Nişanlım beni hiç aramıyor, suçlu olabilir miyim?

Nişanlımla ay sonunda düğünümüz vardı ama birçok sorun yaşadık anlatmıcam şimdi neyse bu bi iptal edicem bi etmicem evlenmek istiyorum sensiz yapamam git gelliydi bi iptal ettim diyor bi etmedim diyor sonra eşya almıştık biz eskiden diyordu ki adam eşyaları getirmek istiyor rahatsız ediyor beni sürekli diyordu eşyalar orada kalamaz diyordu dün gelmiş biz eşyaları aldık eşyalar durabilirmiş orada dedi bende neden sürekli yalan söylüyorsun bir öyle bir böyle dedim diye o kadar bağırdı ki sinir hastası gibi neler neler dedi bana zTen en ufak bir şeye o kadar büyük tepkiler veriyor ki sinirleniyor hakaretler ediyor bana ağzına sçrım bana öyle dersen bidaha seni def ederim falan neler dedi sonra bende sen kimsin bana hakaret ediyosun sana iade ediyorum kötü sözlerini dedim böyle küfürler edeceksen seni istemiyorum dedim telefon kapandı dün gece beni ardından 3 kere aradı ağladım üzüldüm telefonuna cevap vermedim bugün beni ne aradı nede yazdı saat kaç oldu normalde arar yazardı sensiz yapamıyorum diye suçlu da olduğu için ama hiç aramıyor

Nişanlım beni hiç aramıyor, suçlu olabilir miyim?