benim 6 yıllık iliskim var erkek arkadasim beni çok seviyor biliyorum bu zamana kadar benden hiç ayrılmadı çok deger verdi ama ben cok ayrildim ondan ve her ayrılmamda , biz ayriyken hic bir sey olmamis gibi hayatina devam etti mesela 1 gun sonrasinda kafeye gitti arkadaslariyla okey oynadi biz ayrıyken , yani ben varsam eger cok seviyor yoksam da hic olmamisim gibi devam ediyor hayatına bu beni çok üzüyor kahrediyor cunku ben kendim ayrılmama ragmen her gun agliyorum sanki o beni birakmis gibi ben ona deli gibi asigim ama o bana asikmi sizce, cok kötüyüm yani ayrildigim zaman niye aglamiyor o da benim gibi hadi aglamadi diyelim nasıl gidip hic bir sey olmamis gibi okey oynamaya gidiyor , ve ben geri döndüğümde ona kendimi cok zor affettirdim cok kirilmis bana oyle diyor ama kirilan insan okeye gidebilir mi , ben bir kere olsun ask acisi ceksin degerimi anlasin istiyorum , ama yok hic aci cekmiyor
Bu zamana kadar beni hic aldatmadı ihanet etmedi. Sizce aşık olan bir insan karsinda ki insan ayrildiginda hic bir sey olmamis gibi devam edebilir mi? Ayrilicam diye ödü kopuyor ne istediysem yapmaya calisiyor ama ayrildigim zamanda okeye gidiyor o gun dugune gidiyor yemege gidiyor ben ise agliyorum sabaha kadar uyumuyorum
Sizce bana gerçekten aşık mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer