Selâmlar!!
Ben emin olamadım bir de size sorayım dedim, sizce biz kadınlar zorunlu askere gitseydik erkekler bizi bekler miydi ki...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Ben emin olamadım bir de size sorayım dedim, sizce biz kadınlar zorunlu askere gitseydik erkekler bizi bekler miydi ki...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bu olay tamamen karakterle alakalı bir durum yani cinsiyetsel bir mesele değil.
Çoğu kadın askere giden erkeği nişanlı vs dahi olsa aldatabiliyor kimisi ayrılıyor daha iyi kısmet buldum diyip nişan atıyor yani her kadın nasıl beklemiyorsa elbette her erkekte beklemez ama bekleyen kadınlar gibi bekleyen erkeklerde olacaktır.
Hatta erkeklerin bekleme oranı eminim daha fazla olacaktır çünkü erkekler kadınlar kadar ilgi bekleyen, ilgiye düşkün canlılar değil bu yüzden belirli bir süre ilgi görmese de daha az da görüşse bunu kendisine sorun etmez.
Aslında kadınların da askerlik yapması lazım savaş çıksa 18-40 yaş arası kadınların eli silah tutar niye gitmiyorlar anlamıyorum 1 ayda olsa gitmeleri lazım
Cevap
51Cevap
O şimdi asker canı neler ister
Uykuda Mevlam beni ona göster jfjffjjff
Beklerdim ya 😅
Yalnız bu canlandırmanın üzerine gözümde beliren pembe kamuflajlar çık aklımdan😂😂😂
Akla gelmeyeni getirmek gibi çibansı huylarım var hay kahrı bela😂🤣
Ne ka o ka (k nın yeni anlamı yapılandırılıyor) 😂
😂
Çoğu erkeğin beklemeyeceğinden eminim.
Sevdiğim kadını her zaman beklerim
Siz de erkekleri şey yaptınız 😂 neden beklemeyelim 😂 kadınların bir çok özel şeyleri oluyor hep bekliyoruz 😂😂
Bir zamanlar Tersine Dünya adında bir film vardı, orada kadınlar erkek, erkekler kadın gibi yaşıyordu. Mesela, genelevler de erkekler vardı, kadınlar geneleve gidiyordu. Erkekler evde ev işi yaparken, kadınlar kahveye, işe gidiyordu😂 güzel film, izlemeni tavsiye ederim bulursan😂
Yaratıcı soru 😂
Bekleyecek olan askere de gitse, dünyanın öbür ucuna da gitse, dünya dışına da gitse bekler.
Beklemeyecek olan ise aynı binada yaşasalar bile beklemez.
Bu tamamen o erkek ile ilgili.
Kadınlar askere gitse 10 kadından 8 i ya intihar eder ya da kafayı yer. Kadın kadını çekemez iki kadın bir arada yapamazken okadar kadının bir arada emir altında olma ihtimali bile çok korkunç.
İş hayatında kadınların da olduğunu bilmeyen biri olarak tanimladim hayat senin düşündüğün kadar basit değil
@Shiningdiamond basit düşünen sensin. İş hayatında işinize geldiği gibi varsınız. Ve diğer birçok konuda işinize gelince eşitiz işinize gelmeyince sen erkeksin
@Shiningdiamond iş hayatında kadınlar birbirini yemiyor mu
🤣🤣🤣
@Lütfetmedinizefenim kesinlikle oda biliyor bunu lakin asla kabul etmezler. Ev ortamında bile gelin kaynana gelin görümce elti bunların bir arada anlasabildigi tarihte görülmemiş.
Askerdeki erkeği bekleyen kız mı var?
Çokça örneğini gördük hanımefendi, özellikle erkek askere gidinde aldatılıyor. Masum masum sormuşsun fakat gerçekler pek öyle değil.
Sahte akraba üretip, her hafta sonu evci çıkartacak kadar manyağım beklemezdim her hafta sonu beraber olurduk askerlik kutsalsa sevgimizde kutsal o kadar 😂
Beklerdim tabiki, onunla beraber şafak sayardım, yemin törenine giderdim, bir iki kere ziyarete giderdim, giderken de ellerimle yaptığım yemeklerden götürürdüm prensesim yesin diye.. 😅😂
Haaaa hayyy 😄sanmıyorum ama karakter diycem yinede.. Karakteri oturmuş kişiliği tam bir erkek beklerdi..
Sevgisi ve sadakatine bağlı.
Beklemez demek arada bekleyebilecek olan erkeklere haksızlık olur.
