Evlendiğimiz dün düğünde vazgeçtim aslında ama söyleyemedim o kadar saçma hareketleri vardı ki dakika başı fotoğraf anında sürekli sosyal medyaya atmalar , yapmacık hareketler yapması ve sosyal medya saplantısı soğuttu. Mesela küstük hep iyiymişiz gibi fotoğraflar atıyordu yapma diyordum yapıyordu. Ne gerek var böyle canım şeylere aşırı derecede soğudum. Kavga ediyoruz her şey dört dörtlükmüş gibi paylaşımlar yapıyordu üstelik kendi hesabına girip bi de benim yerime yanıt veriyordu. Her gün ama her gün beni fotoğraf video çekmeye zorladı neyse ilk günler sabrettim ama bıktım yeter artık ya işten geliyorum foto çekinelim lan bir sürü sorunsuzumuz borçlarımız var neymiş arkadaşları kıskanacakmış mal mal şeyler. Seni istemiyorum diyorum yalvarıyor biri beni istemezse koşarak giderim ama o yalvarıyor yalvardıkça ben daha çok boşanmak istiyorummne yapacağım?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHatalisin kardeşim o kadar borç var harç var diyorsun kız sana yansıtmıyor hala resimler çekiyor o da oyle mutlu oluyor zaten bir insanı olduğu gibi kabul etmemekle hata ediyorsun
Kız belliki bu duruma sesini solugunuda çıkarmıyor borçlusun diye mutlu olmazmısın kim koydu bu kuralı zaten kız namusu ile oturmuş anlaşılan evinde seni bekliyor bazı şeylere tahammül göstermeyi öğrenin hatası bu olsun be kardeşim herkesin bir hatası bir eksisi var sosyal medya çılgınlığı kimde yokki ama sen takmışsın belli hep kızın kötü taraflarini görüyorsun Bir aileyi aile yapan erkektir iş sıkıntılarini borçlarını kapıda bırakıp öyle giriceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılBir insanın her sorundan kaçması sevilmediğini kabul etmemesi size doğru geliyor anlaşılan önce dediklerimi anlayın ben mutlu değilim o şov peşine ebenin mutluluğumu önemsiyor ki arkadaşlarını kıskandırma peşinde hep başka derdi yok tek hayatı bu
- +1 yıl
Seni nasıl mutlu edebilir ki hediye alsa borclar var
Birde madem sevmiyecektin kızı neden aldın be adam düğünde hayır diyemezdin kolay bir şey değil ama boşandıktan sonra bir kızın yeniden yuva kurması ne kadar zor sen biliyormusun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş ne yapmasını bekliyorsun tartıştınız diye bütün sosyal medyaya seni karalamasini mi istiyorsun? Bu seferde hanımım beni insanlara karalıyor diye paylaşım yapardın. Kusura Bakma da bu konuyu buraya bile tasiman acizlik insan hanımını burada insanların diline sakız eder mi? Biraz namus kavramını öğrenmeni tavsiye ediyorum hadi iyi geceler.
14 Yorumla
Soran+1 yılSen anlaşmıyorsun galiba bağımlı dört dörtlük olan hiçbir şey yok seni sevmiyorum diyorum onu bile duymazdan geliyor kendine saygısı yok ki ben onun robotu muyum her gün Yanyana fotolar atalım aşk şarkıları falan saçma bunlar milletten bize ne sen kendi hayatına bak aşırı sprunlu kendine güvensiz biri benim hesaplarıma girip kendine şiirler atıyor sonra kendi hesabından cevap veriyor
- +1 yıl
Dediğim gibi namus kavramın biraz kıt. Ne olursa olsun o aynı yastığı baş koydugun namusun kadının. Buradaki hiç tanimadigin insanlara namusunu kotulemen hiç hoş bisey değil. Igneyi kendine çuvaldızı başkasına batir derler. Kendini ben nekadar doğruyum diye bir sorgula tekrardan iyi geceler.
