın ya da o kişi yüzüne vuracak sonraları
Anladim. Sizin kaderinizde lise askiniz varmış demekki. Benim kaderimde şu var dediğim de bir olay yok.
Bence fazla zorlama bırak derim bu sefer de belkide mutlu olamayacaksın ya da o kişi yüzüne vuracak sonraları
Hayır ben tipi için ayrildigimi soylemedim. Böyle bir şeyi insanı kırmak için söylemem.
Evet kaderim eşim oldu ama dediğim gibi eğer eşimi sevemsem diğeri derdim
Anladim. Ben niye kıymet bilmiyorum hiç bilmiyorum ya. Kendisinden rahatsız olduğum tek şey Beni hani böyle üzüldüğünde ya da canımı sıkkın olduğunda çok fazla anlayıp yardımcı olamamasıydı onun haricindeki her şeyi tastamam ya En azından şimdilik tanıdığım kadarıyla diyeyim ancak ben tüm bunlara rağmen bazı konularda kafamız uyuyordu ve ben bunlara rağmen şey yaptım Hani Pide yargıladım Hani Evet bazı konular belki ilerleyen zamanlarda uymaz Bunun farkındayım ama tip konusundan yargılamak da ayrı ve acizlik Anlatabildim mi Bence çok yargılandığım zamanında ve şimdi şeyim böyle hani niye bunu yapıyorum bilmiyorum
Çok aşırı düşüncelisin sorgulayıcısın bak şu an bile o kadar uzun uzun yazıyorsun ki hep kendile çeşiikilisin bence sakinleş az durul derim sana
Kendimle çelişkili değilim ki Evet uzun yazıyorum bu doğru ancak söylediklerin hiçbiri çelişki içermiyor Ben kişiyle tipi yüzünden olmak istemedim ancak birini tipi olarak yargılamak Bana da acizlik olarak geliyor ve yalnızlık duygusu ile baş edemediğim için çıktım Ancak daha çok strese girdim bu sefer bitince rahatladım Ancak o eski duyguya dönünce şey diyorum şimdi denese miydim hani tek bir kategoride bir insanı yargılamasa mıydım diyorum Aslında benim sorunum Gayet net sadece bir yardım istiyordum Ne yapabilirim nasıl daha iyi yol izleyebilirim diye mesela birazcık bekleyip hayatında bazı şeyleri düzelttikten sonra karşısına mı çıksam bir ay içerisinde ya da işte o hazır olduğumu an içerisinde
Bak sana şunu diyorum hayatında kendini çok böyle iyi ince şekilde anlatmayı çıkar az sakin ol ben sana yargıladın demedim ama belkide o öyle düşünür mutlu olamazsın dedim ya da sen tekrqr ötle düşünürsün demek istedim
Anladim
Kendini hep anlatmak çabası işinde olursan hayatta zorlanırsın
Bak ben ne dedim sana eşimi sevemeseydim o kişiyle evlenirdim evet çirkindi ama beni etkileyen bir noktası vardı
Ayıp etmişsin
Karşı tarafa dış görünüşten dolayı hiçbir şey söylemedim Ben öyle bir pisliği yapmam Evet düşündüm düşüneceğim konusunda zihniyetime pislik diyebilirsin ki benimle diyorum ancak asla yüzüne o şekilde vurmadım Öyle de bir konudan dolayı ayrıldığımı söylemedim
Bence yine bi şans ver
Ama inan yalnızlık duygusudaki o kötü hissiyattan kurtulmak için bir nevi görüştüm ve o kadar daha stres dolu bir haldeydim ki ayrıldıktan sonra yine Tamam yalnızlıkta üzüntüme döndüm Ancak bu sefer şeyini yiyorum yani acaba ben mi sadece tek bir kategoride yargılayıp atmam doğru
Bence yine bi şans ver
Daha dün bitti akşam vakti ya şimdi hemen devam edelim dersem karşı tarafın tepkisini açıkçası kaldıramayabilirim yani biraz düşünüp acaba kendi hayatımda alakalı kararlar aldıktan bazı şeyleri ilerletebildikten sonra mı görüşsem çünkü yani Yüz yüze görüşmedik uzaktan ilerliyor
Yahu bence bişey yokmgibi merhaba de gerisi gelir
Çok erken dersem ters tepebilir yani en azından benim genel anlamda onun adı şikayetçi olduğum kendimi hayatımda alakalı böyle ne yapacağımı bilmediğim meseleler vardı onları halletmeye başladıktan sonra görüşsem çok daha doğru olur gibi geliyor Çünkü diğer türlü tek başına duramadı geldi gibi olacak ve Hani Üzülüp sonra Üzüntüyü hakkını ona tanımayıp tekrardan mutlu edip en ufak bir kafa karışık durumda tekrar gitmek istemiyorum ben o kadar çok sevdiğim insan oldu ki yani gerçekten bir insan sevdiğinde tam sevdim ancak Hiçbirinde adam akıllı karşılığını alamadım Şimdi karşıma gerçekten düzgün biri çıktı En azından düzgün olduğunu düşündüğün biri çıktı uzakta yaşadığı için bilmiyorum Nasıl biri olduğunu sadece gördüğüm kadarıyla konuşabiliyorum ancak ilişkideyken ilişkideyim diyemedim niye telefonda konuşurken canım cicim diyemiyorum Yani bunlar da var ve benim kendimi tanımam gerekiyormuş gibi geliyor
Valla karar senin
Geri dön.
Bugün sana onu düşünerek uyandım Yani uyandıktan hemen sonra aklıma ilk o geldi ama o kadar çok böyle kararsızlıklarımla doluyum ki öyle gidip de yüzsüzlük de yapmak istemiyorum veya hani böyle denedikten sonra tekrar aynı düşüncelere sahip olursam yine aynı şekilde davranırsam Yani normal bir şekilde ayrılmak istediğimi söylersem ki hani neden olduğunu dile getirmedim Yani en azından düşündüğüm nedeni dile getirmedim Yani bilmiyorum ne kadar doğru olur ki