Seni sevmeyen birini sevmeyi bırakmak?

Nasıl başa çıkıcam bununla bilmiyorum beklentisiz nasıl sevilir veya sevmeyi nasıl bırakabilirim karşıdaki kişi seviyordu hiç sevmemesi gibi bir durum içinde değilim onunla ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum ama olmuyor yapamıyoruz mesafelerde var nasıl vazgeçilir bu aşktan ilk başta biter sandım ama olmuyor aşık olmak sadece elini tutmak sarılmak öpmekle olmuyormuş karşıdaki insan cebimdeki parayı nerde ne diyip düşünüp söyleyeceğimi aldığım nefesi bile bilir ama böyle olması çok acıtıyor mantıklı düşünüp sorunları görebiliyorum beni artık sevmediğini ama olmuyor her geçen gün dahada yanıp kül oluyorum nefret ediyorum bu şehirden artık burda olmasa dahi her şey ona benziyor gidince içimdeki boşluk dahada büyüyor her geçen gün her şey yerli yerinde düzgün sorunsuz olmasına rağmen hiçbişey beni mutlu etmiyo eksik nokta kendisi yaşayanlar anlayacak ne demek isteğimi her şey olumlu olsa bile o yoksa belirsiz bi karmaşa içinde yavaş yavaş ruhum ölüyor eriyorum anlatamıyorum kimseye bu yaşadıklarımı söyleyecek söz bulamıyorum bizden olmayacağınıda biliyorum beni sevmediğinide belki artık sadece kendi çıkarım için yanımda olmasını istiyorum onsuz yapamıyorum diye herşeye katlanıyorum her sözüne her hakaretine bazrn keşke diyorum keşke bıraksam bütün hayatı gitsem ölsem beni her yarım bırakışı üzüşü aklına gelse tüm hayatı boyunca bu pişmanlığı taşısa üstünde ama olmuyo belkide ölünce onu sevemezsem diye yapamıyorum bunu ya da ölmeyi bile beceremeyecek kadar korkağın tekiyim ben herneyse başınızı ağrıttım özür dilerim hoşçakalın..
Seni sevmeyen birini sevmeyi bırakmak?