Aşkına, sevgine karşılık görmediğin halde birini sevmeye devam edebilir misin?

Aşkına, sevgine karşılık görmediğin halde birini sevmeye devam edebilir misin?

Merhaba
Aşkıma karşılık görsen de görmesen de sevmeye devam etmek normaldir çünkü aşk var sevgi var karşılıksız seversin ben de zamanında çok sevmiştim başkalarıyla tanıştıkça onu unuttum çok içe kapanık olursan kimseyle muhattap olmazsan bunalırsın ama sevmeye devam etmen normal sevgi aşk nedensizdir
Önemli olan benim sevgimdir. İçimde belli olmayan bir zaman diliminde sevmeye devam ederim. Tabi sevdiğim kişiyi başkalarıyla duymak bunu çabucak bitirebilir.
Platonik aşık olamayacak kadar çok seviyorum sanırım kendimi. Birinden hoşlanırım karşılık goremezsem hayatimdan tamamiyle çıkarırım. Yokmuş gibi. Ve aşk beni sevmeyen birini sevmeye devam etmek degildir bence
Cevap
4Cevap
Sevebilirim. Karşılıksız aşk diye bir şey var. Ama bu ne kadar sürer bilemem. Umutlar tükenince aşkta biter
Sevilir ama ondan ayrı ve bir süre devam eder bu durum.. Sonra unutulur..
Sevilmediğinizde nasıl daha çok bağlanıyosunuz peşinden koşuyosunuz, kimseyi karşılıksız sevemem oğlunu askere göndermis ana gibi onu mu beklicez bi de aw djjd
Hayır. Kafaya takmam. Aşık oldupum dizi oyuncusu evlenince bile vazgeçen biriyim
Sevmem kendimi üzecek değilim
Bunu karşı tarafın karakteri belirler
Zorda olsa vazgeçebilirim
Aşk karşılık beklenerek yaşanacak bir duygu değil.
Nav nav
Kısmen
Aşk diye bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?