Hayata anlam yüklemem Şunu yaparsam yanlış yapmış olurum aman Bi hata yapmayayım derdindeydim kendime çok yuklenmisim insan yipraniyor eee zaten insan hata yapa yapa yanlışı yapa yapa doğruyu bulacak her insan mükemmel değil
Evlilik , kesinlikle olmasaymış daha iyi olucakmış beni duygusal anlamda yıpratan bir süreç oldu Neyseki bitti gitti., Ve tabiki akrabalar olmasa çok iyi olurdu ( istisnalar hariç)
Akkuyuda NGS çalışmak üzere ayağıma kırmızı halı ile serilen/gelen fırsatı ve Rusya’da 5 yıl yaşama fırsatını geri tepmeseydim daha farklı olacaktı bence 😃
18 yaslarindayken kendimi odaya kapatmistim 3 yil falan cikmadim olmamalimiydi emin deilim ama çunku o odanin icinden daha iyi biri cikti acilarla korkularla yuzlesmenin yani sira kisisel gelisimle bir hayli kafa yordum fakat cok fazla kendinizle kalmanin en buyuk zarari yeteneklerinizi ya da korkularinizi fazla abartmaniz buda zamanla torpilendi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlilik çocuk çoluk. Hiç bana göre değilmiş ama neyseki bitti bir daha asla. Çocuklarım herşeyim iyi ki varlar ama yine de olmasa da olurdu. Ben tek yaşayip gitmeliymisim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mutlu olmalıydım ama olmuyor bazen
Hayata anlam yüklemem
Şunu yaparsam yanlış yapmış olurum aman Bi hata yapmayayım derdindeydim kendime çok yuklenmisim insan yipraniyor eee zaten insan hata yapa yapa yanlışı yapa yapa doğruyu bulacak her insan mükemmel değil
Evlilik , kesinlikle olmasaymış daha iyi olucakmış beni duygusal anlamda yıpratan bir süreç oldu Neyseki bitti gitti., Ve tabiki akrabalar olmasa çok iyi olurdu ( istisnalar hariç)
Umarım çocukların vardır ve onlarla huzurla yaşıyorsundur
Akkuyuda NGS çalışmak üzere ayağıma kırmızı halı ile serilen/gelen fırsatı ve Rusya’da 5 yıl yaşama fırsatını geri tepmeseydim daha farklı olacaktı bence 😃
18 yaslarindayken kendimi odaya kapatmistim 3 yil falan cikmadim
olmamalimiydi emin deilim ama çunku o odanin icinden daha iyi biri cikti
acilarla korkularla yuzlesmenin yani sira kisisel gelisimle bir hayli kafa yordum
fakat cok fazla kendinizle kalmanin en buyuk zarari yeteneklerinizi ya da korkularinizi fazla abartmaniz buda zamanla torpilendi
Evlilik çocuk çoluk. Hiç bana göre değilmiş ama neyseki bitti bir daha asla. Çocuklarım herşeyim iyi ki varlar ama yine de olmasa da olurdu. Ben tek yaşayip gitmeliymisim
O kadar pişman olma ya
Nasıl yani çocuğun var ve onlardan pişman mısın bir anne olarak garipsediğim bir yorum.
Hayatımı yıllarca oyalayıp aşkı bulmama fırsat veren arkadaş ortamı
Her zaman zorluk olacaktır
Unutulmamasi gereken
Her zorluğun yanında bir kolaylık da vardır
Gereksiz olan her şey hayatımda olmuyor zaten. Olmayacak fazlalıkları ağırlık olarak taşımıyorum.
Kendi ailemden bir birey olarak dünyaya gelmemeliydim ama geldi işte
Nerden başlayayım... Bunu yazarken bile sinirleniyorum.. Olmamalıydı hayatım da ama maalesef.. Yaşıyorum
Aynen benim de bazı akrabalarım olmamaliydi bazı insanları tanımamaliydim...
Hmm ne sen sor ne ben söyleyeyim
İsmin Bağatur değildir dimi?
Bilmem, oladabilir olmayadabilir 🤪
Size bağatur mu lazım? 😅😅
😒😒😒
Bağatur, Bahadır demektir oğlumun ismini Bağatur koyacaktim.
Evet aynen öyle. Bence güzel olur 😊 şimdiden hayırlı olsun 🍀
Oğlum var ve ismi başka teşekkür ederim
Rica ederim
Türkiye'nin Kemalizmden uzaklaşması
Hiç evlenmemiş olmaktı. çok şükür bitti
Parasızlık olmamalıydı ama oldu
Gereksiz insanlar oldu
Hiç büyümemeliydim ama büyüdüm 😒
Keşke onu hiç tanımasaydım
O kadar şey olduki anlatsam olmaz 🤷♂️
Bir arkadaşım var dı keşke o hiç olmasaydı.
Gerek yok hiç bi şey olmasın 🙄
Hayatımda bazı akrabalarım olmamalıydı
Olmaması gereken hersey olmuş..
🤣😅
Burya girmeyecektim ama girdim
Ben erkek olarak doğmalıydım ama kız olduk.
Nese olmaliydi keder oldu
Yanlizlik olmamalıydı ama oldu
Dogmamaliydim ama dogdum
Çok şey
İnsan olmamalıydı
Kaygı..
Evlenmek 😂
Sevgili