Aşk İlişkileri Annem Bizimle Kalıyor. Gece Sesimizi Duyuyor Mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normalde odasından duyamaz ama geçen mutfağs giderken duydu sanırım, o ara hem de gülüyordum. Yani emin değilim ama duymuştur diye düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl bak hele diye başlayıp yorum yapan zeka özürlü arkadaşın yorumunu şikayet eder misiniz Annem Bizimle Kalıyor. Gece Sesimizi Duyuyor Mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Duyuyor emin ol buna sen gidiklaninca o kadar guluyorsan o esnada nasil ses cikartirsin dikkat biraz daha 0 18 Yorumla Soran +1 yıl haklisin Yorumla the03 +1 yıl Ha kaldi ki duydu. zaten o odada ne yaptiginizi tum herkes biliyor yani bu acidan bakarsak Yorumla Soran +1 yıl haklısın ama yine de utandim biraz iste Yorumla the03 +1 yıl 😊😊 sen utanacak birsey yapmadin. Hayatin akisinda o var sen hayatin sana sundugu seyi yaptin yapman gereken helalinle Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim haklisinn Yorumla the03 +1 yıl Utanarak kendi cinsel sagligini iliskinin gidisatini etkileme kendini kasarak yaparsanda zevk alamazsin esinede zevk veremezsin buda var Yorumla Soran +1 yıl yok zaten kasmiyorum Yorumla the03 +1 yıl En guzeli odada muzik acmayi denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla the03 +1 yıl Bence dene tabi cinsellik cagristirici tarz olmasin Yorumla the03 +1 yıl Inleme seslerini bastirsin yeter. Esin ses cikarirmi inleme falan Yorumla Soran +1 yıl evet ama daha çok ben Yorumla Soran +1 yıl ya zaten odasından duymaz da o ara çıkarsa mutfağa gelirse falan duyabilir Yorumla the03 +1 yıl Erkek bosalirken inler zaten kadin iliski esnasinda aldigi zevkle cosuyor biraz. Yorumla Soran +1 yıl yani evet ama bazen bosalmadan önce de inlediği oluyor Yorumla the03 +1 yıl Oral yapiyorsan onda cok zevk aldigi icin olur Yorumla Soran +1 yıl evet o zmn da inliyor ztn en çok o zmn Yorumla the03 +1 yıl Zevkten duramiyor oral erkege asri zevk verir dogru yapilirsa Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Duysa ne olacak ki yani gayet normal doğal bir durum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet ama yinede utandım biraz Yorumla mur_aat +1 yıl Utanmana gerek yok sonuç itibari ile oda evli bir kadın olduğu için neyin ne olduğunu bilir ve duysa bile sıkıntı olmaz Yorumla Soran +1 yıl peki teşekkür ederim😊 zaten onun sorun etmeyeceğini biliyorum oyle biri değil ama yinede ister istemez utandim Yorumla mur_aat +1 yıl Boş ver utanma noktan Allahın bildiğini kullardan saklama fayda etmez. rahat ol istersen özele gel oradan biraz daha detaylı konuşalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir gösteri izliyodukta telefondan onu alkışlıyoduk dersiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ksxhdnkdjc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuçta şak şak şak diye ses çıkıyodur Yorumla Soran +1 yıl üf ne alaka onu mu diyorum ben o sesi ztn duyamaz Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Duyabilir bizde birlikte yaşıyoruz zor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yanii Yorumla sadmom10 +1 yıl 🙈🙈 siz neden beraber duruyosunuz Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ama yadirgamazlar ne güzel mutlular der Yorumla Soran +1 yıl öyle gerekiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni evlerde duyuluyor. Üst katın sesi olduğu gibi bizim evde duyuluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O yalıtımla ilgili bir şey bizim evde duyulmuyor.
