Aşk İlişkileri 3 ay Eskileri özlediğinizde mesaj atar mısınız? Alikutayasya Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eskileri özlediğinizde mesaj atar mısınız? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,3b görüş paylaştı. Bir halt olmuş ki eskimiş.. Kalsınlar orada.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Alikutayasya 3 ay Belki de sadece yoruldunuz o zamanlarda Yorumla tiryakinimtiryakin 3 ay Öyle basit şeylerle bitirmem ben ilişkilerimi.. Yorumla Alikutayasya 3 ay Eyvallah o zaman Yorumla
yuru_bre_ehli_deve Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 100% 3 ay Atsam da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ki. O samimiyet de eskide kaldı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Alikutayasya 3 ay Ben denemiştim eğer aşırı kötü bitmediyse oluyor bir şeyler Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 92% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Geçmişteki samimiyetimizle alakalı olarak mesaj atabilirim de atmayabilirim de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Yok gurur yaparım knkm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 14 yorumu gör Alikutayasya 3 ay Ben yapmam ya Yorumla Görüş sahibi 3 ay boş ver karşıdakinin biyerleri kalkar Yorumla Alikutayasya 3 ay Kalksın ya egosunu tatmin etmeyi çok seviyorum Yorumla Görüş sahibi 3 ay Garip bi fantaziymiş.. ben de ego yıkmayı severim Yorumla Alikutayasya 3 ay Seninle konuştuk mu hiç Yorumla Görüş sahibi 3 ay Hayır Yorumla Alikutayasya 3 ay Burcun ne Yorumla Görüş sahibi 3 ay İkizler. Senin? Yorumla Alikutayasya 3 ay Kova yükselen ne Yorumla Görüş sahibi 3 ay Yengeç Yorumla Alikutayasya 3 ay Ponçik seni 💞 Yorumla Görüş sahibi 3 ay Konuşmuştuk seninle sanki senin bi sorunun altında ya. Burçları falan sormuştun sanırım şimdi hatırladım Yorumla Görüş sahibi 3 ay Ama o olmayadabilir Yorumla Alikutayasya 3 ay Mesaj at bana Yorumla
Miralay90 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 3 ay Eskiler derken kim mesela Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lovelanguage Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 636 görüş paylaştı. Atmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Bir halt olmuş ki eskimiş.. Kalsınlar orada..
Belki de sadece yoruldunuz o zamanlarda
Öyle basit şeylerle bitirmem ben ilişkilerimi..
Eyvallah o zaman
Atsam da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ki. O samimiyet de eskide kaldı
Ben denemiştim eğer aşırı kötü bitmediyse oluyor bir şeyler
Geçmişteki samimiyetimizle alakalı olarak mesaj atabilirim de atmayabilirim de
Yok gurur yaparım knkm
Ben yapmam ya
boş ver karşıdakinin biyerleri kalkar
Kalksın ya egosunu tatmin etmeyi çok seviyorum
Garip bi fantaziymiş.. ben de ego yıkmayı severim
Seninle konuştuk mu hiç
Hayır
Burcun ne
İkizler. Senin?
Kova yükselen ne
Yengeç
Ponçik seni 💞
Konuşmuştuk seninle sanki senin bi sorunun altında ya. Burçları falan sormuştun sanırım şimdi hatırladım
Ama o olmayadabilir
Mesaj at bana
Eskiler derken kim mesela
Atmam