kızlar şimdi savunmaya geçerler ama solede bi gerçek vardr kuyruk sallmayann arkasında kimse gtmez kızlar bu sözü ne kadar sevmeselerde onlarda bilirler ki bu gerçektr
Cevabın nedir?
Kızların bir kısmı bu dedigin söze göredir. Hepsi degil. burada cevaplayanlar arasında her ne kadar bu söze ayak uyduran olmasa gibi gözükse de ; bu soruya cevaplayan kızların kendileri dışında bu soze göre hareket eden başka kızlar oldugunu bilmelerinde yarar var.
Kız tarafı erkegin attıgı pasa cevap verirse erkek o kızın peşinden gider
Kız tarafı erkege pas verirse erkek o kızın peşinden gider
Yani , acıkca söylemek gerekirse fırsat eşitliğinin kızlar tarafında agır basan ( en az %90) bir dünyada yaşıyoruz. %10luk kısımda da ya erkegin parası vardır ya bayagı bir yakışıklıdır
Bu durumda kızların ikili ilişkiler konusunun başlangıc safhalarındaki üstünlügü tartışılmaz degil mi?
Ama ilişki başladıktan sonra kısmen de olsa iki taraf da eşitleniyor o ayrı bir konu.21 Yorumla- +1 yıl
+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
En İyi Cevaplar
+1 yılçok göreceli bi kavram bu arkadaşım..aramızda öyle tipler varki kızın yanlışlıkla bakmasını yada farkında olmadan yaptığı bi hareketi ''bana baktı,o da istiyo,kesin iş atıyo'' gibi yorumlama tekniğine sahip tipler..
64 Yorumla- +1 yıl
tabiki öleleride var ama 10 da 1 onlar genel olarak bnce dogru bişi çünkü sende bilirsinki erkekler kızdan cesaret alır her konuda kızdan yüz bulamazsan hç bişi yapamayız (tabi bazı apaçi tipler haricinde )
- +1 yıl
haklsıın özellikle türk kızları egosunu okşamak için bakışlarıyla olsun hareketleriyle olsun seni kendine çekerler ama sonucunda hüsran olabiliyo ne yazıkki..
- +1 yıl
ya benim ne demek istedgimi anlayan tek insansın şurda anlatmak istedgimn tam üstüne bastım salklar bılmıolar ki bize bişi olmaz olan kendilerine olr 3 gnlük adamın altına grrler o adam 10 gün sonra bırakır gider olay bundan ibaret sonara kız peşine düşer :) adam zorlamı dikdik der olayın içinden çıkar gider
+1 yılkuyruk sallamaktan kastın ne senin?
-etrafıma bakarken göz göze geldik bu mu
-etek elbise giydim bu mu
-o an gülünecek bir şey konuşuyorum arkadaşlarımla güldüm bu mu
-o an masada çakmak yok özür dileyerek çakmak istedim bu mu
-sürekli aynı mekana gidiyorum çünkü o mekanı seviyorum bu mu
-o an telefonda konuşuyorum iş ve arkadaş görüşmesi lazım oldu ve mail adresimi yada telefon numaramı vermek zorunda kaldım bu mu
siz erkekler neden kadının her hareketini üzerinize alınmak için kendinizce bahane yaratıyorsunuz?513 Yorumla- +1 yıl
peki sana tek bi soru o mini etegi kuşlar agaçlar için mi giyiyosun ?