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duyuyordur biraz dikkatli olun :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla mine13 +1 yıl Aşağıdaki yorumu kaldırmak istiyorsan sağ üst köşesinde bulunan 3 çizgiye basıp "bunu görmek istemiyorum a" tıkla Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ama şikayet ettiğim için kaldirilmadi Yorumla mine13 +1 yıl Dur bende şikayet edeyim daha çabuk fark edilip hesabı kapatılır Yorumla Soran +1 yıl Ya çok ama çok teşekkür ederim gerçektenn💜 Yorumla mine13 +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Freudunkuşu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Çok mu çığlık atıyorsun 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Hayır niye çığlık atayım Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Yaramazlık yaparken Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Sessiz mi inlersin Yorumla Soran +1 yıl Normal bi şekilde inlerim çığlık atmakla aynı şey değil inlemek Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Çığlığı ne durumda atarsın sert olunca mı Yorumla Soran +1 yıl ben çığlık atmıyorum inleme sesim yükselebilir. Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Çok zevk verir inleme erkeğe ölçülerin ne Yorumla Soran +1 yıl ölçülerim benim özelim? Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Detaylı dinlerim gelirsen Yorumla Soran +1 yıl neden zevk verir peki eşimin de çok hoşuna gidiyorda Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Burdan anlatmayım gizlilik içinde konuşabilirim Yorumla Soran +1 yıl bende burdan konuşabilirim Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Sonra şikayet ediyorlar açık açık anlatamıyorum dilersen sonra engellersin Yorumla Freudunkuşu +1 yıl İnce sesli misin Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl aşırı değil ama öyle Yorumla Freudunkuşu +1 yıl Güzel zevk verirsin o esnada Yorumla
Kurşunirenkler95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Duyuyor ama normal şeyler bunlar 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama yine de utandim Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Kendini tutamazsın ki Yorumla Soran +1 yıl evet tutmaya da çalışmıyorum ztn Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Kaç yıllık evliisn Yorumla Soran +1 yıl 1 yıl Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Tam bağıracak kivamdasin sal gitsin Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Şikayet ettim takip eder misin Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Rica ederim. Özele gelir misin Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Sustun Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Yeni evse her türlü duyuluyor Yorumla Soran +1 yıl ne alaka o ev yalıtımı ile ilgili bir şey bizim evde duyulmuyor. Yorumla Kurşunirenkler95 +1 yıl Şimdiki evlerde duvarlar ince Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Duydugu kesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Sevinir ne güzel zevkini alıyor der Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. duysada hosgörür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ondan eminim de Yorumla Subayyyy51 +1 yıl o zaman sıkıntı yok Yorumla
Okilojii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden gülüyordun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl öpüyordu boynumdan falan ve bilerek gıdıklayarak yapıyordu ona gülüyordum Yorumla Okilojii +1 yıl 😍😍 Yorumla Soran +1 yıl neden hshdmskjc Yorumla Okilojii +1 yıl Bilmem güzel işte 😊 Yorumla Soran +1 yıl 😌😊 Yorumla Okilojii +1 yıl Ya senle birşeyler konuşmak istiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla Okilojii +1 yıl Öyle evlilik üzerine özelikle yeni evlenen çiftler ile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duyuyor emin ol buna sen gidiklaninca o kadar guluyorsan o esnada nasil ses cikartirsin dikkat biraz daha
haklisin
Ha kaldi ki duydu. zaten o odada ne yaptiginizi tum herkes biliyor yani bu acidan bakarsak
haklısın ama yine de utandim biraz iste
😊😊 sen utanacak birsey yapmadin. Hayatin akisinda o var sen hayatin sana sundugu seyi yaptin yapman gereken helalinle
çok teşekkür ederim haklisinn
Utanarak kendi cinsel sagligini iliskinin gidisatini etkileme kendini kasarak yaparsanda zevk alamazsin esinede zevk veremezsin buda var
yok zaten kasmiyorum
En guzeli odada muzik acmayi denedin mi
Hayır
Bence dene tabi cinsellik cagristirici tarz olmasin
Inleme seslerini bastirsin yeter. Esin ses cikarirmi inleme falan
evet ama daha çok ben
ya zaten odasından duymaz da o ara çıkarsa mutfağa gelirse falan duyabilir
Erkek bosalirken inler zaten kadin iliski esnasinda aldigi zevkle cosuyor biraz.
