Konusmalarina şahit oldum. sizce bu aldatmak mi? ne yapmalıyım?

merhaba bugün erkek arkadaşımın telefonuna baktım o da yanımdaydı gizli bir şekilde bakmadım yani.. her neyse komşularının kızı ile mesajlarını okudum kıza bal, canım, canım benim, kuzum. kelimelerini kullanmış. daha sonrasında ise kıza buluşalım mi musaitsen kahve icelim yazmış lakin bana buluştuğunu soylemedi? üstelik mesajları okumasam bu tarz şeyler yazdığını ve buluştuğunu bilmeyecektim. sadece seni seviyorum son bir haftadır bu şekilde konusuyoruz zaten ve senden haberi var dedi.. ama içim hiç rahat değil, üstelik ona kullandığım bir kelime var, "çevremde bunu sadece sen söylüyorsun bazen ağzımdan başkasına karşı bu kelime çıkacak gibi oluyor. ama onu sen söylüyorsun diye söylemiyorum" dediği kelimeyi de kızla karşılıklı kullanmışlar. aynı binada oturuyorlar hiç rahat değilim kalbim kırıldı ve sinirliyim ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca, aylar önce birisi bana o seni aldatıyor, arkadaşıma bir şey verip kız arkadaşıma götür şunu demis. sorduğumda annemeydi o denemek için yaptım sana otecekler mi diye vs vs dedi? annesi degil de bahsi geçen kız bu olabilir mi jeton yeni düştü..
Konusmalarina şahit oldum. sizce bu aldatmak mi? ne yapmalıyım?