Soran+1 yılKıt olan bir şey yok evlenmek hak iste boşanmakta haktır kadın içinde erkek içinde seninki cahillik mutsuz evlilikler mutsuz çocuklar senin gibi cahil düşünen insanlar yüzünden devam ediyor. Kimse aptal birine katlanmak zorunda değil tek hayatı sosyal medya olan birine katlanamam gerçek dünya diye bir yer var sen istediğine katlanabilirsin
- +1 yıl
Kardeş bana cahil demissin de bi dön aynaya kendine bak bence ilk önce. Ben sana sevmedigin birisi ile hayatini sürdür diye bir şey yazmadım. Benim ne söylediğim açıkca ortada. Nekadar kötüce olsa senin namusun bukadar insana kotulemene gerek yok dedim. Sen kendi kendine başka noktalara değinmişsin. Neyse gerçekten senin gibi kültürsüz birisine bukadar yazmam bile bosa. Hade eyvallah
+1 yılpsikoloğa gitsin bence aslında hiç evlenmesen daha iyiymiş ama belki kendini düzeltir diye bi şans ver direk açık konuş eşinle bütün yollara başvurmadan boşanma
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kötü gidiyorum evlilik çok konuşmaya çalıştım ama kafası o kadar mal ki sadece şov peşinde… lan ben mutsuzum diyorum neden anlamıyorsun kulaklarını tıkamış millete rol yapıyor ben çiçek almamışım almışım gibi beni etiketliyor ya da başka şeyler. Boş şeyler bunlar sürekli nispet derdinde seni kim kıskanacak doğrusu bu. Ee ben gidince anlayacak zorla onun yanında kalamam bıktım
- +1 yıl
anlamıyorsa yapcak bişey yok o zaman
Sen eşini sevmiyorsun bence. İçinde ona karşı biraz sevgi olsaydı bunları buraya yazıp eşini hiç tanımadığın insanlara kötü göstermezdin. O kendi çapında eğleniyor, neden batıyor bu sana. Tamam sevmeyebilirsin ama hiç mi iyi tarafları yok yani boşanmak için bir sebep olamaz bu. Düğünde vazgeçtim demişsin, demek ki içinde bir soğukluk oluşmuş, yeteri kadar istememişsin. Bu sosyal medya fotoğraf olayı falan işin bahanesi bence.
177 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü hareketleri aşırı malca geliyor bana dünyada insanlar ölürken kriz varken onun tek derdinin millete şov yapmak olması bana beyinsizce geliyor
- +1 yıl
Eda adam bunalmış artık bir fikir bir çözüm yolu arıyor. Siz kadınların her durumda hemcinsinizi savunması çok bencilce bir davranış. Aynı şeyi senin eşin yapsa bunları söylemişim. Adam haklı kimse tahammül edemez bu duruma
- +1 yıl
Eda yorumunu bir oku istersen. Neden batıyor sana demişsin vs vs iğneleyici konusmussun. Evet bu sebeple boşanma demek gerekir bende öyle dedim ama soruyu okurken arkadaşa hak verdim. Sen adamı suçlu çıkartma yolları arıyor gibi konusuyosun.
- +1 yıl
Neden batıyor diye ifade etmiş olmam onu suçlu çıkarmaya çalışma ibaresi olamaz. Çünkü zaten battığını kendisi söylüyor, yalan mı batıyor ki buraya yazıyor. Ona hiç hak vermiyorum demiyorum ayrıca ona da kendine göre hak veriyorum. Sadece bu sebepten boşanmak biraz gaddarca ve ben eşini sevmediğini düşündüm, bu da benim düşüncem.
- +1 yıl
Bence sen soruyu okumadan kadın savunuculuğu yapmaya soyunmuş Sun. Umarım birgün bu arkadaşın yaşadığını yaşamazsın.
- +1 yıl
Yav yaşın dogruysa kız zaten genç ondan 40 yaşındaki kadın olgunluğunu bekleyemessin enerjik çocukça olucak tabi
- +1 yıl
Ayrıca diğer görüşlere verdiği cevapları da okudum. "Kafası malca çalışıyor, çiçek almadım diye çiçek almışım gibi yapıyor" vs yazmış. Burada bi kadının yerine kendinizi koysanız bir yerinizden bir şey mi eksilir mesela. Kadın demek ki çiçek bekliyor, daha genç ve sürprizlere hediyelere özeniyor olabilir, maddiyat değil her şey, küçük şeylerle de mutlu olurdu eminim...