- +1 yıl
süper özetlemişsin.. +11
- +1 yıl
mini eteği bir erkek için giymem sevdiğim için giyerim biri bunu o beyninize sokmak için ne yapmam gerekiyor. bacağıma baktırmak istesem yada peşimden gelinmesini istesem davranışımda ona göre olur
- +1 yıl
senn için demıorum ama o işleri geçicen yemezler tm kendi sevdigin için yaparsın ona lafım yok bizde öleyiz ama işin sonuç kısmına geldimi karşı cinse ii gözükmektr lütfen biribirimiz kandırmayalım :))
- +1 yıl
sokakta toplu taşıma aracında taciz edilmenin bir erkeğin arkamdan dibi düşerek bakmasının yoldu yürürken bacaklarımda 100 tane göz olmasının verdiği rahatsızlığa değecek tek bir şey yok siz kendinize yapışacak yer arıyorsanız o başka ben o elbiseyle toplu taşıma aracına biniyorum oturmuyorum bile ayaktayım tacize uğruyorum aynı elbiseyle toplantıya giriyorum oturuyorum biri bile bakmıyor. kimin niyeti ne aceba kendinize bahane üretip kandıran sizsiniz
- +1 yıl
sen rahatın için gömleğinin üst düğmesini açtığında yada şort giyip dışarı çıktığında kimse sana neden tacizde bulunmuyo niye kimse peşinden gelmiyo bunu düşün bir de. beynini bir et parçasına mahkum edenler sizlersiniz
- +1 yıl
işte bende bunu söleyorum kendinize dikkat edin :)) işin kökü burası zaten bunları bılıosunz da niye giyiyosunnz :))
- +1 yıl
kendinde demşsn toplantıda bakmıolar die işte herkez aynı değil anladın sen :))
- +1 yıl
bende diyorum ki elinize belinize hakim olun kim ne istiyorsa giyer arkadaşım sen giyebiliyorsan ben de giyerim hem allah aşkına bunun giyimle ne alakası var yaa kim ne isterse giyer kendinizi ne demeye haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz yaptığınız iyi bişeymiş gibi savunuyorsunz
- +1 yıl
toplantıda ki insanların niyetiyle alakalı bir durum işte zihniyeti bozuk olanların davranışları belli ediyor kendini kadını taciz edecek kadar acizsiniz işte bu kadar basit ve net bu yolla tatmin olacak kadar acınası bir durumdasınız
- +1 yıl
ya ne tacizi be manyakmısın nesin 3 günlük adamla birlikte(yatarsınız ) olusrsunz 10 gün sonra bırakır gider magduruz dersiniz nereniz magdur zorlama dikdik derler adama aglamaya başlarsınız sonra... adam haklı zorlamı yaptı en sonun da konuşdrdun beni kötü kötü :)
- +1 yıl
doğru konuş lan sen önce sorduğun sorunun kalıbında dur önce dengesiz lafı nereye getiriyorsun kim kimle ne yaşarsa yaşar iki kişi arasında olan ayrı senin sorduğun soru apayrı yürü git ya sana laf anlatanda kabahat totosuyla düşünen anlayan insanlarala konuşuyoruz tey allahım ya sabah sabah deli edersiniz insanı
+1 yılYaa güldürme Allasen , bu lafı duyunca artık aklıma okuduğum bir haber geliyor . İşsiz bir adamı karısı terkediyor ve cebindeki son parayla bira alıp parkta oturmaya başlıyor ve yanına yaklaşan ve kendini sevdirmek isteyen dişi köpeğin bakışlarını manalı bulduğu ve kendisinden hoşlandığını sandığı için tecavüz ediyor ... Bilemem kim kuyruk sallıyorsa O düşünsün .
611 Yorumla- +1 yıl
hikayeye güldüm :) ama benim ne kastetgimi anladınız kadınların en sinir oldugum huyu konu degişirtrmek konu yine gerçek amacının dışına çekilio hikayelerle :))
- +1 yıl
- +1 yıl
ya tm benm için bişi fark etmez olan hep size olr biz çakar geçeriz o kadar.. sonrada zorlamaı dikdik der sıyrılırız kimsede bişi diyemez böle devam edin bizim işişmize gelir(senn için sölemıorum bunları genel konuşuyorum yanlış anlama :)
- +1 yıl
Kişinin fikri neyse zikride odur , şu söylediklerinize bir bakın ne kadar ayıp ...
- +1 yıl
tabi canım siz konuşurken bişi olmaz biz konuşunca kaba olruz kadınların sıgındıgı yerlerden biri daha kendileri yaparlar bişi olmaz erkek söledn mi kaba olr bn kadınları ii tanırım o işleri geç ayığp falan bilioz sizi
- +1 yıl
Genelleme yapılamayacak bir konudur , üslubunuza dikkat ediniz sayın soran ...
- +1 yıl
BAZIIII kadınlar her şeyi hak edıo hadi bb
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
3Cevap
+1 yılYa sen demiyosun ki salak salak konuşuyosun ya benim annemde kardeşimde kızdır bunları nasıl diyorum diye? Sen Bence erkek olarak doğmamalıymışsın. O zaman bunu sormazdın kızlar tabiki de savunmaya geçecek hemcinsimi de korurum ayrıca da seni ilgilendirmez. Öyle bir demişsin ki sanki tüm evrendeki dişileri kötüler gibi dünyaya bakış açını değiş derim, atasözüne gelince evet bu söz doğrudur. Ama bunu yapan kızda Aşağılık bir pislikten başka bir şey değildir. Onun genel olarak değerlendirme ucube şahıs
00 Yorumla80yaşındaki kadına tecavüz ediyorlar kuyrukmu salladı yani ... küçücük çocuklarada yapıyorlar ama bu olayı 15-40 yaş arası bir hatun yaşadığında kız kuyruk sallamasa erkekte peşinden gitmez diyorlar .. kendini bilmez cahil kişilerin sırf egosunu tatmin etmek suçu hep hatunlara atmak için kullandığı aciz bir sözden başka bişey değil o !
