Aşk İlişkileri Kız soğuk mu davranıyor sizce ve muhabbeti devam mı ettirmeliyim yoksa çekilmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız soğuk mu davranıyor sizce ve muhabetti devam mı ettirmeliyim yoksa çekilmeli miyim? Kız soğuk mu davranıyor sizce ve muhabbeti devam mı ettirmeliyim yoksa çekilmeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ronaldo_66 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sansürlediğin yerlerden dolayı hiçbir şey anlamadım 1 6 Yorumla Soran +1 yıl AVM ismi ve şehir yazıyo orada Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Amasya işte Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Kız her şeye hayır diyor hayır'lısı bakalım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk yapiyo değil mi çekilmek en iyisi yüz yüze hiç gelmedik bu arada Yorumla ronaldo_66 +1 yıl Sen bilirsin tabi de işi yokuşa sürmüş sürekli Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Armada Hayat Sokağı, CoffeeProject, Ankara bunları niye sansürledin dostum😄 0 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Tamam hepsini anlarımda saati niye sansürledin yahu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yesil yazilar senin yazdiklqrin tahminen cok itici ben olsam bende konusmam senle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye neyi varmış konuşmanın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok orada misin burada misin hesap sorar gibi Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya maksat sormak ne işin var niye ordasin demedik ya sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni sey sormak istediginde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Itici ezik pesinden kosan tip. Kendin ol. birak seven gelsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle doğru o yüzden hemen yazmam ben beklerim 30 dakkada bir cevap yazarım
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ayıp olmasın diye yazıyor sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabah neden o zaman kendisi günaydın mesajı attı? Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Soğuk yapmıyo havalı takılmaya çalışıyo 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sabah günaydın mesajı atmış kendisi Yorumla barbied +1 yıl Ya kız bi kere yazıyo Kimse de anlamamış ona şaşırdımAma çok da üstüne düşmüyo seni bıktırmamak için sıkmamak kaçırmamak içinHani ne derler böyle sakin cool tavırlar anladın mı Yorumla barbied +1 yıl Hem de sıkıcı değil senin bulmanın istiyo mesela sana buldurtuyo nerde olduğunuYani sana oynuyo taktik bunlar ama herkes istemiyo gibi algılamış Yorumla Soran +1 yıl Anladım sıkıntı yok bende onu biktirmamak için hemen yazmıyorum aralıklı yazıyorum Yorumla barbied +1 yıl Çekilme istediğini ver ona sorun yok şu an yazmış da zaten Yorumla Soran +1 yıl Aynen bakalım Yorumla barbied +1 yıl Yani havalı bi kız o tavırları öyle Yorumla Soran +1 yıl Yani bilemiyorum orasını kariyer sahibi birisi ama yüksek lisans falan yapmış öyle biri Yorumla barbied +1 yıl Hayır kariyer değil karakterinden tavırlarından bahsediyorum konuşması falan özgüvensiz değil seninle flört ediyo soğuk yapmak bu değil Yorumla Soran +1 yıl Anladım ☺️ Yorumla barbied +1 yıl Bilemedinnnn yazmış mesela onu sesli düşünsene şirin söylediğiniVe ne kadar güldüğüne bak kız sende yani Yorumla
Exvol1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. yazma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabah günaydın mesajı atmış kendisi Yorumla Exvol1 +1 yıl Aynala kanka sana nasıl davraniyorsa sende oyle davran gunaydinnn mi yaziyor sende aynisini yap Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Çekilmelisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yazmayayım değil mi Yorumla Soran +1 yıl Sabah günaydın mesajı atmış kendisi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayıp olmasın diye yazıyor sanki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O zaman yazmıyorum artık öyle daha kıymetli oluruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Sabah günaydın mesajı atmış kendisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet az uzaklaşırsan kendisi yaklaşır sana Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sansürlediğin yerlerden dolayı hiçbir şey anlamadım
AVM ismi ve şehir yazıyo orada
Amasya işte
Kız her şeye hayır diyor hayır'lısı bakalım 😂
Soğuk yapiyo değil mi çekilmek en iyisi yüz yüze hiç gelmedik bu arada
Sen bilirsin tabi de işi yokuşa sürmüş sürekli
Aynen öyle
Armada Hayat Sokağı, CoffeeProject, Ankara bunları niye sansürledin dostum😄
Tamam hepsini anlarımda saati niye sansürledin yahu?
Yesil yazilar senin yazdiklqrin tahminen cok itici ben olsam bende konusmam senle
Niye neyi varmış konuşmanın?
Yok orada misin burada misin hesap sorar gibi
Ne alaka ya maksat sormak ne işin var niye ordasin demedik ya sende
Ayni sey sormak istediginde
Itici ezik pesinden kosan tip. Kendin ol. birak seven gelsin
Öyle doğru o yüzden hemen yazmam ben beklerim 30 dakkada bir cevap yazarım
Ayıp olmasın diye yazıyor sanki
Sabah neden o zaman kendisi günaydın mesajı attı?
Soğuk yapmıyo havalı takılmaya çalışıyo
Sabah günaydın mesajı atmış kendisi
Ya kız bi kere yazıyo
Kimse de anlamamış ona şaşırdım
Ama çok da üstüne düşmüyo seni bıktırmamak için sıkmamak kaçırmamak için
Hani ne derler böyle sakin cool tavırlar anladın mı
Hem de sıkıcı değil senin bulmanın istiyo mesela sana buldurtuyo nerde olduğunu
Yani sana oynuyo taktik bunlar ama herkes istemiyo gibi algılamış
Anladım sıkıntı yok bende onu biktirmamak için hemen yazmıyorum aralıklı yazıyorum
Çekilme istediğini ver ona sorun yok şu an yazmış da zaten
Aynen bakalım
Yani havalı bi kız o tavırları öyle
Yani bilemiyorum orasını kariyer sahibi birisi ama yüksek lisans falan yapmış öyle biri
Hayır kariyer değil karakterinden tavırlarından bahsediyorum konuşması falan özgüvensiz değil seninle flört ediyo soğuk yapmak bu değil
Anladım ☺️
Bilemedinnnn yazmış mesela onu sesli düşünsene şirin söylediğini
Ve ne kadar güldüğüne bak kız sende yani
yazma
Aynala kanka sana nasıl davraniyorsa sende oyle davran gunaydinnn mi yaziyor sende aynisini yap
Çekilmelisin
Hiç yazmayayım değil mi
sakin kız oluşu bu istemese yazmaz zaten
Ayıp olmasın diye yazıyor sanki
O zaman yazmıyorum artık öyle daha kıymetli oluruz
Aynen
Evet az uzaklaşırsan kendisi yaklaşır sana
Aynen öyle doğru