KIZ ARKADAŞIM BANA BEDDUA VE KÜFÜR ETTİ?

Kız arkadaşımla 1.5 yıldır beraberiz, aynı köydeniz, bir hafta sonrada tanıdığımızın düğünü var ve orada ailem ve bizim sevgili olduğumuzu bilen insanlar var. Kız arkadaşım da bana kısa bir elbise attı giyicem dedi bende dedim ki giymeni istemiyorum biraz anlayışlı olur musun dedim, orada ailem akrabalarımız var pek hoş olmaz lütfen beni kırma dedim. Ailenin ne düşündüğünden banan falan diyor. yok dedi giyicem, bende sessiz sakince sustum kenara çekildim buda sen susuyorsun diye varlığın yokluğun bir diye benden ayrıldı. Sonra gelip yazdı konuştuk öyle, bu bi düğüne gitmiş ve o kısa elbiseyi giymiş bende sonradan gördüm buna sordum, daha barışmayalım dedim. Sonra bu bana geldi beddua falan etti küfür etti.

Arkadaşlar ben kız arkadaşımın yapma dediği şeyi hiç yapmıyorum etmiyorum o niye yapıyor üzülüyorum diyorum onada çok anlattım ama o beni asla anlamıyor.

Yaptığı şeyin yanlış olduğundan dolayı tepkimi koydum, koymaz olaydım sanki ben istemediği şeyi yapmışım gibi bir ton laf söyledi ağlattı beni.

Halbu ki bi kusura bakma dese biraz sinirsiz çabalasa düzelicekti her şey.

Dün gece konuştuk sonra engelledi beni her yerden.

Arkadaşlar bir mesaj atsa hemen sinir kavga ediyor güzel bir mesaj yazmıyor.

Hep kavgayla sinirle geliyor bana.

Sizce amacı ney?

Güncellemeler
+1 yıl
Son 3-4 aydır böyle, ya kısa giyinmelik yer değil ailem orada akrabalarımız orada diyorum anlamıyor. Ben sonra susunca ayrılıyor. Sonra geliyor başka bir düğünde giydiğini görüyorum daha barışmayalım diyorum. Beddua ve küfür ediyor. Niye hatasını kabullenmiyor? Ben onun yapma dediğini gerçekten yapmıyorum.
KIZ ARKADAŞIM BANA BEDDUA VE KÜFÜR ETTİ?