Sevdiğim biri yok , ahir zamanın sonlarına doğru gidiyoruz... insanlar artık çıkar için seviyorlar ve kadınlar erkekleri PARASI için seviyor. Bir kadında olması gereken en önemli özellik erkeğin ilgilendği kadar kadınında erkeğiyle ilgilenmesidir amna bu ülkede erkekle değil "PARASIYLA" ilgileniyor Türk kadını.. buyüzden başına hertürlü kötü şey geliyor , zaten o kafad aolanlarında hakettikleri bu. Ayrıca çoğu kadın erkekleri "köpek" olarak görüyor ve sürekli peşinden koşacak vs sanıyor? komik ! bu ülkede TVde sabahtan akşama kadar erkeklere saapıık kaatil tacizccii vs vs sayıp sövüyorlar. Düzgün hiçbir erkek tanışmaya çabası olmayan bakmayan ilgilenmeyen birine zorla gitmez tanışmaz ama kadınlar bunu istiyorlar oyüzden sürekli yanlış kötü pisslik erkeklerle tanışabiliyorlar.. çünkü tanışmaya çabaları YOK? ve her kadını üzerine saldıran saapıklarla tanışabiliyorlar , aşk sevgi karşılıklıdır ama bu ülkedeki kadınlar aşk sevgi tek taraflı ve erkekten kadına doğru sanıyorlar? bu yüzden hiçbir çabaları yok yan gelip yatıyorlar aşk sevgi pizza gibi önüne hazır gelecek sanıyorlar ! fakat çok önemli bir detay var : Pizzayı bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir ama bu ülkedeli kadınlar sipariş etmedikleri pizza kapılarına gelecek diye bekliyorlar bakmıyorlar ilgilenmiyorlar ve dahada önemli sevMiyorlar ama erkek köpek olsun tek taraflı olarak sevsin peşimizden koşsun diyorlar.. çok aşağlık ve basitçe düşünceler bunlar.. Köpek olan onursuz gurursuz yalaka bir erkeği mi seveceksiniz sizler? bu mu bu ülkede kadınların kafası? erkek köpektir ve sürekli köepk gibi peşimizden koşar ! bu mu? sizler 1 köpekle mi evleneceksiniz? bir köpeği mi seveceksiniz? onursuz gurursuz yalaka.. neyse konunun dışına taşıyoruz farklı yazılarda farklı konu başlıklarında görüğüm yazılardan dolayı bunları yazdım..
Bir erkek sevdiği kadında hangi özelliği mi ister? : (1.) insan olması ve (2.) kendi sevdiği , değer verdiği kadar onunda sevip değer verip çabalamasını ! ve onu köpek olarak değil ERKEK olarak görmesini !
Saygılı bir insan olması benim en önem verdiğim özellik.
Saygısız bir insana tahammül edemem. İstediği kadar kültürlü olsun, bilmem kaç tane üniversite bitirsin insana saygısı olmayan kişiyi antipatik olarak görüyorum. Saygı her şey demek, çoğu şey demek demiyorum, saygı her şey demek. Dün bir program izledim, adını bilmediğim bir kadın programa konuk oldu (o kadın saygısız bir kadın olduğu için, adını öğrenmeye dahi tenezzül etmedim) Sunucuya, " Harikasın, sen her şeyi çok iyi biliyorsun"dedi. Yani sunucuya "sus da ben konuşayım"diyor. Sunucu onun sözünü kesmedi, laf kalabalığı da yapmadı, yapsa dahi bunu yapmaya hakkı yoktu, sunucu da tabiki bozuldu ama programın seyrini devam ettirmek için bozuntuya vermedi, ben o kadın çıkarsa o programı izlemem. İnsana saygısı yok bu kadının, kibirli bir şey, belki alanında çok iyi ama benim gözümde beş para etmez. Keyfiyeten insan kırmak, kırmaktan çekinmemek, işte tüm bunlar saygısız kişinin özelliklerindendir, böyle bir kişinin sevgi dolu bir insan olabileceğini asla düşünmem.
En önem verdiğim şey bu hayatta saygıdır. Kendine saygı duyan, insanlara saygı duyan kişiler baş tacıdır