Film’e döndü hayatım 🥲?

Eşimle 6 yıldır evliyiz 1 çocuğumuz var 5 yaşında, 2 aydır bitti yani birbirimizden soğuduk şiddetli geçimsizlik vs detaylara girmicem adam beni hem çok mutlu edip hem cehennemi yaşattı (hamileyken dahi el kalktı üstüme) hiç bi kadın katlanmaz ama bi şekilde katlandım. Neyse artık aramızda ilişki yok öpüşme yok ev arkadaşı gibiyiz herkes kafasına göre takılıyor yıl sonu avukat tutup boşanmayı düşünüyoruz.. Biriyle tanıştım sevgilisi var ama o da alışkanlıktan duruyor onunla o da ayrılma aşamasında, ve ikimiz özel hayatımızı birbirimize açmadan ilişki arkadaşı olmaya karar verdik. Bağlanma yok kıskançlık yok özel hayatla ilgili soru çok yok diyip başladık buluşmaya. Henüz bişeyler olmadı normalde biriyle tanışıp hemen işini halledip yollayan biri. Benimle sevgili tadında hareket ediyor.. Beni önemsiyor sevdiğim yicekleri alıyor buluşmaya geldiğinde ya da bi yerim acısa öpüyor beni koruyor vs vs.. ama medeniyet durumumu bilmiyor sadece 8 yıllık bi ilişkim olduğunu biliyor onunla evlendiğimi bilmiyor… Yeni bitti dedim ona.. Henüz ilişki anlamında bişeyler olmadı ön bişeyler hariç doğru zamanı bekliyoruz. Ve beklerken sık sık görüşüyoruz dışarda gizli sohbet ediyoruz öpüşüyoruz vs.. ama ona hatırlatıyorum bağlanmak yok diye. Çünkü onu kırmak istemiyorum.. ben sanırım bu adamdan hoşlanmaya başladım ve o da benden çok fazla çekim var birbirimizide istiyoruz.. yani çok değişik.. ve beni kıskanmaya merak etmeye başladı.. ödüm kopuyor öğrenicek bişey olmadan aramızda bırakıcak diye.. yani şöyle zaten boşanıcam ama sizce o boşanmış çocuklu biriyle olmak ister mi?…
Film’e döndü hayatım 🥲?