Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu kişiye senin kafa karışıklığınla seninle uğraşamam deyip yol verdim ama buluşup problemlerimizi çözelim diye geri döndü her teklifine tamam falan demiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır falan bir uygulamadan tanışıp instagramdan konuştuğum kişiyle cafe de buluştum gayet güzel geçiyordu falan sonra sahilde oturalım deyip beni öptü ben bana karşı hislerinin olduğunu düşündüm öptüğü için sonra akşam yemek yiyelim falan dedi bende kabul ettim ama bu konuşmalarımız instagramdan gerçekleşiyo ve bana asla numarasını vermiyo doğal olarak garipsedim bu durumu akşam yemeğe gittim biraz yakınlaşma falan oldu ben hala duygusal bir şeyler olduğunu düşünüyorum ve instagramdan konuşuyoruz 10 saatte falan cevap veriyo dün yine dedi pazartesi akşam yemek yiyelim mi diye bende be ciddiye almıyosun ki ne yemeği dedim sonra bana boş yapıyosun dedi ne yapmaya çalışıyo anlamadım
Bu bile aklını karıştırıyorsa, biraz çakal biri hayatını mahveder senin. Adamın niyeti çok net, daha doğrusu tutarsız biri olduğu çok net. Böyle insanları çözmeye çalışıp, ''acaba amacı ne'' diye kendini yormadan uzaklaşman lazım. Sağlıklı ilişki akışta olur sürekli, böyle baştan kokarsa balık sonrası hep hüsran. Olmayanı oldurmaya çalışmadan iletişimi kesmek lazım.
Cevap
3Cevap
Bos buldukca senle gonul eglendirio her teklifine tamam deme sende
Her teklifine tamam demiyorum
Cok açık degil mi konu
Bence de belli
E o zaman uzak dur
Bilmem amaç farklı gibi sanki
çok istekli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?