Kendisiyle 3 yıldır falan çıkıyorduk bir ara, ara verme dönemimiz oldu derslerden dolayı iyi gelmiyorduk birbirimize. ondan sonra ne olduysa oldu tavırları değişmişti bana karşı, sezimliyordum yani sonra işte ona yazdım tekrardan olduk. diğer bir kızın tekiyle uyumlu profil yapmış bu ne dedim yok bir şey abartıyorsun sadexe, arkadaşım dedi. neyse dedim. sonra bir baktım 1 ay sonra kalpli sevgili gibi progil yapılmış kavga ettik sonrasında. bunun daha önceleri de oldu ben hep paranoyakmışım gibi lanse etti. neuse bunun bir de oynadığı bir oyun vardı yeni, oradan da bir tane biriyle gönül eğlendirmiş sen kızarsın diye söylemedim diyor.. şoke oldum. Bir de 2. şok bu uyumlu profil yaptığı kızla da bunların sevgili olduklarını öğrendim. Kavga ettik düzeltmeye çalışıyorum uğraşıyorum falan. mental sağlığı iyi değilmiş zaten. Ona yanlışlarını dememi kişisel algıladı bana ters ters cevap verdi. ergensin falan dedi. Ben de çıkarınca o da beni çıkarmış igden sonra da engelledim görmek istemediğim için. O kadar yılımın geçtiği emeklerimizin olduğu ilişkide sonucun böyle olması beni paramparça etti. Eksik miyim bir şeyi yanlış mı yapıyorum düşüncesi oldu napıcam çok kötü bunalıma girdim hayata küstüm en ufak bir tavsiye bile benim için önemli..
Sevgilim beni aldatıyormuş bunalıma girdim kafamı için ne yapmam lazım?

En İyi Cevap