L&M sahnelerine bakıyordum, aklıma bu soru geldi. Hani insan çok sever, canı pahasına belki yıllarını verir. Sonra sevilmediğini öğrenir, onu öğrendikten sonra sevmeye devam edebilir mi?
İnsan sevilmediği zaman sevebilir mi?
Sevmek veya sevmemek bizim eylemleştirebildiğimiz şeyler olamaz. İstediğim kadar sevmeyeceğim diyim, hemen anında sevmiyor olamam. Sevmemek zorunda olurum evet, onu bırakırım ve önüme bakarım ama öyle içimden hemen atamam. Biraz zaman alır ama ona hiç belli etmem.
Evet, kolayca kontrol edilebilen bir duygu değil.
Çok güzel bir soru.
Eğer gerçekten sevmişsem, unutana kadar sevmeye devam ederdim.
Sevdiğim bir söz vardır: "Ne yani, sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı?"
Keşke sevsem. Sevilmek demiyorum bakın. Sevsem. O duyguyu gerçekten yaşamak istiyorum.
Teşekkür ederim.
İnşallah seni seven, hakken birini seversin.
Hayır, beni sevmeyen kişiyi sevmeye devam etmem. İstenmediği, sevilmediği halde ısrar eden kişi sadece karşı tarafın egosunu tatmin eder. Eziklikten başka bir şey değil bu
Yani bazen uzun bir birliktelik sonrasında hem alışkanlık hem bu sürede yaşanılan şeylerin verdiği duygularla zor olabiliyo ama seni sevmeyeni sevmeye devam etmek sana zarardan başka şeyde vermez
Cevap
22Cevap
Beni sevmeyeni sevmem
Yıllarca emek verip sevildiğini düşünüp sonrasında ihanete uğrayıp tam tersi olduğunu anlamakla karşılık görmeden tek taraflı sevmek farklı şeyler. Birinde beklemezsn arkana bile bakmazsın. Birinde için için seversn.
Önce bir sorgulama ve gözlem yaparım ama sonuç hemen hemen aynı çıkacaktır. Kendimi daha çok seviyorum ve değer veriyorum o yüzden etmem. Değmiyorsa, sevmeye devam etmek insanın kendine yaptığı en büyük kötülüktür.

Ediyorum 5 yıldır allah kahretsin ki tacize girmeden ona hissettirmeden bana nolur beni bi sal demesine rağmen Twitterdab her gün favladığı yeni şeylere bakıyorum
İnsan sevilmeyince sevebilir fakat boşa zaman kaybıdır. Hiç zaman kaybetmeden uzak durmayı tercih ederim.
Uzun süre boyunca sevdim zaten hâla da arada yokluyo kendini ama ne yapabilirim ki? Devam ediyor yani.
Böyle birini sevmeye devam ediyorsanız işin içinde umut vardır sadece: Onun da sizi sevebilme ihtimali...
Denedim ya olmuyor. Farkettim ki ben insanları onların beni sevdiği kadar ya da onların beni sevdiğine inandığım kadar seviyormuşum.
evet beni hiç tanımıyor ben onu unutamıyorum ama o beni hiçbir zaman tanımayacak... seni seviyorum her zaman seveceğim tae<3
bununla ilgili söylenmiş en anlamlı söz:
İlk zamanlar belli bir süre evet devam ederim. Zaten bir zaman sonra o sevgi de kalmıyor tamamen bitiyor
Bir süre elbet sevilmemenin acısını çekerim. Sonra ise kendimi unutmaya odaklarım, sonuçta dünyanın sonu değil 👍
Yok öyle bir şey, gerçek hayatta olmaz böyle şeyler, anca dizilerde falan olur. Bizler karşılığı olmadan günah bile vermeyiz, bırak sevmeyi…
Yapamam, bu kendini kandırmaktır
İstemeyeni istememek nu kadar zor mu?
Aptallıktan başka bir şey diildir...
Severken o seviyor diye kalbine almıyorsun ki , sevmeyince sevmeyi bırakabilesin..
Gerçeği görmüşsem edemem. Etmemin mantıklı yanı yok.
Belki bir süre...
Ama sonra ben de sevemem. Çünkü artık acı vermeye başlar.
Neden o kişiyi sevdiğimi sorgularım, kendimde ikna edici bir cevap bulamazsam anında silerim.
İster istemez ediliyor ondan nefret etmem lazım vazgeçmek için
Beni sevmeyeni sevmem
Hayır tabiki ddevam edemem binlerce erkek var kimse kendini bişi sanamaz karşıda yani istiyosan gider giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
Edilebilir. Ama herhangi Bi hareket girişim olmamalı
aman bu hayatta sana deger verenle birlikte olacaksin sevdik de noldu ha
Üzüldüm bu sahneye biraz
Ahh, LM bir başka.
😕
Evet, kendimi seviyorum
mazoşist olabilirim de o kadar da değil
Az bi sure fazla dayanamam bende insanim
Evet ederim malım ben
Neden seveyim canım ben
Sevsem bile peşinden koşmam kendimi alçaltamam
Hayır sevmeye devam etmem.