yani evet ama bazen bosalmadan önce de inlediği oluyor
Oral yapiyorsan onda cok zevk aldigi icin olur
evet o zmn da inliyor ztn en çok o zmn
Zevkten duramiyor oral erkege asri zevk verir dogru yapilirsa
Duysa ne olacak ki yani gayet normal doğal bir durum
evet ama yinede utandım biraz
Utanmana gerek yok sonuç itibari ile oda evli bir kadın olduğu için neyin ne olduğunu bilir ve duysa bile sıkıntı olmaz
peki teşekkür ederim😊 zaten onun sorun etmeyeceğini biliyorum oyle biri değil ama yinede ister istemez utandim
Boş ver utanma noktan Allahın bildiğini kullardan saklama fayda etmez. rahat ol istersen özele gel oradan biraz daha detaylı konuşalım
Bir gösteri izliyodukta telefondan onu alkışlıyoduk dersiniz
Ne alaka ksxhdnkdjc
Sonuçta şak şak şak diye ses çıkıyodur
üf ne alaka onu mu diyorum ben o sesi ztn duyamaz
Duyabilir bizde birlikte yaşıyoruz zor
yanii
🙈🙈 siz neden beraber duruyosunuz
Ama yadirgamazlar ne güzel mutlular der
öyle gerekiyor
Yeni evlerde duyuluyor. Üst katın sesi olduğu gibi bizim evde duyuluyor
O yalıtımla ilgili bir şey bizim evde duyulmuyor.
Duyuyordur biraz dikkatli olun :D
Haklısın
Aşağıdaki yorumu kaldırmak istiyorsan sağ üst köşesinde bulunan 3 çizgiye basıp "bunu görmek istemiyorum a" tıkla
Çok teşekkür ederim ama şikayet ettiğim için kaldirilmadi
Dur bende şikayet edeyim daha çabuk fark edilip hesabı kapatılır
Ya çok ama çok teşekkür ederim gerçektenn💜
Rica ederim :)
Çok mu çığlık atıyorsun
Hayır niye çığlık atayım
Yaramazlık yaparken
hayır
Sessiz mi inlersin
Normal bi şekilde inlerim çığlık atmakla aynı şey değil inlemek
Çığlığı ne durumda atarsın sert olunca mı
ben çığlık atmıyorum inleme sesim yükselebilir.
Çok zevk verir inleme erkeğe ölçülerin ne
ölçülerim benim özelim?
Detaylı dinlerim gelirsen
neden zevk verir peki eşimin de çok hoşuna gidiyorda
Burdan anlatmayım gizlilik içinde konuşabilirim
bende burdan konuşabilirim
Sonra şikayet ediyorlar açık açık anlatamıyorum dilersen sonra engellersin
İnce sesli misin
evet
aşırı değil ama öyle
Güzel zevk verirsin o esnada
Duyuyor ama normal şeyler bunlar
Haklısın ama yine de utandim
Kendini tutamazsın ki
evet tutmaya da çalışmıyorum ztn
Kaç yıllık evliisn
1 yıl
Tam bağıracak kivamdasin sal gitsin
Şikayet ettim takip eder misin
Çok teşekkürler
Rica ederim. Özele gelir misin
Sustun
Yeni evse her türlü duyuluyor
ne alaka o ev yalıtımı ile ilgili bir şey bizim evde duyulmuyor.
Şimdiki evlerde duvarlar ince
Annen sürekli siz de
Duydugu kesin
🤷🏻♀️
Sevinir ne güzel zevkini alıyor der
duysada hosgörür
Ondan eminim de
o zaman sıkıntı yok
Neden gülüyordun
öpüyordu boynumdan falan ve bilerek gıdıklayarak yapıyordu ona gülüyordum
😍😍
neden hshdmskjc