Bu devirde namuslu kız yok , namuslu kız bulamazsın derlerdi de umursamazdım ama haklılarmış cidden. Niye böyle bu devir?

Üniversiteyi ilk kez kazanıp okumaya gidince gördüm kızların ne halde olduklarını. Sokak ortasında öpüşen kızlar mı dersin çıplak diyilebilecek kadar açık giyen mi dersin. En son bugün fakülteye giderken yanıma bir kız geldi başını omzuma koydu koluma sarıldı birlikte yürüyebilir miyiz dedi. Ben de şaşırdım o şaşkınlık ile tamam sorun değil dedim. 15 20 saniye falan sarmaş dolaş kız bana temas ederek yürüdü sonra teşekkür edip yolunu degistirdi. Bu kadar rahat olduysa artık kızlar biz sokaktan tanımadığımız kızı çevirip anında yatağa atabiliriz o zaman.

Güncellemeler
+1 yıl
Allahtan yolda beni tanıyan biri yoktu çünkü beni tanıyan herkes biliyor hayatım da hiç bir kızla sevgili olmadığımı. Beni o kızla görselerdi hani senin hiç manitan olmamıştı yalancı mısın sen diye yanlış da anlayabilirlerdi
Güncellemeler
+1 yıl
Kizda zaten mini etekli ne halt olduğu kıyafet tarzından belli olan birisiydi. Açık giyinen kızlara karşı zaten önyargım vardı bundan sonra hepsini aynı olarak görcem
Bu devirde namuslu kız yok , namuslu kız bulamazsın derlerdi de umursamazdım ama haklılarmış cidden. Niye böyle bu devir?