İlk defa sevgilimle buluşacaktım, kendimi hazır hissedemiyorum yurdumun önüne geldi habersiz ve asaga inmem için baskı yaptı sonrada bunlari yazdı ne yapayım ben simdi

İlk defa sevgilimle buluşacaktım, kendimi hazır hissedemiyorum yurdumun önüne geldi habersiz ve asaga inmem için baskı yaptı sonrada bunlari yazdı ne yapayım ben simdi
Ben biraz gidip ağlıycam 😥 neyse bence seni sevdiği için ısrarcı olmuş ama işin ilginç yanı senin üzüldüğünü çok geç fark ediyor
Neden ağlayacaksın
Cevap
4Cevap
Yaptığına rağmen anlayışlı davranıp gereğinden fazla sana değer vermenin üzüntüsünü yaşamış çocuk. Kırmışsın zorlama.
Ne yaptım ben ben hiç bi şey yapmadım sürekli beni zorluyor bi şeylere hayır dan yoktan anlamıyor ben değil o sürekli yaziyir
Senin gerçekten işin olsa onunla buluşmak isterdin. Bu belediyelere mülakata hazır hissetmemek vesaire değil ki. Sadece takılıyorsunuz zaten birbirinizle çünkü gerçekten bir isin olmasaydi kayıtsız şartsız onu görmek için can atardin ki karsndaki de sevseydi seni , bu yaptığın saçmalığa rağmen anlayışlı davranır baskı yapmazdı. Olayın öncesini de bilmek lazım fakat ben bu ekran görüntüleri sonucunda söylüyorum.
Bu arada önceden de bir şey yapmışsın ki sana 2. Şans vermeliydim demiş bir yerde.
Vermemeliydim
Olayın öncesi şu karşı taraf sürekli beni bi şeylere zorluyor fotoğraf yok ses yok şu yok bu bende yoruldum bunları yapmayınca duymadığım söz kalmıyor sinirlenince aklına geleni söylüyor
Önceden bana hakaret etti konuşmayı kestim kendisi yazdı ve bana şimdi diyor ki sana şans verdim orası ayrı komik o bana döndü ben ona değil
Detayda belirtmen gerekir ve bu insanın yaptığı davranışlar sende korkuya neden olmus ki çıkmak istemedin. Anladım.
Evet korkuyorum üstüme geliyor hakaretler ediyor
Karar verip ayrilsaydin. Neden bize soruyorsun kardeşim?
Sen de sevmiyorsun zaten umut verme farkında olmadan.
Çünkü suçlu hissediyorum her seferinde suçlu
Tamam.
ayrıl seni şimdiden böyle zorlayan ilerde takıntı haline getirebilir
Zorluyor buluşmak istemiyorum diye yurdumun önüne gelmiş gitmeyecem diyor seni göreme kadar
Üstüme geliyor sürekli şunu yap bunu yap yoksa biter diyor devam ettiriyor hala
baskı yapmakistiyor kendinden uzak tut bunu
Baskı yapıyor psikolojim bozuldu artık
Bu nası aşk
Bu ne ya engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?