Aşık değilim ama seviyorum dedi. Sizce ilişkiyi devam ettirmeli miyim?

1.5 ay önce birisiyle konuşmaya başladım. 3 gün önce benden Instagram şifremi istedi ama ben vermeyince "hadi işine, hayatında başarılar" diyip ayrıldı. Hiç ulaşmadım tekrar. Dün akşam aradı, "bir şifre yüzünden beni mi kaybedeceksin" diyip yine ayrılık konuşmaları yaptı, ben tepkisiz kalınca da duygusuz olduğumu söyledi. Sonra bana "beni seviyor musun" dedi, ben de "evet dedim. "Ne olarak seviyorsun" dedi, ben de "karşı cins olarak" dedim. "Sevgili olarak mı, aşık mısın bana" dedi, ben de "evet" dedim. "Sen?" diye sordum, o da "aşık değilim ama seviyorum" dedi. O an benim için bitti her şey. Israrla kötü bir şey söylemediğini iddia ediyor. Kendisi daha önce başka bir kıza aşık olduğunu ama kendi duygularından emin olamadığını söylemişti. Hatta tanıştığımızda bile bana ondan bahsetmişti. Ben de bunu onun yüzüne vurdum. O da "aşığım sana oldu mu, o an öyle söylemem gerekti" dedi ama yalan söylediğini düşünüyorum. Sonra yine tartıştık hatta konuyu benim kedime getirdi, "bir kediyi bana tercih ediyorsun" gibi şeyler söyleyip suçsuz günahsız kediye küfür etti. Dün sabah yine konuştuk yine tartıştık "aşık değilim ama seviyorum dedim, kötü bir şey mi bu" falan dedi ve tartışma devam edince telefonu yüzüme kapattı, mesaj attığında "yazma bana bir daha, uğraşamam, yazma kızım yazma" gibi şeyler söyledi, ben de engelledim. Sonra aradı, telefonu açmayıp rehberden de engelledim defalarca kez aradı ve her aradığında engellemiş olsam dahi bildirim geliyordu. Yine konuştuk, konu eski sevgilisine geldi ve bana "aklımda sen vardın, hâlâ sen varsın" dedi. "Herkes gider ben kalırım", "şimdi gidiyorum ama bir gün geleceğim, belki okuluna, belki kursa" gibi şeyler söyledi ben yine umursamaz davrandım ve konu kapandı. Bugün yine aradı, önce "yanlışlıkla aradım" dedi, sonra "ne yapıyorsun merak ettim onun için aradım" dedi. Sonra "neden aramadın" falan dedi, ben de "bana aşık olmayan birisi için çabalayamam" falan dedim. O da "aşık olmasam neden bu kadar uğraşayım" dedi. "Belki de o gün şaka yapmışımdır" dedi. "Bunun şakası mı olur" dedim, "aklında hep şüphe kalacak" dedi, o gün "kızgındım, şu an normalim" dedi. Sizce devam etmeli miyim bu ilişkiye yoksa tamamen bitirmeli miyim?

Aşık değilim ama seviyorum dedi. Sizce ilişkiyi devam ettirmeli miyim?