Seninle artk kavusmamiz gerekiyor die
Sizce iyimi bunu yazayimmi
Wp durumuna "yanlış biri için güzel bir kalbim vardı..." yazmış. Aynısını Instagram biosuna da yazmış. Ayrılalı 2 hafta oldu bana böyle yazan bir adam var karşımda. Geri döner mi bilmiyorum ama ben bu wp durumuna karşılık bişey yapmak istiyorum. Sizce ben ne sözü yazayım. Onun bana mesaj atmasını sağlıcak bı söz olmalı. Ya da söz yazmalıyım sizce napayım?
Bana kalsa hiçbir şey yapmamak zaten hayatında yer edine bilecek birisi olsaydı geçmişinde değil yanında yer alıyor olurdu, geçmişinde biten bir ilişkiyi hayatında yeniden canlandırmak istemek aynı hatayı tekrarlamaktır
Hatalı olan bendm
şu an sinirli olduğu icn böyle söylüyor ne yani yanlış kişi düşüncesiyle tamamen silip aticakmi beni nolur yalvarıyorum soylemeyin böyle şeyler ya
Bence bunu koz olarak kullan aynısı yaz ve parantez içinde beni anlatan bir cümleyi yüzüme söylemediğin için teşekkürler de ve uzaktan izle bu ona koyar dı bir erkek olarak bana yapılsa woww düşmanımın başına 😃
Peki bana yazarmi bunu yaparsam
Çok
Yazar eğer o kadar takip ediyorsa seni ve onu görürse illaki yazar eğer onun yazmasını istiyorsan dikkatini çek braz kızdır ama braz olsun fazla değil onun gıcık olduğu bak kızdıgı değil öfkelendirme gıcık olucak şeyler yap ve yazdığın da braz şirin ol o ters cevap versene sen gıcıklık yap tatlı ol o zaman işler yoluna girer
Ölüm var ve sen her yerden dönülür sanıyorsun yazicam nasıl iyimi
Hangisini yazayim kavuşmamız gerekimi yazayim yoksa ölüm olanimi
Bide bişey dicm bana yanlış kişi faln diyo bu dusncesi gerck deildir demi ben kızıp ona yazayim die yapmistir demi böyle şeyler yazarsam gelir demi
Bu arada beni her yerden engelledi ama kardesmn nosunu silmemis hala kayıtlı ve engellemiste onu arayıp soylememe rağmen silmemis bana o kadar şey dedi merak etme sana dair hiç bişey birakmicm faln die ulasamicaksn hiç die ama işte orada açık bı kapı bırakms yani o kadar arayip soyledm halbuki ya da unuttumu bilmiyorm ama bence açık kapı sence,?
İstek attm
Mesaja izn vermiyo
Attm
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?