11 Yorumla- +1 yıl
ya ufffffffffff dıorum sana konuyla ilgili yorum atıcaksan yaz istisnalar kaideyi bozmaz ona kalırsa bnde sana bi sürü örnek verrm konuyu saga sola çakmenn alemi yok
etki tepki kanununa göre bu iş kuyruk sallama ile bağdaşmıyor soran .
karşılıklı bir şekilde istemek ile beraber ilk adımı atmak konusuna gelirsek ... susarsa su içersin bardak kuyruk sallamaz , acıkırsan yemek yersin tabak kuyruk sallamaz ...
yani bu söz bana doğru değil ...12 Yorumla- +1 yıl
sennde fikrin buymuş bilader ne diyim bn milllete lafa anlatmaya değil fikirlerini merak etgm için yazdım
+1 yılŞimdi alttaki hemcinslerim soruna çok güzel cevap vermişler de, sen verdikleri cevaba neden saygı duymuyorsun kendi düşünceni ikna ettirmeye çalışıyorsun arkadaşcağızım ? Madem öyle düşünüyosun herkesin öyle düşünmesini istiyorsun sorma.
03 Yorumla- +1 yıl
bn kimsenn düşüncesi kızdıgım yok dikkatli okursan asıl onlar bn düşüncemn yanlış oldugunu ima edıolar iii oku derim ben
- +1 yıl
Bazı cevaplar öyle. Fakat herkesin düşüncesi bir olmaz. saygı duy. saygı duyun.
- +1 yıl
ya beni sinirlendrdiler yazdım tm da ilk yprumlarımda kimseye öyle bişi yazmadım
soyleme tarzın hoş degil hoşlanıp karsılık vermişse bakışlarına bu mu dediğin.sonra da kac tane hoşlanma belirtisi sorular yazılıyor.sonuçta belli etmeden nasıl acılacaksınız bunda bile acılamıyonuz dogru duzgun
10 YorumlaSiz erkekler de, bir "kadın"dan doğdunuz unutmayın. Böyle yakıştırmalar hoş değil.
41 Yorumla- +1 yıl
kadınlarda ona göre davrınsınlar canımı yesinler bu kadar basit :)
+1 yılevet cok dogru kız yanasmazsa erkek bırsey yapamaz.
44 Yorumla- +1 yıl
helal sana bn böle yazınca kızlar hemen savunmaya geçıolar bn kadın düşmanı faln değilm :) ama bu dogru bişi
- +1 yıl
evet ben bır bayan olmama ragmen dogru.havlayan kopek ısırmaz.havlamayan kopek ısırır.
- +1 yıl
çünkü bütün erkekler kızdan cesaret alırlar kızdan yüz bulamayan hç bir erkek bi kıza yaklaşmaz yaklaşamaz kızlar ne kadar itiraz ederse etsin kendileride bılıolar ki dogru bişi bu
- +1 yıl
evet cok dogru.
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu sorunun üstüne, bekaretim, öpülmemiş dudaklarımla beraber, kendimi de çeyiz sandığıma kilitlemeye karar verdim, beni ara ara havalandırmayı unutmayın.
68 Yorumla- +1 yıl
fazlada abartma istersen kadınlar nie böylesiniz işinize gelmedgn den demi :))
Cevap sahibi+1 yılsana çok güzel cevaplar verebilirim soran. ama kendimi yormaya değmezsin gerçekten. sana yaşadığın kafayla mutluluklar.
- +1 yıl
tşşkr ederm sanada umarım pişman olmazsın sana bi tavsiye erkeklere fazla güvenme hadii bb
- +1 yıl
havalandirirken öpmek serbestse ben gönüllü yaparim bu isi <3
Cevap sahibi+1 yılöpüşelim<3
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBundan kastın nedir?Genelleme yapmak hakikaten çok yanlış herkesin bir olma ihtimalini düşünemiyorum.
20 Yorumla Siz her güzel şeyin hayatta sizin için olduğunu sanan bir egoyla
yaşadığınız sürece size Allahın selamını veren bile kaşıntı sahibidir .24 Yorumla- +1 yıl
benim ne degimi anladınız işte saga sola çekmeyin konuyu
- +1 yıl
Ben anladım sen anladın ama o anlamadı :))
şimdi mevzu şu kuyruk sallamak nedir? nefes almak kuyruk sallamak mıdır? öyle değilse nefes alsın yeter zihniyeti kime aittir?bi gıdım aklım vardı o da gitti :(
12 Yorumla- +1 yıl
sen zorlama istersen boşver :))
kuyruk taktırcam,peşimden bir sürü kişi gelsin istiyorum.
27 Yorumla- +1 yıl
haklısın bazılarına da lazım mesal sana :)
- +1 yıl
algida secicilik <3
- +1 yıl
evet öyle görünüyor..
- +1 yıl
sizin ihtiyacınız yok bence.
