Genelde Miran diye dolaşan kızlar 15-20 arası. Hele 25'ten sonra genelde daha uysal erkek istiyor kadınlar. Siz ne dersiniz? Kaç yaşından sonra efendi erkeğin değeri artıyor? efendi erkek
Kadınlar için kaç yaşından sonra efendi erkekler altın gibi değerleniyor?
Bir kadın erkeğe baktığı zaman bu adam bana eş olabilirmi? Çocuklarıma iyi bir baba aileme iyi ve hayırlı bir damat olabilirmi diye düşünmesi gerekirken malesef farklı kriterler belirleyip özellikler ariyor.. Benim yanıma gelip ya ben seni dışarıdan görüp havai ortamı geniş hobba cubba zannettim ama öyle değilmiş diyip kalkıp giden kadın biliyorum!!! Bakın bu kısım çok önemli.. zihniyete bakın !! Bu anlamda başlarına ne gelirse haktır hiç sağda solda ağlayip zirlamasinlar! Az biraz olgunluk az biraz beyni kullanmaya davet ediyorum..
Ergenlikten başlayıp 30 yaşına kadar süren serüvende kadınların ilgi alanı hep ulaşılmaz görüler erkeklerdir. Bunlarda serseri, kafasının dikine giden, kimseyi takmayan ve sevmeyen tiplerden oluşur.
30 yaş ve üzeri kadınlarda ise hayat olgusu tam anlamıyla benimsenmiş ve artık elmanın gerçek yarısına ilgi duyarlar. Bunlar ise olgun, iş güç sahibi ve sadık erkeklerdir.
Kızlık zarı delinmekten kevgire dönmüş kötü kızlar yamanacak kapı olarak gördükleri için biz efendi erkeklere sırnaşırlar biz de gerçekleri bildiğimiz için yalnızlığa sığınırız. Havvadan son kadına kadar yedi ceddinizin gen haritasına kadar ezberledik artık kadın ırkı!!! 35inize kadar kimin kucaklarındaysanız onlarla evlenin!!!
28 den sonra her erkeğin altına girip tadına baktıktan sonra hanimiş o yedeklerden de yedeklere attığım efendi paralı uslu erkekler diye gezinip bu devirde erkek yok diye dert yanarlar. Kendilerine bir aynada baksalar kadından çok peynir türü olduğunu anlayacak.
25 ten Sonra Kadınlar için statü önemlidir. Uysal erkekten kasıt istediğini yaptırabilecek erkek.. Üstüne hakim olunabilecek erkek demek, tabi yönlendiremezsen istediğini yaptıramazsın... Kimse sevgi pıtırcığı değil hele Türkiye de kimse... İnsanlar bile karşısında kini kendisi için sever, aslında kendisini sevmiş olur...
Buna şöyle 40 yaş üstü hanımlar cevap verseydi, çok iyi olurdu. Kadının gözünde efendi erkek hiçbir zaman ederi olan değeri olmayacak. Çünkü kadın gücü sever ve masaya yumruğunu kim sert vuruyor ise o kadın için çekicidir. Altın Tecrübeler Kural 13
Evlenmek istediklerin de akılları başlarına geliyor. Efendilerin akılları biraz daha çalışsa zaten efendi olmazlardı ve o kızları reddetmeyi tercih ederlerdi.
30 ve ilerisi 30 un altındaki kızlar genelde hep pic erkek arıyor 30 yaşındaki kadınlarda 30 u na kadar hep yarı yolda bırakıldığı için onu gerçek seven efendi saf insanların degerini ancak geç anliyor
Her halti yedikten sonra bu tip erkekler tercih ederler. Evlilik degil amacları evli İken rahat aldatma amaclı hiç bir zaman kadın bir erkege deger vermez kalıcı degildir inanmayın kadınlara
Bence kucuk yasta kadinlar maddiyata bakarken 25 ten sonra aska yoneliyolar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu yaşa bakmaz. nice insanlar vardır daha ergenlik çağında bile olgunlar, nice insanlar vardır 40-50 yaşların da bile ergen davranışlarında, olgunlaşmamış.
En İyi Cevaplar