Eski sevgilimle 20 gündür ayrıyız bu gece hikaye attım en yakın arkadaşından hikayeme bakmış. Hikayeye bakan adam geri döner mesaj atar mı? Lütfen eleştirel ve boş yorum yapacak olanlar yazmasın gerçek fikrinizi soruyorum hikayeye bakınca bana bi umut oldu arayacak diye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hikaye adı üstünde baktıysa meraktandır
Ben umursayinca bakıyorum ama hikayesine eski sevgilimin yoksa bakmam görsün istemem. Arar mı sence
Donmez inşallah canımsın
Derdin ne :)
Canımsın yazmamıştım canımsın yazmıştım
Hay tövbe yarabbim
Donmez inşallah dedim ne istiyorsun
Yani vücudun bedenin yetmedi duygularım da becerilsin istiyorum mu b
Psikolojik sorunların var
Yo yok
Sadece uygulamanın uygunsuz kelime öngörü sisteminin gazabına uğradım hepsi bu
Belki en yakın arkadaşı bakmıştır
Yok ya o bakmış işte çocuk neden baksın deli ya 😄 baktiysa arar mı sence ya ben hala seviyorum çünkü
Sen mi ayrıldın
Kavga ettik ağır konuştu her yerden engelledim çünkü gurur yaptım ağır sözlerine sonra 20 gündür ne o aradı ne ben bi özür bekledim. Bu saatte arkadaşından hikayeme bakmış işte ilk defa ondan bi ışık geldi cesaret edip yazar mı diyorum
Yazar mı bilmiyorum ama hala seviyorsan neden gurur yapıp onun yazmasını bekliyorsun Kendin arayıp yazabilirdin
Ya aslında o da seviyordu bence ama çok sinirliyken bana aşağılık dedi
Şöyle söyliyim ben Konuştuğum kıza ağzıma geleni söyleyip engeli bastım aradan 2 3 ay geçti ben hala stalklıyorum tabii Sinirimi alamadım birdaha yazdım saydırmak için birden ne olduysa normalce konuşmaya başladık sonra aradan 1 gün geçti konuşmak istemediğimi söyleyip engelledim Yanii demem odur ki Yazma şansı %75 falan
Bisey dicem sana Bi kadına kıza ne yaparsa yapsın hakaret etme ve ağır konuşma kadın hassas varlıktır. Sana yanlış mı yaptı çek git adamlık sende kalsın. Erkeğe saydirdigin gibi kadına saydirilmaz adamlığa yakışmaz kızın kalbini çok kirmissin git gönlünü al
Kız beni kullanıp eskisine dönmeyi biliyor ama 😄
tamam kızda şerefsizmis harbiden ama boş ver yol ver gitsin yaptığı da çok büyük haksızlık ya. Benimkide bana asagiliikmissin dedi ben aldatmadım aşırı sadıktım o söz bıçak çekse öyle dokunmazdi hala aklımda 20 gündür yani biraz üstüne gittim sinirliydi ama aldatma falan yok
Anlık sinirden söylemiş dicemde sen engelledikten sonra bi yolunu bulup özür dilerim diyebilirdi Çok üstüne gittin demek ki
Neyse 3 haftadir ilk defa hikayeme baktı ya buda bana yeter haha azda olsa merak etmesi hoşuma gitti engelli bakamıyor kendinden istesede ya bnmki biraz korkak çok cesur Bi çocuk değil onu affetmem diye yazmamıştır
Affediceksin ama 😄
Yani biraz affetmiyor gibi yapıp affedicem çünkü seviyorum belki Bi daha diline daha dikkat eder tepkimi koyarsam ama biz her anlamda harbiden aşıktık yani o da diodu ben de diodum ben onla yakaladığım uyumu belki 5 yıl kimsede bulamam
Bu kadınlar harbi çok fena he
Ya ama bak neden bilio musun ben çok aşığım ama smdi hemen atlasam bu yarın öbür gün bana küfreder birazcık hatasını anlasinki tekrar ayrılmayalım mutluluk için yapıyorum aslında yoksa bana kalsa şu an koşar yanına giderim onun o derece aşırı özledim 3 haftadir sürekli onu düşünüyorum yani bakismalarimizi falan birbirimize dayanamioduk yani aşırı aşk vardı cidden ben bi onla yakaladım bu kadar uyumu. Yani insan sevgilisi her geliste heyecanlanir mi biz her buluşmada heyecanlanioduk ilk buluşma gibi ve hep aşırı cilve vardı aramızda ne bilim o bile diodu bizim gibi çift azdır nzar değdi
Nası bi hikaye
İnstagram hikayeme
Yani geri dönülcek bişeyse dönrr tabi
Bi sen düzgün cevap verdin teşekkürler burada ne kadar boş insan var ya
Benim profil resmine bakıncada tam tersi görünüyo demi :)
Evet ama surda Bi soru soruyoruz adamakıllı cevap veren yok yani
:)) ben dün kıbrıs dizisini izleyen var mı die soru sordum kızlar hakaret etti cinselşik sorusı soruyorum kimse bile demiyo insanlar degişik
burada insanlar zaten sadece eleştirmek için var sanki kendileri hiç hata yapmamış hc kottu şey yasamamislar gibi hepsinde Bi yargılama var. Gerçekte diyemediklerini burada otuyorlar işte
boş ver sen kimseyi takma degmez