Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi yaşadık yanıma gelecekti uçak biletini ben aldım ödiycem döner dönmez dedi bir daha hiç konusu açılmadı. 4 günlügüne borç para aldı 4 ay oıdu ödemedi. 8 ay sonra yani haziranda dügün var dedi hep. Haziran geldi çattı daha ailesiyle bile tanışmadım. Peki benim hatam neydi söyliyim. Eski sevgilim mesaj attı onunla 4 aydır bitlikteyken cevap verdim şu an bi ilişkim oldugunu ama kafamın karışık oldugunu fizigini pek begenemedigimi ama sevdigimi söyledim. Eski sevgilim bana tekrar mesaj attı yüz vermedim beni videoyla şantaj etti şuanki sevgilim avukat olayı ona anlattım bu işten beni kurtaracagını ama parasız yapmayacagını çünki eski sevgilime onu kötüledigim için onu aldattıgımı söylüyor. Arkadaşlar sadece ben mi hatalıyım? Bu olayın sonunda anama sövüyor bana sövüyor. Bütün hayallerim yıkıldı.
Arkadaşlar aldattıgımı söylüyor detaya bakar mısınız?
Güncellemeler
1 yıl
Bileti geliş ben aldım dönüş o aslına bakarsanız o daha çok harcadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şu sitede her gun sasiracagim bi olayi okuyorum mutlaka. Gecmis olsun bayan. Santaj yapani polise sikayet et digerine de yol ver turkiyede baska avukat mi yok
Onu aldattigimi ve hakettigimi söylüyor. Exe onun fizigini kötüledigim için.
Orada kucuk bi eksik yapmissin evet. Yeni sevgilini niye eskisine sikayet ediyon ki amac nedir yani buna aldatma denmez de muhattap olman hos degil
Hiç bir şekilde aldatma olduguna ikna edemiyorum. 3 gündür aglamaktan canım çıktı
Kadinsin yani normal karsiliyorum artik. Boyle safça bi hareket yapabiliyorsunuz. Ama aldatma filan yok yani
Eski sevgiline yeni sevgilinin fizigle ilgili yorum yapman sevgilin icin cok asagilayici bi durum ama bunu aranizda cozebilirdiniz bence cok sacma bi tepki vermis
Onu aldattıgımı söylüyor
asagilayici bi durum da olsa sevgilini aldatmakla suclamak elde buyuk bi kanit olmadigi surece guvenmedigini gosterir. bence iliskinin temeli guven ve iletisim
Yani adama yüz vermedim duygum yok tersledim ama sevgilim için bunlar yeterli degil. Beni kötülediysen aldattn diyor.
sacmalamis sevgilin. zor olur ama bence durumlar kotulesmeden bitir bu isi Ayrica santajyapiñan videolar neicerikli tam olarak
konuyu bana detaylı yazarmısın özelden
?
Aslında çok detaylı yazmışım.
sen bilirsin
Buradan detaya giremem
Okur musun lutfen
Okudum bu yenisi de ikinciside birer kalitesiz yvsk
Peki ben çok mu dogruyum? Eski sevgiliye cevap vererek artı ilişkimin başlarındaki kafa karışıklıgını ona lanse ederek.
Burası yanlış
Polise git digerinden ayrıl mutlu ol
boş ver ayrıl ya
Sa la ak misin sen.. napmissin oyle
Tam olarak nerede canım djchc