Eşim beni önemsemiyor lütfen hepiniz okuyup yorum yapın bir erkegi ne delirtir biraz da o aklına taksın beni?

Eşimle evleneli bir buçuk yıl oldu evvelinden tanıyorum bunu. 8 aylık oğlummuz var. Evlendik evleneli ne zaman ofkelense elimi yüzümü sıktı morartti darp raporu Alaçam deyince de bütün mal varligimi kaçıracam zirnik alamicaksin paragöz dedi oysa kuru gelinlikle geldim evine düğünüm olmadı boynuma sahte altij kolye taktim bir şey takaamdi bu adam demesinler diye kendisinin gururnu düşündüm kendim gittim aldım o sahte kolyeyi de. Hamileyken lohusayken hep darp etti geçenlerde darp raporu aldım ama şikayetci olmadım. Bı şans daha verim dedim küçük bebegimiz onu çok seviyor hep araftayim. Özür diledi her şey düzelecek dedi birden bire sen beni şikayet ettin içim sogumuyo deyip benim umutlarımı yıktı şimdilerde dışarıya takılır oldu evde huzurum yok sende ne istersen yap diyor istersen Bosan diyor. benim içim kaldirmiyo huzurum yokken kafa dagitamiyorum zaten küçük bebeğim var riskli bir hamilelik geçirdim aniden doğuma alındım ve çok kilo aldım emziriridm için kilo veremiyorum doğum yaptım yapali bana sisko ayı gibi laflar söylüyor kendimi yiyip bitiriyorum asla sesimi duyuramiyorum sende cik gez diyor ama bebeğimle nereye gidem ben memleketimden koptum d gelin geldim kimsem yok bulundugum yerde. Özgüvenim yok ben kafayı yiyorum az önce üstüme yürüdü beraberlik istedi aramız zaten kötü istemiyorum deyince senin gibi bir siskonun benim gibi birini reddetmeye hakkı yok dedi ağladım öyle dedi diye ve uzatma abartma dedi hep böyle. o yine cikyi dışarı arkadaşlarıyla oyun oynamaya ağladım neden bunu bana yspiyon dedim delirdin yine senle ugrasamam dedi çekti gitti gram istifini bozmuyor ben bunu nasıl delirtirim tipim düzgün değil kapalı biriyim dikkat çekici değilim yüzüm çok güzel ama doğumdan sonra dağıldm. yemegimi yaparım evim temizdir bebeğime çok güzel bakarim tek kusurum meslek sahibi olmamam bana hep koca parası yiyor diyor. Ben ogretmenim atanamadım bu lafları cok zoruma gidiyor nasıl gamsız olurum. Edep çerçevesinde lütfen akıl verin arkadaşlar.

Eşim beni önemsemiyor lütfen hepiniz okuyup yorum yapın bir erkegi ne delirtir biraz da o aklına taksın beni?