Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ümit Özat: ''Aşk diye bir şey yok kardeşim. Paran varsa Kıvanç Tatlıtuğ'sun.'' diye açıklama yaptı.
Sizce doğru mu ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ümit Özat: ''Aşk diye bir şey yok kardeşim. Paran varsa Kıvanç Tatlıtuğ'sun.'' diye açıklama yaptı.
Sizce doğru mu ne düşünüyorsunuz?
#kafamıngüzelligi

Katılmıyorum, aşk diye bir şey vardır ama insanlar menfaatleri uğruna bir arada olmayı aşk diye nitelendiriyor maalesef. Aşk var ama bazı insanların kılıfı haline geldi.. Paranın bir çok konuda avantaj sağladığına kesinlikle katılıyorum bu ayrı mesele.. Keyifli günler..
Ekonominin bozuk paranın değersiz olduğu yerlerde paralı olan tercih ediliyor. Altın takılar çok pahalı eşyalarda öyle gıdada. İnsanların sadece bu ihtiyaçları yok sosyal hayatlarıda var. Durum bu olunca para on plana çıkıyor. Halkın refah seviyesi yükselirse bu durum değişecektir. Ucuz Bir araba almak bile lüks şu anda
Aşk Diye bir şey yok demek Çok yanlış Cevap Aşk Tabiki de var Sadece Günümüz İnsanları Paraya Daha çok önem verir oldular Aşkı unuttular Parab varsa Hayatta değerlisin Paran yoksa İt Kadar Değerin Olmuyor Maalesef İşte böylelerinden nefret ediyorum tamam para Geçim için önemli ama Sevginin önüne koymak nedir be
Yanlış. Para varsa aşk vardır algısı yaratılmaya çalışılıyor. Aşk şöyle vardır, parayla satın alırsın karşındaki kişiyi o zaman aşk vardır ama bedensel aşk. Ruhunla sevişemedikten sonra o aşkı dürüp büküp cebine soksun
Cevap
15Cevap
Günümüz için söylenmişse doğru bir söz etmiş. Kimse aşka bakmıyor ya paran olucak ya da tipin..
Ya ikiside yoksa 🧐
Tabi ki doğru kızlar tipten önce paraya bakıyor
Eğer ki aşk istiyorsan parayla olacak bir şey değil.
Birinin seni karşılık beklemeden sevmesi ve aşık olması demektir. Paran varsa elbette yanında binlerce kız olur ama zor zamanında hangisi yanında olur? Asıl sorulması gereken soru bu bence. O yüzden para, mal, mülk gelip geçici önemli olan karşılıksız seveni bulmak...
Paraniz olunca Kıvanç Tatlıtuğ olmazsınız kadınların ATMsi olursunuz. Kadının arzu duyduğu erkek olmak başka cüzdan olarak gördüğü erkek olmak başka.
Bilhassa şu zamanda maalesef. Körü körüne aşık olmayı da mantıksız buluyorum, ayrıca iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Her şey para değil ama çoğu şey para
Ümit Özat efsane bir kaptan değil. Kadından da anlamıyor, kendisi öyle kisileri seçti diye hepsi öyle degil.
Para her şey değildir ya parası için evlenirler gezerler yine yakışıklı birini bulunca o paralıyı yakışıklıya kurban ederler.
Ya arkadaş kivanctan daha hoş erkekler gördüm allahım ya tutturmuşlar kivanc. Ümit abi haksız değilde benim için aşk paradan üstün.
Türkiye de insanların bu şekilde birbirlerine yaklaşmaları olmadığını anlamına gelmiyor
Para sağlık dışındaki bütün sorunlarını çözer herşeyi satın alabilir
Maalesef üzgünüm ama kadınların en sevdiği şeydir zengin erkek
Para artık zamanımızın en önemli kavramı eski aşklar kalmadı öyle sadık seven kimse yok. Paran varsa en yakışıklı sensin sensin hatta kıvançtan bile seksi görünürsün. Ama paran yoksa istersen karizma kralı ol kimse dönüp bakmaz. Keko derler 🤣
Alakası yok kıvancı pek beğenmem ama çirkin zengin bir adamla da kıyaslanamaz elbette
Kesinlikle para
Haklı paranın gücü çoğunlukla herşeye yeter
Üstün Ümit reis haklı..
Boş konuşmuş.
Türkiyede bu sorunun cevabı kesinlikle paradır
Tabii ki. Para her kapıyı açar.
Bnce ahlak yok paran olsa ne olmasa ne.
Üstün
Doğru demid
Doğruluk payı var ama tam doğru değil
Dogru
Şu adamdan daha yakisikliyim