Erkek en yakın arkadaşımın bu tavırı?

Onunla arkadaş olduğumdan beri sevgili aramayı bıraktım. Çünkü cinsel çekim hariç bir sevgilinin yapabileceği her şeyi yapabiliyoruz ve sonunda ayrılma korkusu yok. O benim dostum ben onun. Ama geçen gün beraber kulüpten dönerken ilk defa bu beş senede ilk defa kalbim çarptı ve sebebini merak ediyorum. Yolda sessiz sessiz yürüyorduk, üstümde tatlı kısa bir elbise vardı. Dolayısıyla bakanlar oluyordu ve çok umrumda değildi hafif sarhoştum. Yirmi dakika yürüdük gerçekten hiç konuşmadı en son dedi ki, "Biri daha bakarsa kendimi tutamayacağım sabrım tükeniyor." dedi. Bir anda sesi değişti. Beş senelik arkadaşız ve ilk defa böyle yaptı. Sonra vallahi birine gireceğim dedi. Bir anda kalbim çarptı, heyecanlandım. Bana ne oldu zaten anlamadım, neden böyle yaptı onu da anlamadım. Bir andan kolunu tuttum bir andan da şaşkınlığımı korumaya çalıştım. Ondan böyle tavır görmeye alışkın değilim ve dünden beri sesi tonu her şeyi kulağımda. Bana ne oluyor, ona ne oluyor? Alkolden mi böyle çarptı kalbim bilmiyorum?

Erkek en yakın arkadaşımın bu tavırı?