Acid_Qeenn
Bir söz vardır eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşekmiş o hesap.
Atmam sanıyorduysan eğer :D
Selammm ✌️
serseri tiplerden, efendi erkeklere ilgi kaç yaşından sonra başlıyor sizce?

#sosyetic
bence efendi erkek efendi kadın serseri kadın serseri erkek yerine
akıllı kadın akıllı erkek demek lazım diye düşünüyorum..
Birisinin beklentisi hayata bakış açısı hangi erkeğe yakınsa o erkeği seçmek istiyor bence diye düşünüyorum yoksa yaşı kaç olursa olsun zihniyeti hep aynıdır ki..
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Bu ülke de kadınlar mutluluk değil güç savaşı yalan eğlence entrika arıyorlar bundan dolayı da, istedikleri mutluluğa ulaşamıyorlar onlar kendilerini aşağılayan küfür eden sorumluluk sahibi olmayan onları bir eşya gibi gören kişilere kendilerini, sunuyorlar ve bu da onların sonlarını hazırlıyor öyle ki toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetin ana sebepleri de budur.
Aldatmayan erkeği ararlar : Aldatmayan erkeği erkek yerine koymazlar erkek dediğin çapkın olacak derler ama hem de sadakat sahibi olsun, isterler bu bile kendilerinin ne derece yüksek bir egoya sahip olduklarının bir göstergesidir bak ben şöyle bir insanım ki erkeği mum ettim deme arzularına yenik düşerler, sonuç ise hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ek olarak kendilerini prenses gibi gördükleri için daima yalnızlaşmaya mahkum olurlar.
Son olarak ; Onlar aşağılık kompleksine sahip oldukları için sürekli yanlış seçimlerde bulunuyorlar bundan sonra da, ağlayıp duruyorlar o hayal ettiği mutluluğa ise ulaşamıyorlar gazetenin kırmızı başlıklı kısımlarına konu olarak ekleniyor dişiliğini değil de insani vasıflarını öne çıkartsalar, hiç bu durumların içerisinde olmayacaklar kendi elleriyle kendi sonlarını hazırlıyorlar..
Not : Şunu kimse unutmasın arkadaşlar bu ülke de sağlıklı ve mutlu bir ilişki söz konusu değildir sadece kendinizi geliştirmeye yönelik, adımlar atın ailenize ve kendinize odaklanın..
Belli bir kesim hala serseri erkeklere teslim olurken, yaşı ilerleyen kadınların tercihini pek umursamazlar gibi. 😅
Bu görüşün açıklamaya ihtiyacı var 😌
Ne serseri erkeksin ne yaşlı kadın, açıklamayı napcan.😅
Diğer üyeleri düşünerekten :D
Diğer üyeler okusun dursun, hayırsever olma bu kadar 😅
Hee illa yapacam diyorsun 😅 tamam tamam
Bişi yapmıyorum valla😅
Hıı tabii tabii 😃
İnanma😏
İnanmam 😒
İnanılacak gibi değil zaten😂
Döverim :D
Ovv şiddet var bana
Mağdurumda mağdurum de bir de tam olsun 😅
Adam dövüyoolla ayol
Hojam :D böyle yaparsan dövemem
Döv diye yalvardım sanki😅
Yok hak ettin ama :D
Dövebileceğine dair hayal kurman negzel.😅
Dövemeyeceğimi sanman dahada güzel 💅
Yerinde bir karar fnnd
Rica ederiz yani ne demek 😃
35 yaşından sonra değer ne kelime paha biçilmez öylelerine ama taze bitti sanırsam.😄
shsjs bencede tükenmişler 😃
Günümüzde nerde gevşek nerde yavşk varsa onlar prim yapıyo efendileride yoldan çıkardılar. 😄
Bak bunu çoksel oturttun :D
Üzerine alanlar olur diye belki bi çeki düzen verirler yavşklıklarına gevşekliklerine bi ihtimal belki sorgulayabilirler böylelikle...😄
Umutlarını asla kaybetmesinler :D düzelebilirler
Neyse benim yine çenem düştü köşeme çekileyim ben en iyisi.😄
Susma sustukça :D aslında iyi gidiyorsun, taş taş üstünde bırakmıyorduk
Bir söz vardır eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşekmiş o hesap.😄
Noktaaa diyorsun :D kabul ✅
Eşek olmayan anlasın işte ben daha ne diyim.😄
Güncellemeye mi atsam :D
Atmalısın bence her iki cinste görür böylelikle..😄😄
Off güncelleme efso olmuş ellerin dert görmesin.😄😄
Mükemmel oldu ya :D
Çok teşekkür ederim. 😌🥰🌹
Rica ederim ☺️💙
Cevap
35Cevap
Serseri erkekten aldığı darbeden sonra anlar bence Yaş olarak düşünmüyorum
Darbelere karşı elele haha
Yaşla alakalı değil kendimi bildim bileli büyükleri seviyorum kcjcjc
Sen sus 😃 efendilikten eser yok seninkinde bu arada
Yine naptı kız🙁
Şu kısacık cümlendeki “yine” kelimesinin üstüne ne diyebilirim ki. Cidden “efendi” olarak mı görüyorsun onu?
