Lütfen yardımcı olun kafayı sıyıracağım?

Ünlü bir özel üniversitede okuyorum bakımlıyım falan annemse tam tersim huy olarakta bakım olarakta üniversiteye alısana kadar yanımda kalacaktı ama sürekli üninin yakınlarında ben seni bırakayım sen bulamazsıj deyip üç kere yakınlarda bıraktı rahatsız olduğumu söylediğim halde habire gelmek istiyor mesleği iyi ama kafa yapısı cahil okulun ilk günü üst tarafı anneanne şeyi gibi bir şey giyip geldi hırkayla kapattınyerin dibine girdim buna ragmen susmaya calistim bugünde habire açık giyiyorsun giyme bu kadar süslenme falan demeye başladı bana sinir oldum kafa yapısı o kadar saçma ki şunu giyme bunu giyme sinirlerimi bozdu sabahta yine fakültenin orada bırakmak istedi en sonunda patladim hayir dedim tamam dedi tek indim çıkışta aldı falan sinir oldum annemi seviyorum ama hareketleri saçma sürekli beni rezil ediyor zaten o sırf taşıyamayız dediği için giysilerimin az bir kısmını getirdim ainirlerim dahada bozuldu bugünde sürekli eteğime makyajıma laf ediyor ve hergün fakülte yakınlarına seni ben bırakayım diyor flört ettiğim bir çocuk var o da baya maddi durumu iyi birisi aynı fakültedeyiz ve ben her defasında annemle karşılaşacakları an ondan saklanmaya çalısmaktan bıktım

Lütfen yardımcı olun kafayı sıyıracağım?