Kızlar, Bu kızın amacı ne, çok seviyorum ama...😢😢?

10 ay önce tanıştığım bir kız var, bir süre vakit geçirdik ve ben hoşlanmaya başladım. Beraber vakit geçirdik vs. en sonunda hoşlandığımı söyledim ve red yedim. Daha sonrasında biraz kendimi uzak tuttum vs. hislerimi kaybedeyim diye ama geçmedi hislerim. Duygularımı saklayan bir insan değilimdir, tekrar yan yana gelmeye başladık ve ben hoşlantiyi birakarak aşık oldum. Öyle bir aşık oldum ki bir gün bile görmeden duramıyorum onu sıklıkla hediyeler alıyorum, iltifatlar vs. kısa mesafeye bile o yorulmasın diye taxiye bindiriyorum o derece. Hastayken yorgunken gidip kendi isteğim ile onun alışverişini yapıyorum, sıklıkla ona para gönderiyorum, bana bi ilgi versin diye gözünun icine bakıyorum, herkese karşi onu savunuyorum. Herkes evet o seni kullanıyor diyiyor ama öyle değil. Güzel giyinen, iyi bir karaktere sahip olduğum söylenen birisiyim, bir ortama girdiğimde kızlar genelde kesmeye başlar ve iltifat da alırım kızlardan. Ben bu kıza benimle zorla görüşüyorsan veya buluşuyorsan iletişimi keselim diye açıkça söyledim ama ne alakası var istemesem hiç konuşmam dedi ama aşık olduğumu belli etsem de bana halen daha kanka diyen bir kız, tekrar açılmak istiyorum ama araya kanka engelini koyuyor işte. Hem bana bir ışık vermiyor hem de benimle iletişimi kesmek istemiyor, aklım çok karışık.

Kızlar, Bu kızın amacı ne, çok seviyorum ama...😢😢?