😐😐😐😐
Reda seninle alakalı bir durum değil, biliyorsun :)
Biliyorum💙💛🥰
😚💕
Kadınlar ergenlikten bu yana serserilerle çıkar. evlenme yaşına geldiklerinde efendi parası olan tiplere yönelirler.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Efendiliğin ve serseriliğin dengesini kurmayı mükemmel başaran erkek benim tercihim daima. Aslında bu kadın için de geçerli. İlişkiler iki ruh halini doğru ortam ve zamanda yaşamakla beslenirler fikrimce.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
üçkağıtçılık, dolandırıcılık, kurnazlık falan gibi özellikleride olsa olur mu? 😂
çok fazla yeteneklerim ve özelliklerim var ama kızlara yürümek bunların arasında değil 😂😂😂😂
Zaten kapalı kutum 😃😃😃😃
Burdan yaz göster kendini max 😄😄😄😄
yalnız şu anda yürüyen sensin biliyon demi 😂😂
Sana ne abi istediğime yürürüm 😂
Seni çevremdeki hatunlara tavsiye edeceğim belki 😃😃
tavsiye edeceklerin 170 den aşağı olmasın lütfen. Birde sporla uğraşıyor olsunlar 😂
Aklımda olsun 😂😂
olsun olsun bulursan yaz bana. 😂
Pardon kimsiniz sizi hatırlamıyorum 😲😲😲😲
fenomen olmak böyle bişey işte...
akıl yaşta değil baştadır
it ürür kervan yürür
tenekenin tıngırtısı bazı insanların lakırtısı
herkes kendine yakışanı yapar
kişi kendinden bilirmiş işi gibi gibi çoğaltırım anladın sen ne demek :)
yani velhasılı sen ben gibi insanlara her yaşta efendi erkek baştacıdır bebikim
Yani :) efendi erkek iyidir, kıymet bilir tatlım
yanii sende duruşu ile düzgün bir insansın netice de
Bilmukabele, teşekkür ederim 😅
ricalar içimden gelince söylerim 😀
Söyle arada doping oluyor 😃
sende bana söylersen minnoş şeyler söylerim 😀😬
Tabii ki söylerim 😅
o zaman derhal söyle 🥺
Öhö siparişle nasıl söyleyeyim 😅
ahahaha 😂 üzdün 🥺
Deme öyle ya :D beklemediğin bir anda yapıştırırım
tamam ansızın yap tokat yemiş gibi olayım ohaa bu ne güzel söz bak ya diyim😂
Anlaştık 😃
30 lara yaklaşırken oluyor kadınlarda. Bir de 30’u hafif geçtikten sonra ne garipse 😃 30 yaşına gelince sanki dalganın kıyıya vurması gibi bir anda bilinç mi şakkk diye şimşeğe benzer çakıyorsa artık 😃 Ama işte o zamanda bazı şeyler istenildiği gibi olmayabiliyor. İki tarafta da beklentileri yükselebiliyor, seçicilik artıyor, hayallerdeki gibi şeyler bekleniyor, ikiside burnundan kıl aldırmıyor vb… derken efendi ile de olmuyor serseri ile de sonra. Bu seferde bekarlık devam ediyor 😃
Efendi erkekleri ( kendini efendi zanneden sinsileri kastetmiyorum) ancak efendi kadınlar tercih eder. Bunun da yaşla bir ilgisi yok. Gençliğini serserilikle geçirmiş kadınlar genelde 30 yaşından sonra evlenmek için efendi arasalar da yine o serseriler ile eşlerini aldattiklarini biliyoruz.