- +1 yıl
savunmaya geçersnz demiştim :) bi tane kızda çıkıp dogru demezki zaten
- +1 yıl
artık orasını sen bilcen var mı yok mu :))
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı bir çevrenin mahsulü bu yazdıkların. gerçek hayatla ilgisi yakından uzaktan yok.
00 Yorumla yakıstırma yanlıs soz yanlıs..azınlık durumu genele vurmayalım...pesınden gıtmemızz sahsen benım ıcın kuyruk sallamasına endekslı deıll ;))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılBeyninin nasıl çalıştığını çok merak ediyorum -_-
38 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sizlerin beyni bir noktada kilitlendiği için bizim her hareketimizi kuyruk sallama olarak nitelendiriyorsunuz. Doğru olmayan bir şeye doğru denmez.
- +1 yıl
kendi adına konuşma genelleme yap lütfen bütün erkekelr kızdan cesaret alır kızdan cesaret olamayan erkek bi b^k yapamaz ne kadar itiraz edersenz edin bnce dogru bn sade fikirlerinizi merak ettm
- +1 yıl
peki buna kuyruk sallama demek ne kadar uygun?
- +1 yıl
ya benim kızlarla aram iyidir kızları az çok tanırım her kızın hoşuna gidio işte çocuk ne kadar tipsiz olsada :) her kız yapıo demıorum ama kasten yapanlarda azımsanmıycak kadar var o yüzden kusura bakma biraz ahlak dışı olcak ( beni bozdular olayları çok oluyo ondan sonra ) bn kendi düşen aglamaz derim zorlamı bozdular altına yatrsan 3 günlük adamın 10 gün sonra bırakır gider benim düşüncelerim bunlar sadece
- +1 yıl
benim bahsettiğim şeyle alakası yok söylediklerinin benim bahsettiğim şey kızlara kuyruk sallamak gibi hayvani bir özellik yüklemenin yanlışlığı. Bu arada senin dediğin işi kız tek başına yapmıyor erkekler sütten çıkma ak kaşık dimi..
- +1 yıl
ya erkelr öyle zaten yaratılış bu erkegn adı çıkmaz hç bi zman bunu bilmıomusun napalım şimdi bunu degiştrme imkannz varsa buyrun degiştrn ama imkansız bunu geri kafalıllıkla alkası yok bazı degerler vardr bunları korurusun bu geri kafalılık değildr sade bzde değil dünyada böledr bu napak şimdi ölek mi ayrıca kızlar o lafın kendilerine söylenmesin den rahatsız olrlar bılıorum ama öledr yani degiştremzsn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsallamaya gerek kalmadan geliyorsunuz :D
00 Yorumla sabit görüşlü insanların görüşü
13 Yorumla- +1 yıl
ya entel dantel ayakalra yatmayın beee baba olunca inşallah bi kızın olr görürüm seni o zamanda dersn sabit görüş die ki şu zaman almış başını gidiıo 20 yıl sonrasını sen düşün bn kadın düşmanı değilm burda :)) sadece milletn fikirlerini merak ettm
- +1 yıl
tm espirine güldüm
+1 yılee sonuc olarak?
111 Yorumla- +1 yıl
etme bulma dünyası.
- +1 yıl
- +1 yıl
sevunma yapmadim onaylamadim da sadece sonuc ne dedim
- +1 yıl
matematik sorusumu bu illada sonuç dıosun sonuç yok ucu açık bişi bu sadece fikirlerinizi merak ettm hepsi bu
- +1 yıl
bu kuyruk sallama olayi karsidaki itin cinsine göre degisir, bazilari vardir hayir dersin hayirdan anlar, bazilari vardir hayir dersin sülük gibi yapisir, okul önünde, otobüste, sokak ortasinda askina karsilik vermedi diye öldürülen kizlarla dolu, bazilari da vardir hosuna gider o da senden hoslanir karsilikli kuyruk sallanir.
sen hangisini soruyorsun tam olarak? - +1 yıl
bende okuyorum öğreniyorum yorumlarınızlan
- +1 yıl
Onlar hayırdan anlamaz bebişim , direk kafayı çakacaksın :))
- +1 yıl
öle tiplere bişi demıorum zaten onları degiştiremezsn abazalar bn şünü merak etıorum kızlar erkelrin kendileyle evlanmek amaçlımı çıktıgını düşünüyo şimdi senn amacı farklı muhabbetlerine grme her erkek böledr ilkte böle değilm dıosa yalan söylüyodur
- +1 yıl
kendini ifade edemiyorsun, birinden yardim al, senin yerine ne anlatmak istedigini yazsin. actigin konuyla şu an yazdigin seyin alakasi yok.
- +1 yıl
o kadar kişiye yorum aysaydın sennde kafan karışırdı sonradan bnde fark ettim olmamamış :))
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kuyruk sallamayan arkasından kimse gitmez lafını kızlar da doğru bulur mu? Bence doğru bir söz
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım