Selamlarss,
Bugün böyle bir söz okudum, çok manidar geldi.
Peki ya siz, sizi sevmeyi beceremeyen birini sevmeye devam edebilir misiniz?

Selamlarss,
Bugün böyle bir söz okudum, çok manidar geldi.
Peki ya siz, sizi sevmeyi beceremeyen birini sevmeye devam edebilir misiniz?
Ben sevmeye devam edebilirim. Bu tabi herkes için zordur sevipte sevginin karşılığını alamamak ancak ben buna gerçekten maruz kaldım ve öğrendim ki sen istesen de istemesen de o çizgi bir yerde duruyor ve bitiyor. Ve mevzu bambaşka yerlere geldi. Aslında her şeyin bir sınavdan ibaret olduğunu anladım, bu noktada önemli olan devam edebilmektir, çünkü hayat seni sevgiyle sınıyor
Bittiğini hangi noktada anlasın?
Anladın*
Kendi değerimin farkına vararak anladım. Dedim kendi kendime, sen bunları yaşamayı hak etmiyorsun. Artık bırak, o kendi sevgisizliğinde boğulsun. Bunu fark ettiğim anda bir dönüm noktası yaşadım, artık hayatımı başkaları için değil kendim için yaşıyorum ve negatif insanların enerji alanıma girmesine izin vermiyorum
Çok iyi yapmışsın, güzel bir dönüşüm
Beni sevmeyen birini sevdim. Ama çok güzel bir şekilde sevdim. O beni Red edip hazır olmadığını söyledi. Benze kırılmama rağmen beni seveceği zamanı bekledim. Bir gün hiç unutmam bu konu açılınca tekrar yine Red edince sen bunu hak etmiyorsun yapma kendine bunu dedim ve karar verdim konuşmadım. Sonrasında nasıl olduysa o da yokluğumda kendine ve bana şanş verme kararı almış ve sonrasında sevgisini de kazandım zamanla. Neden ben diye sordum Çok mücadelen inancımı sağladı dedi yani bazen tam bitti dediğin yerden başlar hayat..
Sevmeye hazır değilim ilişkiye hazır değilim bunlar kibarca reddediştir maalesef. Seven sevmeye niyeti olan zaten belli eder
Cevap
19Cevap
Beni sevmeyi beceremeyende ne bileyim yani :D bir süre sevmeye devam ederim, benim için yeni birini sevmek, hayatıma almak zor. Ama hiç bşr şey sonsuza kadar sürmez :)
Sevgiyi beceri ile sunmak mühim
Beni sevmeyeni sevmem.
Sevmek evet şu zamanda beceri sayılabilir, hem sevdiğin hem sevildiğin bir ilişkiye denk gelmek ultra beceri ya da şans işidir.
Genel olarak duygularımla hareket eden biri olarak zaten sevilmediğim yerde duramam, bunun içinde sadece sevgi barınmıyor, istediğim güveni alamazsam ya da anlayış vs. yine duramam orada.
Kendimi olduğum yere ait hissedemem her şeyden öte, bu yüzden sırf seviyorum diye bir şeyleri zaten görmezden gelemem, bu fazlaca huzursuz eder beni.
Bırakırım net!!!
Şöyle bir durum var yani o istek varsa içinde ama yapıyorsa, bunu zamana bırakırım ve zaman ile aramızdaki duruma bakar ve ona göre bir adım atarım. Aksi halde bir ilişki sevgi olmadan ve ilgi olmadan yürümesi mümkün değil.
Bana kalirsa bu iliskiyi bok eden kisi sevmeyi beceremeyen degil sevmek adina ardi ardina gelen beklentileri bitmeyen kisi olmustur.
Beklentilerinizi karsilayamacak kisi zaten arkadaslik zamanlarindan bile bellidir, onunla sazan gibi iliskiye atlamak boyle boktan sonuclar yaratir iki tarafa da.
Sevgiyi becerememek kavramini da yeni duyuyorum, kalbinde gercek bir ask olan kisi baskasini herzaman sevebilir.
Suanki iliskimden olan beklentilerimi kendi utopyama degil karsimdaki erkegin kalbindeki sevgiye odakladigim icin kendisi beni sevmeyi de mutlu etmeyi de gayet de iyi beceriyor.
Birini sevmek o kişinin bizi sevip sevmediğinden bağımsızdır aslında. O seni seviyor diye istesen de sevemeyebilirsin. Dolayısıyla sevemiyor diye sevmeyi de bırakmazsın.
