Neden kadınlar kendilerini beğendirmek için bu kadar uğraş vermek zorunda ki?

Makyajsız kötü göründüğümü düşünmüyorum ama herkes mükemmel olmak zorundaymış gibi makyajsız dışarı çıkamıyorum. Giyim tarzı konusunda pek çok kadın rahatsız kıyafetler giyiyorlar. Topuklu ucu sivri ayakkabıları giymek zorunda kalıp belki 8 saat için günün 20 saati acı çekiyoruz. Estetik oluyoruz kendimizi beğendirmek için siz bize kezban demeyin diye sevilelim ilgi görelim diye şekilden şekile giriyoruz. Biz kadınların tek önemli kriteri iyi bir kariyer sahibi biriyle olmak iken ve bu durum erkeklerin elinde olan bir şeyken karakter de iyi olduğu sürece diğer şeyleri çoğu zaman tolere ederken, siz neden görünüşü mükemmel olmayan birine ucube gözüyle bakıyor ya da en iyi versiyon ile "dünya ahiret bacınız" olarak görüyorsunuz? Neden mükemmelmişsiniz gibi bizi sürekli Slav kızlarla kıyaslayıp tercih şansınız olduğunda onları tercih ediyorsunuz? Türk kızları egoist dersiniz ama ben egoyu erkeklerde daha çok gördüm artık kızlar erkekleri elde etmeye çalışıyor. Abaza dediğim tipleri saymıyorum onlar herkese karşı aynılar ve kadınlar da bunun farkında olduğu için kendilerini savunarak böyle davranıyor. Tabi yine de bu meseleyi bu işlerin milleti olmaz cinsiyeti olmaz her kişi farklıdır ben bir iki erkeği egoist gördüğüm için tüm erkeklere egoist diyemem bunu siz de yapamazsınız? Neden sadece sevmeyi denemiyorsunuz?

Neden kadınlar kendilerini beğendirmek için bu kadar uğraş vermek zorunda ki?