Çok aşırı güzel değilsin ama tatlısın evlenilecek kızsın diyor böyle biriyle evlenilir mi?

Güzellik geçici 10 yıl sonra o kızların güzelliği kalmicak hem de çoğu 1 kilo boyayla güzel oluyor neden onlarla evleneyim seninle evlenirim çok aşırı güzel değilsin ama yemek yapabiliyorsun iyi kızsın temizsin dedi bu arada kapalıyım ve sadece bir kez görüştük 23 yasindaym o da 31 fabrikada çevremde kız dolu ama ben onlara bakmıyorum bile benim için evlenicek kız önemli dedi. Güzellik çok görecelidir bence de sizcede öyle değil mi? İnsan seviyorsa onu her kusuruyla güzel görür herşeyini beğenir ellerini gözlerini gülüşünü. Siz ne düşünüyorsunuz kalbim çok kırıldı ve canim acıyor ama sustum. Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu sözleri söylemek yerine gitseydi hizmetci bulsaydi güzellik madem önemli değil hem insan güzel görmediği biriyle nasıl evlenir? Soylermisiniz sadece tek istediğim sevilmekti. birini sevdiği veya sevmek istediği için değil de evlenmek için evlenmek isteyen birisi gibi geldi bana ama siz ne düşünüyorsunuz

Çok aşırı güzel değilsin ama tatlısın evlenilecek kızsın diyor böyle biriyle evlenilir mi?