Olgun ve karakterli adam her yaşta aynıdır. İlla ki bir yaş ortalaması var diyecek olursak da 30 ve üzeri derim. Olgun ve kadın kıymeti bilirler
Menopoza girdikten sonra. Kendimden biliyorum.50 yas üstü kadınlarin gözdesi oldum.
Tepsi tepsi börekler cörekler.
Sonracıma belediye gezilerine davet etmeler falan.
Serpme kahvaltiyi yazmayi unutmusum.
İyi ki yazdın :D hajsj
🙂👍👍
Yaş ile ilgisi yok bu durumun diye düşünüyorum.. Yani bir kadın ancak yaşadığı sorundan dolayı tecrübe ettiği için efendi bir erkek olmasını ister hayatında ama bunun yaş ile ilgisi yok daha çok kafa yapısı ile ilgisi var..
Bende efendi erkek olsun diyen kadınları anlamıyorum
Neden
Efendi erkek sıkıcı olur o yüzden tercih edilmez fırlama olanlar seviliyor birde hayatına efendi erkek alan kadınlar adamın hayatını öpüyor
Efendi erkek pısırık erkek demek değil ki.
Pısırık çok daha farklı farkı ayırt edebiliyorum ama sizin gördüğünüz şekil değil dünya bunu tartışmanın anlamı yok ispatlayamayız.
Ama efendi erkek olsun diyenlere şunu hep demek istemişimdir efendi erkeğin hayatına etmek daha kolay oluyor Ondan mı istiyorsunuz 😀😀
Hayır yahu :D efendi erkeklerin neden hayatına edelim hdkdsh
🤣🤣İşte sihirli yalan erkeklerin senin gibi birini daha önce hiç tanımadım yalanı ile aynı
Katılmıyorum : katılmayacağım 😅
Suçu gelin etmişler kimse almamış evde kalmış, 😀
Niye gelin ediyorlar o zaman hssjs
Damat olmaya cinsiyeti yetmemiş 😀
Madem evde kalacak :D gelinde olmasın damatta
Ümit besen den bir şarkı mademki bir gün ayrılacağız 😀konu suç olunca evde kalmaya mahkum olmuş
sjs neyse ya :D
İşte bunu bilemedim bundan sınıfta bırak beni beybisi😂
Hadi sende sınıfta kal yine kalbim :D
Korkma kalbim geçer acısı😂😂😂
Kalbimi kıra kıra bıraktın bir hatıra :D hajsah
Hatıralar tatlı acı sevgimizin tek ilacı😂 niyet şarkısından gelsin😂
Resimlerim için yaktı dedileeer 🥹😂
Yangın var yangın var ben yanıyorum yetişin aa dostlar tutuşuyorum :))))
Efendi erkekler tl gibidir. Sürekli değer kaybeder. d
shshs alakası yok 😃
30 dan sonra olabilir canım vallai efendi erkek bulmakta zor artik ve cok õnemli birsey..☺️🌼
Mümkündür tatlım
Sen diyosan õyledir 💕🌼
💙
Vardır herkesi kotulemiyorum kusura bakmasınlar. Ama genç olupta efendi dürüst beyfendi biri bana denk gelmedi. Olgun yaştaki beyler kadına deger veriyorlar. abazan dayıları anlatmıyorum tabiki
Bence bunun bir yaşı yok. Bazisi hep olgun sever bazisi hep serseri ama hic bir kadın tum serserilikleri yapmis bende emekli havasi olsun diye bir erkegi de istemez. Sadece dili söyler
Kızlar, yaşa değil olgunluğa bakıyor gibi görünse de istedikleri en az 2-3 yaş fark ve olgun olmaları. İkisi aynı anda oluyorsa tercihleri olur gibime geliyor.😂
Bir tek teyzeler nineler değerimizi biliyor. Muhtemelen iş işten geçtikten sonra anlayacaklar.
