18 gün önce benden ayrılan sevgilimle bugün üniversitede karşılaştık. tek başımaydım, onun 5-6 arkadaşı vardı ve fakülteye yürüyordular.
beni fark etti, biraz yürüdüklerinde arkasına dönüp gülümsedi ve el salladı.
otobüslere binmek için toplandığımızda yine oradaydı. gelirken beni gördü ama bu sefer hiç pas vermeden geçti.
aynı otobüse bindik. yanından geçerken ve otobüsten inerken de hiç bakmadı.
yanında arkadaşları vardı.
ilk seferinde böyle yaparken sonra böyle yapmasının sebebi ne?
bir de ayrılma sebebi sıkılmış, ilgimden. çok saçma geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sebebi her şey olabilir en makul cevabı o kişi de bulabilirsin 😂
copy paste mi
Yes
ilgiden neden sıkılır bir insan ya hep ilgi verip ilgi istiyorum
aaahhh bir bilseeem bir de anlattığım gibi tavırlar yaptı bugün moralim bozuldu off ben onu hala seviyorum özlüyorum bir de ayrılırken hala seviyorum diyordu
geriye bakma ileriye bak geriye bakarsan hep oraya takılı kalırsın
aga bak vaktin varsa oku. 1,5 ay içinde 4 kez falan il dışına gidip geldi. ben de geldiği günün ertesi buluşalım diyordum. bu sıkılma sebebinin biriymiş. sabah erken saatlerde evden çıkıyormuşum, onu aradığımda uykuda oluyormuş. bunu en fazla 5-6 kez yapmışımdır 3 ay içinde. sonra o gün evden çıkası olmuyormuş, ben buluşalım diyormuşum gelmediğinde de canım sıkılıyormuş. otururken 30-40 dk geçince ben kalkıcam gidicem diyor benim de yüzüm düşüyordu önceki gibi vakit geçiremediğimizden. sonra bana diyor sen sitemkar konuşuyorsun bu sebepten değişik bakıyorsun değişik davranıyorsun. benim son zamanlarda değişik davranmamdan çok sıkılmış. ayrılma sebebi bunlarmış. bana o kadar saçma geldi ki.
aşırı derecede saçma ya bir insan sevdiği insanla zaman geçirmek için çırpınması gerek, sırf buluşucaz deye heyecanli olmak gerek, offffffff
tabii saçma böyle sebep mi olur sıkıldım diye gitmek için o bana dese buluşalım ben her gün giderim bir kez olsun sıkılmam bir de haber vermedi son sefer gittiğini geldiğini sonra da bunu söylüyor çok saçmaaaaa
abi senin gibi sevgilim olsun dünyalar benim olsun diyip susarım
abi öyle olmuyor demek ki başlarda iyi güzel ama sonradan buna dönüşüyorlar seni bilemem herkesi genelleyemem ama ben bu sebebi çok saçma buluyorum kime anlatsam saçma diyor zaten.
benim uzun ilişkim vardı ayrıldık ama hep ilgi istiyor ve veriyordum, aşkımızı hiç solmamasini istiyorum ilişkide bide günler geçtikçe çok bağlanıyorum ben aşık olunca
neden ayrıldınız peki
bunu o//z// elden diyebilirmiyim , herkesin içinde özelimi paylaşmak istemiyorum
ben de öyleydim kardeş daha da bağlanırım zaman geçtikçe, ilgimi de sevgimi de esirgemem. böyle gidince oha dedim. 18 gün oldu zaman zaman oturup içli içli ağlarım bazen de öfkelenirim ona beni bu sebepten bıraktığı için. şimdi de üniversitede beni yok sayıyor gördüğünde. dün karşılaştık ilk kez eli ayağına dolaştı ama. bugün de otobüs sırasında öyleydi belli etmemeye çalışıyor.
peki o mu istedi sen mi
o istedi daha önce ilişkilerim oldu hiçbir zaman ayrılmak istediğimi belirtmedim sevgililerim , sevgili yapınca hep ciddi düşünerek yaptım
ben de hiçbir zaman ayrılmak istemedim ama insanoğlu bunları bahane ederek gitmeyi seçiyor
napalim artık olan olmuş
Sebebi her şey olabilir en makul cevabı o kişi de bulabilirsin 😂
off konuşmuyor iletişime geçmiyor delireceğimm acaba onu takip ettiğimi düşünüp tribe mi girdi? oysa sadece işim vardı.
Baktığını bayağı belli ettiysen düşünebilir
hayır hatta ilk seferinde hiç bakmadım fark etmeme rağmen öyle bir göz attım o kendi dönüp el salladı, ikincisinde de arkama hiç dönmedim durağa geldiğinde gördüm. ve yine otobüste hiç onun tarafına bakmadım bile. ilk seferinde iyiyken ikincide neden umursamaz davranıyor ki? yanında arkadaşı var diye mi? ilk seferde uzaktaydık ama ikincide yakındık.
İlkinde ayıp olmasın diye belki el sallamıştır bende öyle yapıyorum uzuun zaman görmediğim birine ilkinde selam verip sonrada umursamam 😂😂 Bi kere selam verdim yeter