Işte bi kaç ay önce bi dengesizle ayrıldım. Yeni kişiye hemen şans verip onu üzmek istemedim. Ki kesin doğru yaptım ama şimdi onu tanımak isterim.
Ne yapsam? Bi kız olarak ilk adımı atmak istemem ama ilk o yazmıştı zaten.
Işte bi kaç ay önce bi dengesizle ayrıldım. Yeni kişiye hemen şans verip onu üzmek istemedim. Ki kesin doğru yaptım ama şimdi onu tanımak isterim.
Ne yapsam? Bi kız olarak ilk adımı atmak istemem ama ilk o yazmıştı zaten.
ilk adımı atmaktan çekinme. Atmamak için bir sebep göremiyorum şansını dene durumu anlat bir şey olmaz
İlk bana yazınca ben dedim ki, işte şu an işime odaklanmak istiyorum. Sonra tamam filan dedi, bi kaç hafta sonra yemek paylaştım, affiyet olsun dedi, bende teşekkür ettim. Öyle bitti, anlar beni değil mi? :)
Cevap
4Cevap
İçinden geldiği gibi davran bence
ilk adımı atacaksın tabiki ne o pesinde mi koşsun senin ukala !
Kız tarafıyız işte, öyle öğrendik. Dellendirme beni :O
tamam sakin ol, seni kim üzdü
geçti artık bence şimdi sen adım atsan seni cepte bilcek. ayrıca birisi yazdı diyorsun kim yazdı neyin nesi? seni nerde görmüş.
Artık hep İnternetten tanisiyorlar. Beni niye cepte bilsin? Sadece tanımak istiyorum hemen cebine girmem
başta reddedip sonradan gel tanısalım dersen farklı olur işte.
Hayır durumumu anlatsam hatta bana hak verir. Ayrıldıktan hemen sonra ona şans vermem büyük hata olurdu haksızlık olurdu
kardeşim adamı tanıyormusun? hak verir şöyle yapar böyle yapar ne malum senin gibi başka kızlara yazmadığı? ne malum eskiyi tanımadığı? mesaj at tanısın o zaman ne yapsam diye niye soruyorsun?
Ne saçma konuşuyorsunuz.. Her erkek her kadın Tabiki yazar çünkü tanımak isterler. Ama birbirimizden elektrik alırsak niye daha başka kızlara yazsin? Ozmn ilişkiyi bitiririm merak etmeyin. Sizde öyle konuşuyorsunuz ki, kimseye şans vermeyin diyorsunuz resmen
sacma konustugumuz için görüyoruz halinizi yok sevgilim böyle yok şöyle şikayetleriniz bitmiyor. elektrik alırsa niye başkjasına yazsın gibi komik ve saçma bi cümle ile ancak kendini avutursun. ha sanki yazdıgını bilcen. ya da ne zaman öğrencen. şans verceksen burada neyi sordun ben anlamadım
Merhaba de bişe olmaz
uzun Zaman geçmiş bilemedim
Simdi zamani gelmis bence yaz hic cekinme
Şimdi zamanı gelmiş derken? İki ay iyi bi süre mi? :)
Tanimak istiyosun bu zamani gelmis demek. Iyi bir sure sen yoluna bak icinden geliyosa konus
Haklısın :) 2 aydır eski sevgilimin yüzünde baya üzgündum.. Ondan başkasını istemem diye düşünmüştüm ama zaman herseyin ilacı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?