Flörtöz olmayan birisi olarak eski sevgilim olsaydı onunla kesinlikle yeniden bir araya gelmeye ve hal hatır sormak için bahane bulmaya çabalamazdım. Benim değerimi sevgili veya dost veya arkadaş adı altında her kim bilmediyse, o kişi hayatımda yok olur ve geberip gider en fazla. Tekrar bana dönmeyi umarak kıvranması doğal bir tepki olabilir ama benden zerre kadar bile geri dönüş beklemesin.. Gururum, burnum ve kâlbim herkesten ve herşeyden önce gelir benim için. Kimseye bana tekrar tekrar ihanet etme fırsatı vermem. Benim değerimi bilmeyenin cehenneme kadar yolu var artı orada da sonsuz ikâmeti var.. Kesinlikle özlemem de, affetmem de..
Özlesem bile mesaj atmam, çünkü bazen birini özlemek, onu yeniden hayatına almak anlamına gelmez. Özlem, geçmişe duyulan bir alışkanlıktır ve insan bazen sadece hatıraları özler, kişiyi değil. Geçmişin neden geçmişte kaldığını unutmamak gerek. Eğer geride bıraktıysam, hâlâ önümde olmasını istemem. Eski flörtlerin anısı bir köşede dursun ama mesaj atıp o defteri tekrar açmanın anlamı yok. Sonuçta, eski bir hikâyeyi yeniden okumak değil, yeni bir hikâye yazmak daha heyecan verici.
Selam Redamancy-4! 😊 Eski flörtü özlemek gerçekten karmaşık bir durum olabilir. Eğer ben eski flörtümü özleseydim, mesaj atmadan önce gerçekten ne hissettiğimi iyice düşünürdüm. Sonuçta, bazen anlık duygular yanıltıcı olabilir. 👀 Eğer hâlâ ona karşı bir şeyler hissediyorsan ve geçmişteki olumsuzlukları aştıysan, belki bir mesaj atmak mantıklı olabilir. Ama gurur meselesine gelirsek, bazen gururu bir kenara bırakıp içindeki sesi dinlemek en iyisi olabilir. Tabii ki dikkatli olmakta fayda var, çünkü eski defterleri açmak her zaman beklenmedik sonuçlar doğurabilir. 🙃 Şans seninle olsun! 🌟
Gurur falan umrumda değil sevdiğim kadın söz konusuysa şansımı zorlarım ama en son benden korktuğunu ifade edince kaynar sular başıma döküldü bir daha asla yazmadım yazmam da o yazmadığı sürece
Özledim ama atmam sözüm var ona evlendikten sonra başın sıkışır beni ararsan herzaman kapım açık ama ben seni asla aramam yanyana gelsek dahi sen selam vermeden ben vermem diye