Ayrılık sonrası üzüldüğümü belli etmeli miyim?

Şimdi arkadaşlar. 3 ssnelik bir iliskim vardı aşırı fedakarlik yaptim cok ta seviyorum. Yalniz hayatımdaki insan hic ilgili degil genelde aramaz cok az mesaj atar. Hic ozledim demez romantik degil. Sürekli oyunda videoda vs. Bu ilgisizlikten dolayi cokkez kavga ettim ayrilmak istedigimi soyledim. Cunku sürekli surprizlerle giden benim. Ozledim deyip bulusma plani kuran benim. Romantik olan bendim bunlarin disinda cok fazlasi var. Artik zoruma gidiyodu. Seviyorum diyordu ama hic hissettirmiyodu. Bunun aksine asiri iyi anlaşan iki insanız böyle tam dost. Belkide sevgilisi olarqk değil artik arkadasi gibi goruyordu bilmiyorum kafam allak bullak. Neyse velhasil kelam artık zoruma gittigi icin ayrilmak istediğimi kendime haksizlik ettigimi soyledim ama cok üzülüyordum agrildigim icin. Henuz 5 gun oldu. Çok özlüyorum cok agliyorum. Ayrilirken bana sadece "okey" dedi. Direkt kabullendi. Sen kendin biseyler cikarip ayriliyosun falan dedi. Bı turlu beni anlamak istemedi. Sizce üzüldüğümü sosyal medyadan belli etmeli miyim hala takiplesiyoruz cikarmadi. Hikayelerime bakiyo ama gram uzuldugunu dusunmuyorum. Sizce ne hissediyorsam onu yansitmam mi daha dogru yoksa umrumda degilsin imajı verip gezip tozup öyle mi hikaye atmalıyım. Mutlu mu sanmali yani. İsteğim su burnu surtsun degil.. beni gerçekten seviyorsa eger bunun farkında olsun ve cabalasin simdi akil verin erkekler huu
Ayrılık sonrası üzüldüğümü belli etmeli miyim?