Yani "sizin iki hediyenize kalmadık" çok çirkin bi laf, onu söyleyeyim öncelikle.
Bazı yerlerde siz isteseniz de istemeseniz de belli başlı şeyler alınır yapılır gelin tarafına. Sadece nişanda bile neler neler takıyor bazı kültürlerde aileler. O da bunun altından kalkamayacağını söylemiş, ha aldıkları şeyler belki gereklidir de almıştır bilemem ama şu an hazır değil ya da hazır hissetmiyor.
Arkadaşım zor durumda istemeye bile gelmiyor. Param yok diyor. Böyle bi durumda seviyorsa hediye yi geleneği mi düşünmeli
İşte sen düşünmezsin o düşünmez ama aileler öyle düşünmüyor. Arkasından eşine iki bilezik bile alamamış dedirtmek her erkeğin yapabileceği bi şey değil
Ee bu yüzden sevdiği insani mi bırakıcak. İnsanlar ni dicek diye. Eğer bunun içinse bıraksın zaten
Normal şartlar altında bir süre daha bekler parasını biriktirir gelir ister. Ama vıkvıvkıkvık isteme evlenme gel kaçır diyen bir kadın varken karşısında tabii ki bırak beni diyecek, ne diyecek?
Pardon da kendisi gelip kaçırayım diyor. Ben de paran var gel iste dedim
Parası var ayrıca yok kısmını yalan söylüyor.
Cevap
7Cevap
Kayserili olanların gözünden yaş geldi https://voca.ro/1mxAjvVKp18R
Ben çok cömert bi insanım. Oda sevgiliyken uyum sağlardı. şu an durumu iyi ama anlamadım evlenmek istemiyo heralde
Teşekkür ederim gerçekler için
Ayrılmak istiyorum Zaten
Doğru söz.
Her anlamda ondan iyi olduğumu düşünüyorm. Ayrılırken yalvarıyo. Gerçek yüzünü görmek için böyle konuşmam gerekti
Onun bu saatten sonra ne düşünrdüğü umrumda değil. Evlenmek istemediği net engelledim bitti. Üzülüp üzülürüm o kimseyi ilgilendirmez rol yapmak zorunda değilm
Kötü bir modda değilim. Evlenmek istemiyo muş denedim öğrendim ayrıldım sadece haklı mı diye tereddüt ettim
Ellerine sağlık =)
Haklı değilmiş söylediğin kadarıyla ranatladım
Yazışmalar çok komik ya cidden senin adina çok üzüldüm
Neden komik
Bahaneler bahaneler... Bahaneler anüs gibidir her insanda bir tane bulur
Ben haksız mıyım
Haklı haksız işine girmiyorum
Geçen aldıklarına ve yazdıklarına bakarsak oyalamak , bahane bulmaktan başka bişey gelmedi
Evet bencede
Kendi eczanesi var ve param yokmu diyor ciddenmi...
Evet yeni açtı. Ama istemeye gelemicek kadar Kötü değil
Bizde sozlendikte hic oyle asiri bir masraf olmadi sonucta isteme yani yuzuk, cicek cikolata daha birseye gerek yok
beni neden kullandın :)
Komik mi. Vaktimi aldı.
Ikna etme derdim yok. Benimde seneye mesleğim olacak. İyi kötü yoluma bakarım. Onun niyetini öğrenmek istedim
Amacı takılmak çok belli
Napim
Salla gitsin ya onla mı uğraşcan
Cimri bu , bununla evlensende aynı
Cimrimi
Görmüyor musun, insanın en özel anlarından biri bence. söyledikleri hoş değil
Evet
Sende önüne bak, hakkında hayırlısı olsun
Oyalıyor seni
Nerden Biliyon
Evet istemiyor anlamış oldum engelledim bitti
Bahane.