- +1 yıl
Bana demen dememen çok önemli değil. Ben bu arkadaşa bu sebeple boşanmak olmaz onu uyar tuşlu telefon al onu kullansn bu bağımlılık tan vazgeçmesini sağla gibi fikirler verdim. Belki sen daha etkili bir fikir sunabilirdin. Ben anlayarak okudum ve gerçekten zor bir durum olduğunu idrak ettim. Ayy onu çekelim ayy bunu çekelim oraya buraya atalım böyle hayat mı geçer adam diyor kavga ediyoruz o hala foto çekip biryerlere atma peşinde. Ve sen burada soru sahibini sucluyorsun enteresan
- +1 yıl
Kadın da çiçeği kendi için değil sosyal medyada paylaşmak için istiyor. Neyse umarım ortayı bulurlar. bir şey söylesek ters oluyor
- +1 yıl
Lan ben sizi okumaktan yoruldum siz yazmaktan yorulmadınız ikiniz arkadaş olsaniza tencere kapaksiniz ne enerjiniz varmış ve arkadaş
- +1 yıl
Eda bu ince zarif düşünceni kadinlar eşlerini burada kotuledigi sorularda da görmek isterim. Unutma ama birgün hatırlayacağım sana bir yorumunda
- +1 yıl
Lan nerden yazdım bu yorumun altına yorum aklıma ediyim bildirimleri nasıl kapıcaz sorudan bildirim almamak için bare onu söyleyin muhteşem arkadaşlar zafer ve eda
- +1 yıl
Haha ben erkekleri de savunurum merak etme sen. @Acilkodu034 ayarlardan bildirimleri kapatabilirsiniz
- +1 yıl
Eda seni sevmiyorum istemiyorum bisanacagim demesi daha mı iyi. Bende tuşlu tel onerdim hayır çocukmu o kimseye bunu yapmaya hakkım yok demiş. Peki o söylediklerini söylemesi mi daha hafif
- +1 yıl
Eda hiç erkek savunacak bir tipin yok ama öyle olsun bakalım. Acilkodu kanka sen ne satıyorsun
- +1 yıl
Gece gece 5 tane redbul mu attınız ne içtiniz cin tonic Jack Daniels bira redbul mu karistirdınız böyle giderse insan haklarında birbirlerinedava acicaklar bu adam mahkeme açmadan önce siz birbirinize acicaksiniz bu adam bile evlendiğinden beri eşi ile sizin tartiştiginiz kadar tartirmamışdır
Ayarlar bütün bildirimleri kapıyor anladığım - +1 yıl
Şaka bir tarafa bu tarz bağımlılığı olan insanlar gerçekten çok zor oluyor. Geçen internet gitti evdekilerlle biraz sohbet ettik. Baya iyi insanlarmış. Gibi esprili sözler de bu konuya değiniyor
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr kanka ilişkinizin adını koyun diyorum artık ben bildirim almaktan yoruldum
- +1 yıl
@Acilkodu034 bu soruyu soran kişi eşiyle bizim kadar tartışmamştr. Çok güldüm buna. 😁
- +1 yıl
@Acilkodu034 mahkemelik olursak kime şahitlik yaparsın
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr Daha beni bulastirmayin ayıp olmasın diye hepsini okudum Mahkemelik olsanız direk ülke değişirim Ama siz ikiniz böyle giderse yazışmalarınızla benide bulursunuz
- +1 yıl
Eda erkek dayanışması diye bir şey var eminim benim şahidim olacaktır
- +1 yıl
@Acilkodu034 sonuçta okudun o yeterli benim için. Dürüstçe kim haklı elestirmiycem eda dersen de
- +1 yıl
KS duy beni bana gece gece oyun mu kurdun bu bı tiyatro mu bana karşı komplo'mu Yoksa siz arkadaşsınız insanları tuzağa çekip bildirimle sadece insanları Beynen çökertiriz bunun mu planını yapiyorsunuz uyuyun benim uykum yok ben burdayım ne olur ne olurrrrr uyuyun yalvarma seviyesine geldim
- +1 yıl
Eda o emojiler sana uygun degil bence sende ağlayacak bir tip te yok senin emojiler 😜😝🤑😡😈🤪😵👹💀☠️👻👽 bu tarzda olmalı gerçek yüzünü göster duygu sömürüsü yapma.
- +1 yıl
Soruyu soran ne olur bir karar ver mk bosaniyorsan boşan barışacaksan barış buraya yazda en azından tartışma bitsin en azından bir karar vermiş olursun bu iki klavye canavarına telefon düşmaninin tartışmasını bitir
- +1 yıl
@Acilkodu034 ben haklı olduğumu duymadan uyumam kanka
- +1 yıl
@Acilkodu034 3 gün odamdan çıkmam uyumam da
- +1 yıl
@Acilkodu034 mevzu soruyu soran dan çıktı artık muhatabın o değil
- +1 yıl
Dünya kuruldugundan beri bu kadar cümle kurulmadı KS bir hesaplama yapsa en çok yazı nerde yazıldı %90'ı bu sorunun altında yazılı la kendi hayatinizda bile bu kadar konuşmamışsınızdıd sorsam ikinize anneniz babanız la bu kadar muhabbet etmişsiniz ama en azından onlar şu an mutlu mesut uyuyor bu kardeşinizi hiç düşünmüyormusunuz?
