Arkadaşlar merhaba kendisi çalıştığım sitede bir daire sakini 2 hafta önce ufak ufak konuşmaya başladık. Ve o bu süreçte grip oldu. Grip olduğunda gemileri yakıp evine ilaç götürdüm. Normalde şikayet etse işimden kovulurdum. Soğuk yapsa ya da farklı davransa istemediğini anlardım. Tersine daha da çok konuşmaya başladı ama içimde hala deli sorular var. O belki niyetimin farkında değil ama ben ona sırılsıklam aşığım arkadaşlar. Gece yatarken, sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey o. Ben bu duyguyu hissetmeyeli yıllar olmuştu. Sizce ilerleyen süreçte nasıl bir yol haritası izliyim? Ne olur ciddi yorumlar yapın..
Güncellemeler
+1 yıl
Bbn
Güncellemeler
+1 yıl
Hjnjjj
29 yaşımda birine sırılsıklam aşık olmayı başardım ama bu imkansız bir aşk gibi geliyor. Si̇zce bu i̇şin oluru var mı?
Belki hasta diye ilaç götürdüğün için sana kibar davranmış olabilir. Sana karşı duyguları ve hisleri var mı bunu zaman gösterir ama sen ona karşı temkinli yaklaş. İyileştikten sonra 1-2 gün sonra yani hastalığı bahane edip nasıl oldun diye gidip sor belki bir gelişme olur aranızda.
Şikayet etse işimden kovulurum dedin sitede çalışıyorsun sanırım. Kadının yaşını da belirttiğine göre senden de büyük sanırım. Öncelikle yaş durumunu ele alırsak sana seninle aynı hislerle bakmıyor olma ihtimali var. Kadınlar ilgi görmeyi sever ve bu ilgi senin bahsettiğim gibi saf temizse gerçekten daha çok severler. Bir de kendilerinden küçükse bir tık daha çok severler :) Bence bir süre daha durumu analiz etmen lazım. Ama durup izlemek değil denk geldiğiniz süre zarfında ona duygularını net hissettirmeyecek şekilde ufak da olsa tanımanı sağlayacak sorular sormalısın tepkisine bakmalısın. Mesela örnek veriyorum en saçma yerden :) İstanbul trafiğinden konu açıldı. sohbet ortasında “akşam da bi arkadaşla buluşucam umarım yetişirim” gibi şeyler söyleyebilirsin. Merak edip kimle buluşacaksın mı diyecek yoksa geçiştirecek mi? Böyle böyle tepkilerini ölçerek bir yol izleyebilirsin. Çok hevesli görünme hatta biraz gizemli olmaya çalış ona karşı. Arkadaşlık kurmak önceliğin olursa eğer aranızda duygusal bir bağ gelişecekse eminim zamanla gelişir. 🙏
Muhteşem bir yorum çok teşekkür ederim arada sizden tavsiyeler almak gerekir. İnanın işi gücü geçtim artık bu çık farklı bir şey bilmemesi açılmamak kötü ama yıllar sonra bu heyecanları hissetmekte çok özel.
Farklı hissettiren her duygu özel zaten :) sizden illaki etkileniyordur ama bu ne derecede bir etkilenmek bunu ölçmek tamamen sizde. Yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏
Oldunuz teşekkür ederim 🙏 ben zamana bırakıp zaman içinde ufak ufak hamleler yapmayı düşünüyorum yani böyle birden lap diye zıplamak yerine zaman içerisinde sonpetin gidişine göre pozisyon almak en iyisi bence. İnanın bana içimdeki saf temiz duyguları görse bir şey hissetmese bile anlayışla karşılar ama ben böyle hisleri yıllar sonra hissederken boşa gitmesin istiyorum.
Bekar gelip gidenide yok ama çözemiyorum ne olur yanlış anlama ama gerçekten bak bu cimsellige dayalı bir beklenti degil ben olursa yuva kırmak istiyorum kendisiyle
Sakin ol. Rutin olarak mesafeli ilgiye devam etmelisin. Onun sana hisleri varsa oda sana karşı birşeyler yapacaktır. Kendini direk bağlaman kötü sonuç olduğunda seni hüsrana uğratacak. En kötüsünü umarak en iyisini yaparak devam etmelisin. Acele yok. Şivey şivey.
Kadın kaç yaşında? bir ilişkisi olmadığından eminsen duygularını aç
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hemen açılma taraftarı değilim 30 yalında kafamı kurcalayan şey statü farkı iyi bir okulda okumuş aslında bende okudum ama düzgün ii bulamadım ama bildiğim fiği değişim inan
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 29 yaşımda birine sırılsıklam aşık olmayı başardım ama bu imkansız bir aşk gibi geliyor. Si̇zce bu i̇şin oluru var mı?