Ailem Sevgilimi yanıma yakıştırmadıkları için istemiyorlar. İstemeleri için ne yapabilirim? 5 aylık ilişkimiz var?

Şimdi ben ünlü bir üniversite de son sınıf öğrencisi 22 yaşında bir kızım. Bir markette yarı zamanlı olarak 6 gün çalışıyorum. 5 ay öncesine kadar bu kişiye karşı ne sempati ne de bir his hissettim. Taa ki o teklif edip beni etkileyene kadar. Erkek arkadaşım 29 yaşında. Tek ailesi kız kardeşi ve kocası. Evi kendinin ve tek yaşıyor. Epilepsi hastası. Markette benim gibi yarı zamanlı çalışıyor. Orta okul mezunu. Kardeşini okutmak ve annesinin hastalığı için hastane vs. yüzünden bir türlü eğitimine devam edememiş. Daha önceki iş yerinde sigortasız çalışmış. Ayağı yandığı için bırakmış. Neyse. İlişkimiz 5 ay oldu. İlişkimizin başında kardeşinin düğünü oldu. Evlendi. Bende gittim. Onlarla tanıştım. Babam biraz baskıcı olduğu için ara sıra kahvaltıya vs. 6 kez görüştük. Sevgilimde kız kardeşimle görüştü. Konuştu. O da başta istemiyordu daha sonra istemeye başladı. Daha çok hayırlısı dedi. İlişkimi anneme söylediğimde bazen nötr bazen ters cevaplar verdi. şu an evlenemiyeceğimizi biliyor. Benim okul bitsin önce kendi işime o işine girsin. En az 2 yılı var bu işin. Biz istiyoruz ki seneye adı konulsun. Çünkü beni davet ediyorlar ya da benimle bir şeyler yapmak istiyorlar annem babam yüzünden izin vermiyor. Babama da bu ilişkiyi daha 1 ay olmadan söyledim. Başta benden duysun diye. Çünkü hep bizi böyle isterdi. Ne zaman konuşmada markette çalışıyor dedim. Babam anlatma dedi. Daha sonra sevgilimle gece konuşmalarıma kızmaya başladı. Olmaz ondan. Kendi dengini bul. Sen okumuş etmiş kızsın dedi. Ben senin yaşında senin iş yerinde (tercihen devlet memuru) birini bul öyle evlen. Ben seni para kazanmadan düzenini kurmadan evlendiremem dedi. Zaten başta dediğim gibi direkt evlenmiycez. Zaman illaki olacak. Bu arada aramızda asla ne yaş farkı ne de eğitim düzeyini kesinlikle hissetmedim. Tabii herkes göründüğü gibi değil. İlerde ters düşebiliriz. Her ilişkide olan şeyler. Ne yapmamı önerirsiniz? Annem biraz tanışmaya sıcak bakmaya başladı. Ama diyorki ben onunla konuşucam her şeyi. Okul çok önemli diyor. (Not: annemde babamda lise mezunu. Babam şu an işsiz annem ev hanımı. şu an ben çalışıyorum.) Bir de biz düğün kına düşünmüyoruz. Çok basit ve bize özel bir şey yapmayı düşünüyoruz.

Ailem Sevgilimi yanıma yakıştırmadıkları için istemiyorlar. İstemeleri için ne yapabilirim? 5 aylık ilişkimiz var?