Serseriden bir şey olmayacağını anladığı yaşta artık kaçında anlarsa
Hııı tabii tabiii
Hııı tamam tamam😅
Ekstrasız olur muydu hiç shsjs
Xtra ricalar 😃 Rascolin 😅
-i
😂😂
Colin mağazası geldi aklıma herhalde 😂
36 :D jajdaj
Karslı Rascoliiin 😃
Yok yok karslı Coliin 😂
Çok cıks hareketler bunlar :D Sosiden; karslı Coliin
piüüüh hatır gönül bilmez Coliin kaç bakam
Bilmiyorsun ki :D
😌 tamam colin şaapma takılıyorum
😁 müq
İyi günler 😅
Hayvan tipler tarafından hayatı talan edilmiş kadınlarda değerlenir demeyi isterdim ama;
Kadınlar efendi erkeklere aşık olmazlar.
Serseri biriyle birlikte olmam efendi adamla birlikte olurum ama arada birlikte serserilik yaparız 🤩
Ben şahsen liseden sonra efendi adamlara bakmaya başladım lisede de ergenlik, diziler falan etkilemiş.
Efendi, maço veya *iç erkek hiç fark etmez her yaşta ki kadınların gözünde dolar gibi değerlenen tek erkek modeli var oda '' Paralı Erkek ''
Paranın kokusunu alan asüfteler çatır çutur damlıyor her gün. Ben seçimimi zaten yaptım hatunumdan yana ¢1 bile çıkmaz benden huurlara hahaha
Efendi, kendinden çok başkasını düşünen insan her zaman kaybediyor, kendinden vere vere... zibidi olamadık ki😅
Hiç bir zaman çünki erkek efendi olmaz olamaz en fazla düzgün olur. Evet düzgün severiz ama pısırık no
Bence 30 40 yaş arası... Sonrasında zaten mutasyon çağına girilmeye başlanıyor. (gözler kırışıyor vs.) ☺️
Evet kadınları sahneye alalım.
Efendı olmadığım için konuyla alakam yok şimdi fark ettim 🥺
Yaşı bilmem lakin akıllı ve zeki kadınların gözünde değerleri bilinecekleri kesin çünkü sarraf nasıl altından anlarsa efendi erkeğin de bir sarrafı bulunur.
27 den sonraki kadinlarin gozunde degerleniyor bence
Bence yaşı yok. Serseri erkeklerden yedikleri darbelerden sonra bizi arıyorlar 😂
yaşla deyilde yedikleri kazıkların toplamıyla alakalı dır diye düşünüyorum
35lerden sonra sanırım. Kadınlar ilişkide heyecan severler. 35ten sonra heyecan bitiyor 😅
Yaşla alakalı değil bence. Tecrübe sonucu alınan ani kararla oluyor 😂
Üfff fazla efendilikte sıkıcı olurdu yani. Tamam yerine göre diyem.
Yok ki. Yalnızlığa mahkum onlar. Efendi erkek seven kadın yoktur.
Genelde kadınlar 24-25 ten itibaren artık evlenmem gerek diye düşündükleri andan itibaren kaymaya başlıyorlar. Kimisi de yirmili yaşları evlenmek için erken görüyorsa da onlar da en geç 30'unda dönüyor. Ama bu genellemem tüm kızları kapsamaz.
değerlenmiyor, kadınlar hangi yaşa gelirse gelsin gördüğüne kanıyor
Hukuk dersindeykenn kafam almadı soruyu😂😬
shussh :D tekrar oku
acaba ben efendimiyim :D
Evet knk efendisin
demek yaşlıların gözünden :D
Efendinin tanımı nedir acaba 😄
Sakin, ağır başlı, iyi huylu, yumuşacık :D
Ben öyle birini tanımıyorum 😄
Tesadüfe bak :D bende hajdahah
Gözünüzde değerleniyor muyum hanımefendi
İki gündür efendi efendi takılıyorsun diye mi :D hajssh