- +1 yıl
@Acilkodu034 Eda pes etti Zafer imi ilan ettim tamamdır. ✌️
- +1 yıl
Uyudum sanıp sinsice taktik yapma Eda buradayım.
- +1 yıl
Eda 3060 bilirmisin
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr sana yeni konum attım oraya gel bende kurtulcsm bu sayede sizden
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr tabi oradaki yorumunuzun altına yorum atma akilsizliğı göstermicem 😈😈😈🙈🙉🙊
- +1 yıl
@Acilkodu034 kanka yorumu açan sensin zaten bildirimler ilk sana gelir
- +1 yıl
Eda tamam bilmiyorsan
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr yaptığın hatanın şimdi hem burdan hem ordan ayrı ayrı iki sayfamı takip etcem ben ya 😭😭😭
- +1 yıl
Yeter lem gidip kitap okuyucam en iyisi bu Ama daha kötü yarın 1000 yorum birden görücem 😭😭😭😭
- +1 yıl
@Acilkodu034 maalesef öyle olacak
- +1 yıl
@Acilkodu034 sen bir başlık daha aç kanka
- +1 yıl
Ne günah işledim ben dur hayatı sorguluyom şu an
- +1 yıl
@Acilkodu034 kanka adamın başına ne gelirse ya meraktan ya neyse senin başına meraktan geldi zaten diğer şık önemsiz.
- +1 yıl
Eda senmi sin o tatlı olan bela buna sesli güldüm
- +1 yıl
Ben ne yaptım bı sayfa yetmiyor iki sayfada aynı anda cetleşiyorum Kendimi atalarım gibi hissettim sanki 7 düvel ile savasıyorum beynim Cihan harbi gibi sizin ben ve kendi aklıma sokam
- +1 yıl
@Acilkodu034 küfür etme bu eda sana sararsa varya düşünemiyorum
- +1 yıl
Eda sen ve tatlı kısmı uymadı ama bela kısmı evet seninle uyumlu bence
- +1 yıl
Burada bir kurban var oda belli zaten adamı hayattan soguttun be ne anlatıyorsun
- +1 yıl
Adam kendini imha etti sayende.
- +1 yıl
Ankara da yaşayan bir eda vardı çet üzerinden arkadaşımdı o olduğundan şüphe duymuştum bir ara ama tarzınız çok farklı o değilsin sormadan anladım
- +1 yıl
Kesinlikle degilsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılOnu uyar ciddi bir şekilde ve boşanma bu sebepten bosanlmaz aldatsa asla affetme derdim. Elinden al telefonu tuşlu telefon kullanacaksin de
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi anlamıyor çok anlattım her sorunda gülüp geçiyor seni sevmiyorum diyorum ona bile gülüyor hiç mi duygusu yok gururu yok ne anlatsam boş kendi hayal dünyasında yaşayıp gülüp eğleniyor
- +1 yıl
Al elinden telefonu tuşlu telefon ver tek çare bu gibi
Soran+1 yılÇocuk mu o kimseye öyle bir şey yapmaya hakkım yok orası onun hayal dünyası elinden alınırsa yıkılır tek hayatı telefon ve sosyal medya olan bir insan
Başkaları icin yasayan kadın profili. Iki gün sonra anne olduğunda ne olacak? Tedavi olsun düzelmezse bosanırsın
00 Yorumla
+1 yılValla okuyunca hak verdim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 45,8b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medya cidden evliliği bitiriyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kadınlar la nikahlı kalınmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kadınların çoğu böyle maalesef
00 Yorumla
+1 yılişin zor değilki
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor beni robot gibi kullanıyor kulakları öyle tıkamış her şeye hep mutlu aile pozları verelim artık yapmıyorum ben palyaço değilim ondan bıktım
- +1 yıl
yaşlar nasıl
Soran+1 yıl25 ben 24 o
- +1 yıl
bak yaş uyumunuz süper
elinden tut bırakma
eksiği warsa düzelt
Soran+1 yılBenim için bittti
- +1 yıl
haksızsın
millet heres bitirse biti dese
evli kimse kalmaz