Aşk İlişkileri Benim gibi biriyle konuşmak ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sessiz utangaç sakin fiziği iyi ama tipi kötü 😂 Güncellemeler+1 yıl Sorunun iç giyimle ne ilgiis var Benim gibi biriyle konuşmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neye göre fiziğin iyi tipin kötü o insanlara göre değişir nasıl bı soru o 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü sisman veya zayıf değilim ve tipim iyi değil biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik görecelidir Yorumla Soran +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sohbeti güzel dürüst insanla konuşulur tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sohbeti sarıyosa herkesle konuşurum 0 6 Yorumla Umut_04 +1 yıl Bende öyle Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum siz dış görünüşe bqkuorudunzu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinmiyirim siz diş girinişi bikiyirsimneldjep Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben bakmıyorem Allah yukarıda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yukarıda bana aşağıda mı anasını satim yalan borcum mu var Yorumla Soran +1 yıl Yok kızma bana hdjdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neye göre fiziğin iyi tipin kötü o insanlara göre değişir nasıl bı soru o
Çünkü sisman veya zayıf değilim ve tipim iyi değil biliyorum
Güzellik görecelidir
İstisnalar kaideyi bozmaz
Sohbeti güzel dürüst insanla konuşulur tabi
Sohbeti sarıyosa herkesle konuşurum
Bende öyle
Sanmıyorum siz dış görünüşe bqkuorudunzu
Sinmiyirim siz diş girinişi bikiyirsimneldjep