Bırakılan şey onunla birlikte yaşamak olur. Görseldeki kişi de onu sevmeye devam etse bile birlikte yaşamaya çalışmasaydı hayatını mahvetmezdi galiba.
Katlanmak ile tükenmek arasında ince bir cizgideysem ve kalbimi emanet etmeme rağmen, beni sevmeyi beceremeyen biri için kendimi heba edemem. Ancak bende sevmeyi beceremediysem, bana emanet edilen kalbi ziyan etmeden düşüncemi belirtir ve ayrılırım.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Gerçek aşk karşılık beklemez.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Yıldız Tilbe gibi yanıt vereceğim. "Seni seviyorsam sana ne? Aşk benim canımdan." Çünkü kadın doğruyu söylüyor. Birini sevmeye biz karar vermiyoruz ki bir anda şıp diye vazgeçebilelim.
"Seni seviyorsam bu benim sorunum. Ben seviyorum. Yani senlik bir durum yok." bu cümlenin izahati bu yani.
Edebiyatçıların geldiği son nokta twit-ins 😂
Sanmam ya öyle pıt diye bırakılacak bir şey değil.
Ahahaha doğru tespit. 👌Edebiyat öğretmeni olduğumu nereden biliyorsunuz? 😅
Slash la ben
Anaa evet pp den tanıyamadım bir an
Sevmek tek taraflı duygusal bir eylemdir. Karşıdakinden bağımsızdır.
Karşılıklı ise buna sevişmek denir.
Birini sevip sevmemek için karşıdakinin ilgisine veya duygusuna ihtiyaç gerekmez. Önce bunları anlamak bilmek gerekmez mi?
Bırakırım, bıraktım..
Dengim değilse, bana layık değilse kendimi kirletemem daha fazla..
Bırakırım. Diğer türlüsü zaman kaybı olur, benim de ona tahammülüm yok.
Gece gece efkarlandık be 😏 beni sevmeyen birini sevmeyi bırakırım elbet. Çok bağlandıysam bırakmam biraz sürebilir belki ama illa ki bırakırım sonsuza kadar bana değer vermeyen birini düşünemem.
Beni çok fazla seven ve bunu aşırı hissettiren birini bırakmış biri olarak sence beceremeyeni naparım?
Kendinize değer verin ancak öyle değer görmeyi hakedersiniz
Zor oluyor ama insan unutmak için yaratılmış. Her ne kadar üzücü olsa da karşıdaki beni sevmeyince bir süre sonra mecbur soğuyorum.
maalesef...
Sevme işi bazen isteyerek bırakılmıyor , zamanla geçiyor ya da eskisinin yerini dolduracak daha büyük bir sevgi gelirse bırakılabilir.
Sevmek böyle bir şey değil…
aslında gerçek sevgi karşısındakinden hiçbir şey beklemeden sevmek
Karşılıksız sevince umrunda olmuyor kırması.
Sevgiden habersiz birine sevgi beslememek için dilekleniyorum şu an. ✨
Tokat manyağı yaparım o kişiyi, biz de böyle bir delikanlıyız asddjdk
Beni sevemezsen seni sevmem artık bak gibi bir yaklaşim çok çocukça olur.
Bırakırım. Kimse benim kendime olan saygımdan, sevgimden daha yüce olamaz.
Kimseye kendimi zorla sevdiremem, beni sevmeyeni de sevmeye devam edemem
Anında, tık diye. Gamsızımdır bu konuda. İşine gelirse :)
Bence bırakılır.
Ya zamanla geçer ya da size eskisini unutturacak ve sizi gerçekten sevip size değerli olduğunuzu hissettirecek bir başka kişi bulur onu seversiniz
Ben bıraktım ve sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalktı artık çok rahatım
Edemiyorsunuz çünkü kendinize yazık ediyor kendinizden geçiyorsunuz tahammülde kalmıyor açıkçası kendi kendinize farkedene kadar dayanın sonra zaten vazgeçiş kendiliğinden geliyor 🤷♀️
Kendine saygısı olan insan bırakır. İçten içe erise de.
Bir kere üzülür ama bırakırım evet
Bıkarım. Benim tek başıma sevmem ne yarar.
Bırakırım olacaktı
Evet sogurum zaten boyle bi durumda
Bırakırım tabii
bilmiyorum... gerçekten istersem bırakırım bence
anında bırakırım öyle bi soğurum hem de
Bırakırım evet
Beni Sevmeyi Beceremeyen Birini Sevmem Tabikide
Beni sevmeyeni bende sevmem.
Beni sevmiyorsa ben neden seveyim ki
evet herkes sevılmeyı hak etmez :)
Bırakırım
Tabii ki de uğraşmam