Yorumlara bakmadan kesin cevap veriyorum butun erkekler bekler. Tebrikler soru icin cok degisik ve ayni zamanda dikkat cekici
Beklemez diler ya neden böyle srefsiz bu erkekler iki dklk zevk için ömürlük hayatı mutluluğu maafediyorlar kardeşim
Kadın her açıdan mefumu yüksek bir birey erkek öyle değil... ama herkesi de aynı kefeye koyamayiz..
İki güne karıya kıza giderlerdi, aldatırlardı. Altına imzamı atarım.
Ben bu saatten sonra yalnızca çayın demini almasını beklerim.
Otobüse binip gitmesini bekleriz tabi ne var ki bunda abartmayın bu kadar 🙄
Bekleyeceklerini hiç sanmıyorum ama bekleyende vardır. Adam gibi sadık olanlarda var... 😌
Cephedeki en etkili silahımız trip olurdu.
Beklerdim yiğidimi.
İsrailli erkeklere sormak lazım bekliyorlar mıymış? Aaa bir dakika doğru ya onlar da gidiyor.
Kızlar asker olsa düşman ordusuna dedikodu ile fitne söküp dağıtır
Beklemezlerdi 1000 kişide 1 tane çıkardı anca
hiç böyle bisi dusunmemistim amaaa aslaaa beklemezler aslaaa
Hamilelikte bekliyemeyip aldatan dolu elini sallasan çarpacak türde kaldı ki askere gidicek kadınlar meydan onlara kalcak vallahi hergün parti verirler yok tersine dönme dünya😂
Beklemezdi sanmam
Askerdeki erkeği bekleyen kac kız var hepsi demimde coğunluğu erkek askerde iken yarı yolda bırakıp gittiler
Tabiki beklerlerdi, ama kimlerle görüşürlerdi bizim haberimiz olmazdı ama beklerlerdi (!) Çünkü kaybetmeyi göze alamıyorlar
Hayır tabiki beklemezlerdi. Kadınlar hamile olunca bile bekleyemiyorlar oysaki kendi çocuğu askerde asla bı saniye beklmezler
Komik mi geldi
@_Ǥнσsτ10_ peki
Beklemez, ben de onunla giderdim 😃
Erkekleri almıyorlar nasıl gideceksin.
Beklemezler. Bekleyecek olan ise askerlik bitene kadar 10 kişi sokar araya🙃
Askerden döndüğümde, kumam ve 1 yavrusu olurdu 💃
Yooo hiçte bile. Onlar beklemeyi sevmiyor valla daldan dala atlarlar
Kızlar beklemio ama erkek bekler kız dönünce aldatır
Bu işin erkeği kadını yok seven sevdiğini her daim bekler.
Beklerler tabikii ama beklerken bikaç ceviz kırmaktan da zarar gelmez derler
Kadınlar askere gitseydi lezlik cooook ararardı o kesin ve erkeklere bakan olmazdı o sa kesin
Zaten kadınlara askerlik yaptırmamalarının sebebi de bu; erkekler yalnız kalmasın diye. Devletin oyunu.
hamile kalıyorsunuz beklemiyorlar askerlikte mi beklerler..
beklemeyi dusunmezlerdi bile djdkfjdmf
Bir beklerdi bir beklerdi ki sorma 😂🤣
Sormasın mı
40 inin cıkmasını beklemeyen adamlar mı?
Kimse kimseyi beklemez
Temiz kalpliyim ben yanına ziyarete giderdim😁
Ufacık bır umut bile yok😅😅😅
Kadınlar da beklemiyor zaten
Beklemeyen yanında bile beklemez.
Bilemeyiz seven beklerdi ya😄
Cok begendim bu soruyuu ☺️
Ooooo, beklemek ne demek.
Kadınlar bekliyor mu ki erkekler beklesin
Ne bekliycem 12 ay bitermi mk
Beklerdim
Beni beklemeyeni ben neden bekleyeyim
Ne bekleyecek aldatır.
Yani bazı kadınlar 1 değil 10 yıl da olsa bekler erkeklerde öyle adamlar bekler erkekler beklemez
bu soruda sanki biraz erkekleri belli sifata koymussunuz gibi hissettim
kisiden kisiye degisir beklemeyen kizlar oldugu gibi erkeklerde olacaktir
erkekler de onlarla beraber askere gider ne beklemesi.
Ah * kaynar her taraf erkek genel evi kursunlar her kadın gelson
Lan kimse beklemez yazmış 😅🤣 naaptiniz siz erkolar
Beklemez. Kadınlar da beklemiyor pek artık.
beklemekten nefret ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?