Abimle yengem alta kalıyor, biz annemle üste kalıyoruz ve onlar evlenmeden önce bile hayalim kaynanamla birlikte kalmaktı ama şimdi ise altlı üstlü kalmak istiyorum:)) 🙈😬
ciddiyim..
büyük bir aile olmak istiyorum 😬
fikir nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abimle yengem alta kalıyor, biz annemle üste kalıyoruz ve onlar evlenmeden önce bile hayalim kaynanamla birlikte kalmaktı ama şimdi ise altlı üstlü kalmak istiyorum:)) 🙈😬
ciddiyim..
büyük bir aile olmak istiyorum 😬
fikir nasıl?
Zor ya. Hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor. Benimki elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz, hiç bir zaman tek kötü kelime etmez yemeğimi bile yapıp eşimle yolladi hamilelgimde çoğu zaman ama yine de olmuyor yani en ufak bi söz söylese insan başka anlamlar çıkarıyor
Annenin kizdigina alınmıyor insan ama kaynana en ufak bi şey dese bile alınıyorsun
Fikir iyi değil kaynanan herşeyine karıştığı zaman oturmandan kalkmana giydiğinden yediğine içtiğine aile de her lafa atlamasına sürekli mıy mıy konuşup sinir etmesine ve hatta bir sigara için bile çene çalmasına katlanabilirim diyorsan buyur
Ben böyle bir klişe uydurmuyorum yaşayanların ağzından dinlediklerim hatta bizzat şahit olduklarım var bence sen fazla iyimser bir kafadasın. Kaynana demek anne demek tamam ama sen kaynana görmemişsin demek ki hiç hayatında herkesi kendi annen gibi melek sanmaktan vazgeçmeni öneririm.
Cevap
6Cevap
Millet. kaynanadan kacmak ister sen yaninami gitmek istiyorsun 😁
İlginc turunun son ornegi sana iyi bakilmasi lazim 😁
Kızlar genelde tam tersini ister😅
MaşaAllâh size.
kaynanalar seni çok sevecek 😁
kaynanayla yaşamak isteyen bi gelin daha ne olsun
inşallah hayalin gerçek olur
Ne kadar uzak o kadar huzur
Yanlız kalınca mi
Kaynanan ile mi