Eski sevgilim beni tehdit ediyor sizce ne yapmalıyım?

Uzun bir süre önce sevgilimden ayrıldım. Onunla bir kez buluştuk sonra ben ona sürekli buluşucaz diye söz verdim ama buluşmadım. Sonra biz ayrıldık çünkü ona güvenmiyorum. Çocuğu vardı falan sonra ben yeni biri ile tanıştım ve şu an onunla evlilik düşünüyorum. Eski sevgilim bana yazmıştı bende ona şu an sevgilim var seninle konuşamam dedim. O bana bir kere buluşalım beni sevip sevmediğini anlarsın dedi. Ben yine de yok dedim o bana sürekli psikolojik baskı yaptı ben tatlı dille başıma bela olmasın diye buluşmak istemiyorum dedim bana yeni sevgilime söylemekle tehdit etti bende onu geçiştirmek için tamam sonra konuşuruz dedim hep onu gecistirip konuşmalari sildim onu instegramdan engelledim ama wp den engelleyemedim şimdi beni ona söz verdin sözünü tutmadın diyerek beni tehdit ediyor. Bana ben sözümü tutuyorum sevgiline söylemiyorum benimle bir kez buluş diyor. Bana diycekiniz ki sen ona neden söz verdin? Ben ona dedim ki ben sana söz vermem ben sözümü tutmam ben onu engelledim o ha bire farklı numaralardan aradı ban söz ver buluşucaz de söz ver buluşucaz tamam mı dedi. En sonunda lan nalet olsun lan! tamam lan söz seninle buluşacam gör seni sevmiyorum seni görünce kalpim atmıycak dedim. Şimdi o lafımı bana koz olarak kullanıyor. Sizce ben ne yapmalıyım. Ve öyle yüzsüz ki bana sevgilim olduğunda dahi onunla konuşa bileceğimi söylüyor çok bunaldım kimseye de diyemiyorum sevgilime de demedim çünkü onun güvenini sarsmak istemiyorum. Ama çok bunaldım onu tersliyorum bana sevgilime söylemekle tehdit ediyor sizce ben ne yapmalıyım?

Eski sevgilim beni tehdit ediyor sizce ne yapmalıyım?